Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bardzo dobry.. ale na 125+ lvlu powoli zaczynają się nudy, bo na razie nie ma nic do roboty prócz expić dalej.

To drop, selaj, misje, rób ekwipunek. :x

lk480_av1.png

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo dobry.. ale na 125+ lvlu powoli zaczynają się nudy, bo na razie nie ma nic do roboty prócz expić dalej.

Administracja jest w trakcie dodawania epickiej biżuterii itd... Robią to już jakiś czas, ale nie pozostaje nam nic innego, jak czekać :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

ddosy
o północy też był ale stronka działała i forum a tu prosze, równo w południe poleciał ddos

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

ddosy

o północy też był ale stronka działała i forum a tu prosze, równo w południe poleciał ddos

O północy były tylko lagi, serwer działał.

lk480_av1.png

Opublikowano
Witam !

Zapraszam do pierwszego mojego let's play'a z metina !

Wszelkie uwagi co do tworzenia filmików, czego unikać, co robić proszę kierować w komentarzach tu, bądź pod filmikiem.

Byłbym również wdzięczny za jakąś konstruktywną krytykę, bo to pierwsze moje starcie z takim let's play'em na żywo ;-)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Administracja jest w trakcie dodawania epickiej biżuterii itd... Robią to już jakiś czas, ale nie pozostaje nam nic innego, jak czekać :D

Nie wiem jak pracują nad tym, jak główny administrator - GA pojechał sobie gdzieś po 2 dniach po otwarciu porzucając serwer, gdzie jest masa bugów i zero eventów, paranoja ;x

Opublikowano

Nie wiem jak pracują nad tym, jak główny administrator - GA pojechał sobie gdzieś po 2 dniach po otwarciu porzucając serwer, gdzie jest masa bugów i zero eventów, paranoja ;x

Dokladnie. Ethiel wyjechal na 'urlop' po chyba 4 dniach po otwarciu serwa (SMIECH NA SALI) a od tego czasu tyle bugow ze hoho. Event? A co to znaczy? Bo cos mi sie wydaje ze ktos musi to wytlumaczyc administracji...

Btw. on wraca 11 (SMIECH NA SALI!!!)

Cos mi sie wydaje ze sie zdziwi jak wroci bo wychodzi 8 lipca wychodzi serwer ktory zgarnie wiekszosc graczy z terazniejszych serwerow MED. I nie, nie reklamuje nic bo nawet nie wiem czy tam bede gral tylko mowie.

P.S. Ile sie zalozymy ze jak wroci i mu powiem ze jest jakis bug lub ze cos jest do zrobienia to na mnie najedzie i zacznie mowic ile to on nie pracowal przez ostatnie kilka dni? :>

Czekam na hejt i wszystkie pieski Ethiela jak na nastepnego BF'a. Takze dawac ile macie!<3

Opublikowano

Również jestem trochę rozczarowany tym, że Ethiela nie ma, ale pewnie ten urlop miał zaplanowany już wcześniej i musiał wyjechać. Co do bugów, to trochę się ich narobiło i mam nadzieję, że od razu jak wróci zostaną naprawione :D

Mam tu na myśli

-mapka 125 (drop, resp, biolog)

-z balansować klasy magiczne, które na razie niszczą o.O (tylko nie srajcie się pod tym postem że wszystko jest ok, bo nie jest -.- )

-dungeon na 100(nie ma przepustek), katakumby (bugują się)

-wojny gildii ^_^

-pewne prbolemy z ISem i znikające itemy

Do tego można dorzucić kompletny brak Eventów.

Jednak tak jak pisałem wcześniej liczę że zostanie to naprawione, a póki co nie przeszkadza na tyle bo kończyć grę. Ogólnie polecam serw, ludzi gra sporo, jest

co robić więc na razie mogę go polecić nie zdecydowanym.

Opublikowano

Od kiedy kurwa 9 dni zamieniło się w 2 i 4?

Ale dobra spamujcie dalej.

