Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zasadnicze pytanie ! kogo obchodzi z skonczyliscie gre ? jak skonczyliscie wypowiadajcie sie pod tematem serwera na ktorym gracie a nie hejtujecie tylko.... męczą sie chlopaki z tymi lagami i nic nie poradzicie... placzecie tylko ze lagi a jak staraja sie to naprawic i serw off to jeszcze wiekszy placz.... ludzie !!! posprzatajcie w domu.. wyjdzcie z psem... ugotujcie obiad (pomozecie mamie / tacie) troche wlasnej inwencji tworczej !!! albo idzcie pograc w minecrafta czy jak wolicie to lola csa czy cokolwiek bylebyscie nie plakali bo zal mi sie was robi.... ;/

heaventwojeniebonaz.png
Opublikowano

Zasadnicze pytanie ! kogo obchodzi z skonczyliscie gre ? jak skonczyliscie wypowiadajcie sie pod tematem serwera na ktorym gracie a nie hejtujecie tylko.... męczą sie chlopaki z tymi lagami i nic nie poradzicie... placzecie tylko ze lagi a jak staraja sie to naprawic i serw off to jeszcze wiekszy placz.... ludzie !!! posprzatajcie w domu.. wyjdzcie z psem... ugotujcie obiad (pomozecie mamie / tacie) troche wlasnej inwencji tworczej !!! albo idzcie pograc w minecrafta czy jak wolicie to lola csa czy cokolwiek bylebyscie nie plakali bo zal mi sie was robi.... ;/

I to mi sie podoba!!!!!

Nie ma co się spieszyc z odpaleniem serwera ,lepiej zrobic go powoli a dokladnie :)

Opublikowano

Boxxy, tak z ciekawości. Masz pewność że serwer ruszy z powrotem o tej 15 czy nie? :ninja:

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Ja supportowalem(sry nie wiem po pl) ten serw od samego poczatku, nawet uwazalem ze jest to jeden z lepszych jak nie najlepszy w tym roku. Ale po 'przejsciach' z adminem wolalem odpuscic.

Btw. tam nie ma ''chlopakow'' bo jest tylko 1- Ethiel. Mowisz nam(wliaczajac w to mnie) zebym wyszedl na dwor, etc. A tak naprawde to sam siedzisz na tym forum. Fuck logic!

Mi tez Ciebie sie zal robi jak widze Twoja gramatyke. Same 3 kropki, 0 wielkich liter na poczatku zdania, etc. ;*

//Ethiel obserwuje temat ale nic nie napisze. Bo po co no nie? :)

Opublikowano

I to mi sie podoba!!!!!

Nie ma co się spieszyc z odpaleniem serwera ,lepiej zrobic go powoli a dokladnie :)

osobiscie wole poczekac az go naprawia nawet dzien lub 2 .... i wiedziec ze bedzie lepiej a nie chlopaki sie spiesza bo dzieciarnia placze bo nie moga grac...

heaventwojeniebonaz.png
Opublikowano

Boxxy, tak z ciekawości. Masz pewność że serwer ruszy z powrotem o tej 15 czy nie? :ninja:

Tak, serwer/strona/forum powrócą około godziny 15, tak równiutko o 15:00 to nie, bo jeszcze wgrywam pliki na serwer.

Cierpliwości, chcemy aby wszystko wypadło jak najlepiej.

PS. TeamSpeak3 już działa, ts3.theris.pl

Opublikowano

Ja supportowalem(sry nie wiem po pl) ten serw od samego poczatku, nawet uwazalem ze jest to jeden z lepszych jak nie najlepszy w tym roku. Ale po 'przejsciach' z adminem wolalem odpuscic.

Btw. tam nie ma ''chlopakow'' bo jest tylko 1- Ethiel. Mowisz nam(wliaczajac w to mnie) zebym wyszedl na dwor, etc. A tak naprawde to sam siedzisz na tym forum. Fuck logic!

Mi tez Ciebie sie zal robi jak widze Twoja gramatyke. Same 3 kropki, 0 wielkich liter na poczatku zdania, etc. ;*

zero gramatyki poniewaz jestesmy w internecie a tutaj malo kto jej uzywa bo sie po prostu nie chce.... co do siedzenia na forum (W tym momencie gotuje obiad, sprzatam w pokoju i pranie robie ) a na forum spogladam co 10 minut

heaventwojeniebonaz.png
Opublikowano

Ja mam takie pytanie, po co tutaj dyskutujecie? Ethiel może ma zakładkę/przeglądarkę zminimalizowaną na tym temacie i dlatego "obserwuje". Wracając jeśli chcecie się tutaj kłócić to jesteście głupi, wszyscy Ci, którzy się hejtują nawzajem. TO JEST PREZENTACJA SERWERA WIĘC WYPOWIADAJCIE SIĘ O SERWERZE, ADMINISTRACJI DANEGO SERWERA ITP.

