Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wp składa Bm'a, a takiego Wp'ka mentalem z epikiem 23um i 10luda kładziesz na duchowe. Każda postać jest na kogoś bardzo dobra i na kogoś bardzo słaba.

Jeśli masz pojęcie o bonowaniu i o danej klasie to możesz kłaść każdego.

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co jest z typ pierdolonym expem w v2 wczoraj w 1h wbilem 75 a dzisiaj już drugą godzinę expie i 68 ;/ Porażka jakaś w red lesie tak samo chujowo leci.

Opublikowano

co jest z typ pierdolonym expem w v2 wczoraj w 1h wbilem 75 a dzisiaj już drugą godzinę expie i 68 ;/ Porażka jakaś w red lesie tak samo chujowo leci.

To Ty expić nie potrafisz :D

Dzisiaj w 5 minut 4 lvl'e wbiłem w red lesie kumplowi od 67 do 71 :P

@topic

Serwer bardzo fajny :)

Dużo ludzi i jest trudno o metki itd.

Ale da się przeżyć xD

Polecam i zapraszam do królestwa Aria xD

JI5Zwld.png

Opublikowano

Miała być misja na 100 lvl w której można zdobyć księgę do nowej umiejetnosci, ale nie ma tej misji. Od którego lvla są te ukryte misje?

Opublikowano

Witam.

Serwer mi się bardzo podobał od samego początku tylko że lagi były i mooby w miejscu stały i mam takie pytanie czy nadal są te lagi

bo serwer świetny ????

Nie, już dawno nie ma lagów.

Powiem tyle, że serwer jest bardzo fajny - jest co robić, jakby poprawili ten resp metinów to już w ogóle mistrzostwo :)

Opublikowano

Miała być misja na 100 lvl w której można zdobyć księgę do nowej umiejetnosci, ale nie ma tej misji. Od którego lvla są te ukryte misje?

podbijam.gdzie ta misja? ksiegi tylko z is mozna dostac? i te wszystkie pierscienie co sa w is mozna zdobyc w grze? bo item shop macie zajebiscie rozbudowany i bez tych wszystkich pierscieni bedize cieko z kims wygrac pvp( zakladajac ze przeciwnik bedzie je mial.)

moze odpowiedizec jakis administrator?> czy niewygodne pytania ignorujemy?

Opublikowano

Ma ktoś działającego WallHacka na ten serwer? ;>

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

nie tzreba robic dropka jezeli w odpowiednim momencie zastopujesz expienie nadropisz to ci starcza do kolejnego etapu

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

serwer fajny jak najbardziej moge polecić ale nie w moim stylu ponieważ nie chce mi sie kopać 24/7 rud ale serwer fajny lvl ciężko wbić także polecam :)

79b.gif

Opublikowano

Jeden z lepszych serwerów na których grałem. Przyjemny exp, ciekawy system ulepszeń , trzeba się pomęczyć żeby coś osiągnąć.

Jak najbardziej Polecam. :)

Opublikowano

Serdecznie polecam serwer!

Bardzo przyjemnie się gra, exp jest dostosowany wyśmienicie tak samo jak i drop.

Główny administrator daje z siebie wszystko, żeby gracze byli zadowoleni, ale jednak nurtują mnie bugi dotyczące DT i katakumb.

W zasadzie prywatne DT buguje się cały czas, a w katakumbach niby mamy masę czasu, ale to co musimy zrobić na 1 poziomie przenosi się do następnych pięter i tak czy owak wywala nas na początek bo KONIEC CZASU.

Trochę głupim pomysłem jest ograniczenie dropu na owe DT z ripera.

Powiedzmy, że mamy ponad 100 lvl to już NIC nam nie poleci z bossa co za tym idzie nie możemy sobie zrobić prywatnego wypadu, do i tak zbugowanych katakumb.

Musimy robić "dropa" na takie coś, co i tak zabiera na trochę czasu. ALE! Czekamy na powrót admina z wakacji i wtedy zapewne będzie wszystko OK!

Jestem zadowolona z dropu ulepszaczy ponieważ nic nie ma się w 5 minut i trzeba włożyć w to trochę wysiłku, więc jest OK.

Na mapie 125 jest pełno rud i metinów, które bugują się w ścianie, więc nawet jeśli mamy szansę na drop ulepszaczy to i tak nic z tego nie wyjdzie, bo nie można się do nich dostać, a nikt nie chce chyba zostać przyłapany na WH :)

Niby wymieniłam sporo negatywów, ale jest też dużo pozytywów, które na 100% umilą wam nudny wakacyjny czas(jak dla kogo :P).

Tak czy owak uważam, że Theris jest jednym z lepszych serwerów, które powstały w tym roku.

Z lagami sobie poradzili, pomimo iż wielu zwątpiło, także myślę, że warto zajrzeć i zobaczyć co jest na rzeczy, ponieważ jest to nowy serwer, na którym gra bardzo dużo LUDZI :) Jeśli coś jest nie tak to zgłaszajcie swoje propozycje na forum serwa, a tam już wszystkim się zajmą, bo nie ma takiego posta, żeby admin nie odpowiedział i nie wyraził swojego zdania.

58815786.jpg

Opublikowano

Serwer bardzo dobry.. ale na 125+ lvlu powoli zaczynają się nudy, bo na razie nie ma nic do roboty prócz expić dalej.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...