Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie wiem czy aż takiego pecha mam. Ponad 20 metków w red i zwyklym. I żadnego pd/ rekawicy.

Wbij +100lv i idź na nową mapę. Tam praktycznie z co drugiego metina PD i rękawica.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Skad, bo ja na 66 lvl'u mialem zaledwie 4 dodania xD.

P.S Jak chce grac bodym, to mieczyk pod um czy sr?;p

Ja na 50 lvl'u na przykład dropiłem 6/7 z metków 45-65, po 3 zmianki dropią, a jedno dodanie.

Jakis wiesniak wbil dzis 250lv dobre parenscie leveli w jeden dzien jebie oczyszczalnia sciekow na odleglos.

Wbił 250 i od razu wieśniak? A może Ty nim jesteś? Oczerniasz się. c;

Wbij +100lv i idź na nową mapę. Tam praktycznie z co drugiego metina PD i rękawica.

No niby tam tak jest, ale tyle ludzi co biega na metkach to padaka.

A PD to nic, tam exp za szybko nie leci, a PD się skończy po godzinie.

Tak samo z ulepszaczami, niby dużo dropi, ale ulepszyć wysoko ekwipunek ciężko. c;

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Aktualnie masa naprawdę dużych serwerów jest wyłączona, bardzo to dziwne... Glador leży, Ravia leży, theris leży i jeszcze wiele innych. Nie wiem co się dzieje ale to co najmniej bardzo dziwne

cpok.jpg

Opublikowano

prawdopodobnie cos nie tak z zasilaniem w serwerowni albo cos... prawdopodonie wszystko sie ustabilizuje okolo 7 rano jak obsluga serwerowni do pracy przyjdzie

heaventwojeniebonaz.png
Opublikowano

@LubieMetka

wypierdalaj chuja sei znasz.

Tak? moze TS3 ? zobaczymy jak tam bedziesz mówił gimb który nie zna innych słow tylko klnac potrafi

Opublikowano

Zrobiłem misje na Peta, zjadło 100kk, a po użyciu pierścionka wyświetla się "Nie posiadasz zwierzaka"

Ta misja chyba zbugowana bo nie widzę aby ktoś latał z petem.

Ps. 100kk nie masz czego żałować :P pójdziesz do av2 i z samych małż masz zarobek

Opublikowano

A malży leca perly? Bo otworzyłem z 50 sztuk i żadnej perly. :D

Perły z bossów i metków od 85. Bossy np : Król pająków na końcu av2, w lesie duchów jest boss i każdy inny boss

Opublikowano

Perły z bossów i metków od 85. Bossy np : Król pająków na końcu av2, w lesie duchów jest boss i każdy inny boss

v2 czy av2, bo pajaków to bardziej w v2.;

Opublikowano

Ja zrobiłem misję na peta i działa.

Idziesz do Stajennego, tam wybierasz, że chcesz peta.

Zabijasz 200 potworów.

Idziesz do Stajennego i wybierasz profesję.

Cieszysz się petem.

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Też wam runtime error po tp do m1 wyskakuję? Za każdym razem jak robię tp do m1 mi to gówno wyskakuję, a mam zaktualizowane te microsoft redistributable c++ czy jakoś tak.

Opublikowano

Gdzie najpewniej zrobic ta misje na peta by moby miały wiekszy lv od postaci? Ja mam 95 lv ;x

Ja robiłem na 104 lvl'u na mapie od 100. Ty nie zrobisz chyba nigdzie, albo na zinach.

Też wam runtime error po tp do m1 wyskakuję? Za każdym razem jak robię tp do m1 mi to gówno wyskakuję, a mam zaktualizowane te microsoft redistributable c++ czy jakoś tak.

Przeinstaluj.

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Ja robiłem na 104 lvl'u na mapie od 100. Ty nie zrobisz chyba nigdzie, albo na zinach.

Przeinstaluj.

Metina czy to gówno od Microsoftu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...