Ja nie dałem jeszcze opinii temu serwerowi, ponieważ trzeba trochę pograć.

Opublikowano

Czytam te posty i nwm juz co myśleć. Taki chaos że masakra..

Mógłby mi ktoś napisać czy warto zagrać na serwerze? Trudny exp na tych mapach 100+? Trudny drop? Duża szansa na ulepszanie? Prosze o odp. ;)

Opublikowano

Czytam te posty i nwm juz co myśleć. Taki chaos że masakra..

Mógłby mi ktoś napisać czy warto zagrać na serwerze? Trudny exp na tych mapach 100+? Trudny drop? Duża szansa na ulepszanie? Prosze o odp. ;)

Na mapach 100+ nie wiem jak jest, drop jest dość dobry, szansa na ulepszenie zależna od itemu, ale na serwerze są błogosławieństwa jak i metale(metale trzeba wydropić) Ale szansa jest dość dobra od 100% do 50%, zależy od itemu.

Opublikowano

osobiscie wole poczekac az go naprawia nawet dzien lub 2 .... i wiedziec ze bedzie lepiej a nie chlopaki sie spiesza bo dzieciarnia placze bo nie moga grac...

Popieram w 100%. ^^

zero gramatyki poniewaz jestesmy w internecie a tutaj malo kto jej uzywa bo sie po prostu nie chce....

Popieram w 0%. :P Wedlug mnie jezeli ktos popelnia duzo bledow, etc. to moze duzo o nim swiadczyc. Nic nie sugeruje poprostu mowie jak jest. :) Ale, tak wiem ze na internecie nie trzeba zbytnio dbac o takie rzeczy.

ja tesz muglbym tak pisac ale nie hce bo wiem ze ludzie co sa zwracac uwage czasami na nas i potem mysla ze jestesmy glupi...............................

Opublikowano

serwer wg mnie jest narazie super.... (mam 87 lvl) jesli chodzi o ulepszacze meczarni nie ma jak narazie.... a exp jest wg idealnie obrany

Popieram w 0%. :P Wedlug mnie jezeli ktos popelnia duzo bledow, etc. to moze duzo o nim swiadczyc. Nic nie sugeruje poprostu mowie jak jest. :) Ale, tak wiem ze na internecie nie trzeba zbytnio dbac o takie rzeczy.

ja tesz muglbym tak pisac ale nie hce bo wiem ze ludzie co sa zwracac uwage czasami na nas i potem mysla ze jestesmy glupi...............................

mowilem o gramatyce nie o ortografii ;) bledy ortograficzne popelniam bardzo rzadko ;)

heaventwojeniebonaz.png
Opublikowano

a czy wy myslicie ze wrzucene wszystkich plikow serwerowych ( liczone w gigabajtach ) przy predkosci wysylu 200kb/s to jest chwila ? :) dajcie mu czas

heaventwojeniebonaz.png
Opublikowano

dead ;x

yi8pug.jpg

15:03, zobaczymy co za chwilę...

no kurwa szkoda że z sekundami nie podałeś...

Boże... nie mam po prostu słów...

x

Opublikowano

To dlatego ze indexu na stronie nie ma.. patcher jest podpiety pod strone z ktorej pobiera pliki.. a jako iz nie ma indexu to nie ma strony.. juz pewnie instaluja wszystko

oLqzgYC.png

Opublikowano

serwer wg mnie jest narazie super.... (mam 87 lvl) jesli chodzi o ulepszacze meczarni nie ma jak narazie.... a exp jest wg idealnie obrany

mowilem o gramatyce nie o ortografii ;) bledy ortograficzne popelniam bardzo rzadko ;)

Wiem, lecz to byl przyklad. :)

Btw. ktos tam sie pytal o ulepszanie i czy warto grac.

Ulepszanie bardzo latwe, na +9 chyba 50% albo 60% wiec spoko.

Warto grac? Pewnie, lecz pod jednym warunkiem ktory juz chyba wszyscy znaja- naprawienie lagow. ;)

Opublikowano

Nie można pobrać clienta, link aktywacyjny nie doszedł jak narazie po upływie 24h. Co ma mnie zatrzymac na tym serwerze jak jeszcze nie widzialem go na oczy?

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

Na mapach 100+ nie wiem jak jest, drop jest dość dobry, szansa na ulepszenie zależna od itemu, ale na serwerze są błogosławieństwa jak i metale(metale trzeba wydropić) Ale szansa jest dość dobra od 100% do 50%, zależy od itemu.

Co do metali, one dropią z mobów 100+, metków 95+, czy boosów?

Popieram w 100%. ^^

A potem już nigdzie nie chce się używać gramatyki ponieważ się zapomina jak się poprawnie pisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...