No to nawet jak wyjechal po 9 dniach od startu serwera. Nie zmienia to dalej faktu ze np. nie bylo zadnego eventu i takze tego ze wroci za kolejne 6 dni z czego wyjdzie +/- 11 dni bez naprawienia JAKIEGOKOLWIEK buga. Ludzia znikaja SM, itemki, do katakumb nawet wejsc nie mozna. BM ogarnia wszystko i wszystkich. (I nie, nie piszcie ze nie umiem robic eq bo pewnie mam lepsze niz 85% serwa ;))

// 11:02

Wbilem akruat do gry i OFF. Wie ktos o co chodzi?

Opublikowano

padł ;))) strona padła, gra padła ;d

Spokojnie, może to przejściowe kłopoty albo ataki, nie siej od razu paniki ... ;s

yLrWtP3.png

Opublikowano

Dziala juz. No naprawde jestem ciekaw co sie stalo...

Moze jakies info od teamu? Bo cos ostatnio coraz czesciej zaczyna lagowac/wylaczac sie serw. Chyba ze ataki no to ok.

Opublikowano

BM kozak ? no chyba nie

WP/Body 50 wartość + przeszywa zjeżdza mnie na hity a jestem bm'em full 4x15 full ludzi i full eq na 126 - wp 108 z mieczyka na 101 po 2 k hity we mnie .... tak tak niby bm jest dobra ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

BM kozak ? no chyba nie

WP/Body 50 wartość + przeszywa zjeżdza mnie na hity a jestem bm'em full 4x15 full ludzi i full eq na 126 - wp 108 z mieczyka na 101 po 2 k hity we mnie .... tak tak niby bm jest dobra ...

No to jak widac nie umiesz grac... Albo poprostu wiesz lepiej niz wiekszosc ludzi na serwie. Chyba to 1. Jesli jednak mi nie wierzysz to wbij na forum Theris i zobaczysz tam temat dotyczacy BMa. Przeczytaj go calego, razem z postami i wtedy wroc.

I nie, nie zaczynaj po mnie jechac zaraz bo pokazesz tylko jakim dzieckiem jestes. Pamietaj, pomysl zanim odpiszesz teraz. :)

Btw. Wiekszosc ludzi sie zgadza z tym ze BM jest za dobry ale jednak sa te wyjatki...

Opublikowano

niestety ale jeśli nie wezmą się do roboty to na serwerze za tydzień nikt już nie będzie grać. Już teraz z dnia na dzień coraz mnie osób. Administracji nie widać ;/ tak jak by jej nie było, eventów zeroooo a miało być ich pełno. Jeśli chcecie zatrzymać chociaż tych graczy którzy jeszcze są to weźcie się do roboty!!

Opublikowano

Witam!

Zapraszam Was na drugi odcinek z serii zagrajmy na serwerze Theris.pl W dzisiejszym odcinku będę wbijał 92 level oraz robił questa od biologa.

Bardzo bym prosił o napisanie w komentarzach co sądzicie o kolorach, gdyż się troche bawiłem w vegasie i taki był właśnie tego efekt - mi osobiście się podoba, a Wam ?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak sie loguje to pisze że złe id i login ,a dobre wpisuje bo na stronie sprawdzałem i tam normalnie jest. Pmooze ktos?

Sprawdź czy nie masz Caps'Locka. Bądź aktywuj na poczcie.

lk480_av1.png

Opublikowano

co do tego bm to sam gram bm i jakoś tego jego dmg kosmicznego nie widzę jak padacie w pvp to oczywiste bm jest postacią czystą do PvP za to expi się dużo gorzej. mam mieczyk ten na 76+9 20um+ 10lud i jakoś gości w full abs bije po 2-3k skillem więc nie wiem o co tu chodzi po prostu bm jest czysto do pvp a jeśli grać nie potraficie i bm sobie biega i w was wsadza skille to nie dziwne że padacie wszystko sam testowałem.a jak coś zmienią typu ros czy coś to i szamanom i ninja się dostanie. serwer fajny ale nie mam aż tyle czasu na grę.

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...