Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem nie mogę wejść do gry, loguję się wybieram postać i wyrzuca mnie znowu do logowania nie wiem dlaczego próbowałem już odbugować postać na stronie ale to nic nie dało. Czy tylko ja mam taki problem ?

Ktoś latał i pobugował m1 i m2 bodajże. Reszta mapek działa. W jakies 15-30 min powinni to ogarnąć.

Polecam serwer i wbijajcie :P.

;p

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie już pobieram :)

Ale mam pytanie skąd będą dropić stalki,truty itp. z metków czy tylko z ripa ?

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Stalka i truta raczej Ci nie potrzebna tutaj.

Eq epickie dropniesz z metków w atla lub kupisz od innych graczy. Chodzi o Szmaragd, któy potem przerabiasz na dalsze zbroje i Lodowy miecz ( bądź inny na 76) z

wbudowanymi średnimi i jego też przerabiasz :)

Truta, stal czy bojo to lipa tutaj.

Opublikowano

Dużo gra ludzi na serwerze??

Przecież masz licznik.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Kurcze, gram tu pierwszy dzien i mimo ze na start nie jest latwo to i tak lepszego i z takimi bajerami serva jeszcze nie widziałem :D Masakra Alin*2 to przy tym jak mrówka przy słoniu. xD

Opublikowano

Serwer był fajny kiedyś. Łowienie ryb w tym momencie nie ma sensu, niby unikalny system ale po co?

Kiedy na początku serwera były lagi postanowiłem łowić, wbiłem wędke na +20 w ciągu 3 dni, łowiłem przede wszystkim piskorze

(3min niewidzialny)było to dobre ale GA ethiel postanowił je usunąć, co najlepsze nic za nie nie dodał i teraz nie ma to wgl sensu.

A najlepsze jest to że by wbić wędke na +15/16 trzeba złowić 10 piskorzy, ale Ethiel okazał się takim idiotą iż nie dość ze nic za nie nie wprowadził to jeszcze nie zmienił misji.

SZAJS!!!SZAJS!!!SZAJS!!!

Opublikowano

Serwer był fajny kiedyś. Łowienie ryb w tym momencie nie ma sensu, niby unikalny system ale po co?

Kiedy na początku serwera były lagi postanowiłem łowić, wbiłem wędke na +20 w ciągu 3 dni, łowiłem przede wszystkim piskorze

(3min niewidzialny)było to dobre ale GA ethiel postanowił je usunąć, co najlepsze nic za nie nie dodał i teraz nie ma to wgl sensu.

A najlepsze jest to że by wbić wędke na +15/16 trzeba złowić 10 piskorzy, ale Ethiel okazał się takim idiotą iż nie dość ze nic za nie nie wprowadził to jeszcze nie zmienił misji.

SZAJS!!!SZAJS!!!SZAJS!!!

Ale po co komentujesz jak nie wiesz co się dzieje? Łowienie ryb to nic, jest to jedynie ta misja za którą yang dostajesz itd. Bez sensu komentowanie Twoje, nie wiesz jaka jest sytuacja na serwerze to zamknij japę. Ethiel interesuje się serwerem i wprowadzają nowości, dużo osób gra do dziś i jest zadowolonych z serwera. Tutaj łatwo się dorobić takimi rzeczami jak rudy, ulepszacze i nie tylko, nic prostszego.

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Ale po co komentujesz jak nie wiesz co się dzieje? Łowienie ryb to nic, jest to jedynie ta misja za którą yang dostajesz itd. Bez sensu komentowanie Twoje, nie wiesz jaka jest sytuacja na serwerze to zamknij japę. Ethiel interesuje się serwerem i wprowadzają nowości, dużo osób gra do dziś i jest zadowolonych z serwera. Tutaj łatwo się dorobić takimi rzeczami jak rudy, ulepszacze i nie tylko, nic prostszego.

Łowienie ryb to nic?Tak zbugowane misje to tez nic, no jasne...jeszcze niech misje na kilofa zbuguje, bo po co?

Przeciez questy zbugowane sa w chuj fajne nie?Gdyby ona była od początku zbugowana to jeszcze bym zrozumial, ale ze GA jest taki kurwa tepy ze sam zbugowal misje to o czyms swiadczy?A co więcej sam pisal ze mna ze 2 tygodnie temu ze cos wprowadzi by lowienie miało sens, a co zrobil?Chuja zrobil.A prawo do komentowania mam i nic Ci do tego.Dla jednego lowienie ryb to nic, a dla drugiego to hobby wiec proszę Cie powstrzymaj się od głupkowatych postów.

Opublikowano

Obecnie jest to najbardziej dopracowany i najbardziej unikatowy i z wielowama bajerami (aledrogo, system obrony i statystyk itd ) Po prostu mega. Nie wierzysz to sprawdz i sie przekonaj. Gram od wczoraj bo niedoczekałem sie na Alin@2 i nie zaluje tego.

Opublikowano

Mam nadzieje że serwer dobry, ciężko mi zrozumieć po co są te dwa rodzaje broni, ale w grze może ogarne.

Ps.

Client już się pobiera :D

dd1ycu.jpg

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Łowienie ryb to nic?Tak zbugowane misje to tez nic, no jasne...jeszcze niech misje na kilofa zbuguje, bo po co?

Przeciez questy zbugowane sa w chuj fajne nie?Gdyby ona była od początku zbugowana to jeszcze bym zrozumial, ale ze GA jest taki kurwa tepy ze sam zbugowal misje to o czyms swiadczy?A co więcej sam pisal ze mna ze 2 tygodnie temu ze cos wprowadzi by lowienie miało sens, a co zrobil?Chuja zrobil.A prawo do komentowania mam i nic Ci do tego.Dla jednego lowienie ryb to nic, a dla drugiego to hobby wiec proszę Cie powstrzymaj się od głupkowatych postów.

Jeśli dla Ciebie łowienie ryb w metinie to hobby to czas wybrać się do lekarza, bo jest coś z Tobą nie tak. Nie pobugował misji bo je zmienił, więc po co ta spina?

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Obecnie jest to najbardziej dopracowany i najbardziej unikatowy i z wielowama bajerami (aledrogo, system obrony i statystyk itd ) Po prostu mega. Nie wierzysz to sprawdz i sie przekonaj. Gram od wczoraj bo niedoczekałem sie na Alin@2 i nie zaluje tego.

Nie chce mi sie czytac nawet twoich postow , wyzywasz serwer Aline2 i oczerniasz ich administracje tylko , nie ich wina ze ktos puszczal tak mocne DDosy ze nie mogli ich zrobic a Ty tylko probujesz w kazdym poscie coraz bardziej na nich wjezdzac. Gdyby dziala oczywiste zebys gral , no ale ze ktos pragnal upadku , to musza kupic nowa maszyne. Przestan pisac takie posty bo hejtujesz poprostu dlatego ze nie mozesz sobie tam pograc , gdyby byl online gralbys i nawet bys nie zobaczyl tego serwera.

Wrocilem na serwer i jak najbardziej polecam , milo sie gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...