Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu mi nie przychodzi kod potwierdzający rejestracje ?

Dzisiaj ma to wszystko być naprawione i działać, poczekaj do ok. 15, bo teraz trwa przerwa.

yLrWtP3.png

Opublikowano

Witam wszystkich , po prezentacji stwierdziłem ,że serwer jest fajny , możecie mi coś więcej o nim napisać? , Ile gra ludzi dziennie , jak z expem , hajsem i ulepszaniem eq ;) , z góry dzieki . Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Przestańcie spamować, pisało iż musimy czekać do 15.00 bo coś sie przedłużylo. Po co zbędny hałas ?

Tylko robicie niepotrzeny zament, na mpc forum i po stronie serwera :)

@EDIT UP

gra ok. 600 osob

1 dzień - 80 level

Dobrze leci hajs

Ulepszacze banalnie sie dropi

Opublikowano

Przestańcie spamować, pisało iż musimy czekać do 15.00 bo coś sie przedłużylo. Po co zbędny hałas ?

Tylko robicie niepotrzeny zament, na mpc forum i po stronie serwera :)

@EDIT UP

gra ok. 600 osob

1 dzień - 80 level

Dobrze leci hajs

Ulepszacze banalnie sie dropi

Nie klam...

Ludzi nie gra 600 i nigdy nawet nie gralo. -.- Rekord to jest cos kolo 560 osob. Teraz po tych kilku dniach gra max. 450. A cos mi sie wydaje ze po tym DLUGIM restarcie bedzie jeszcze mniej...

W 1 dzien mozesz wbic 90 jezeli umiesz robic eq i ogolnie masz jakas wiedze o grze z PD moze nawet wyzej a uwierz mi dropi ich duzo. :)

Kasy to prawda leci duzo a jak zaczniesz sprzedawac perly/metale i malze to juz nie bedziesz mial co z nia robic. ^^

Ulepszacze dropia dosc dobrze ale to tez zalezy co i czy wiesz gdzie, co i jak dropic.

Opublikowano

z tym lvl i ulepszaczami to się nie zgodzę,jak ktos jeszcze xpi buffa,to ma bardzo trudno,a do ulepszaczy potrzeba rud np. ruda nieb.łez itp. a kilof+0 i nie ma drwala,ale poza tym o pro serw

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

@ x UP nie ma dwrala a jak byl bys troche kumaty to bys sobie obczail ze kilof ulepsza sie wykonujac misje .

Opublikowano

Dzięki za info , wbijam ;)

Wbijaj, wbijaj, zycze powodzenia. ;)

Tak wgl. strona/forum nie dziala, 0 info od Ethiela.

Padl czy poprostu Ethiel jest tak zajety ze nawet nie ma czasu tu wbic i poinformowac jak mu idzie? ^^

Opublikowano

Zapraszam na serwer po 15 !! serwer godny uwagi , swietny jest :)
@ up przecież dał info ze zejdzie im do 15 w tym temacie patrz na 20 czy 21 strone ze przeinstalowuja maszyne wystarczy poszukac

zukh.png

Opublikowano

Jak by ktoś nie miał Facebooku i polubionej strony to udostępniam info z fanpage :

1) "Przerwa techniczna odbędzie się prawdopodobnie do godziny 12:00 - może być mały poślizg, obecnie czekamy, aż serwerownia przeinstaluje system na naszej maszynie. Następnie zaczniemy ją konfigurować i po kilku godzinach powinniśmy cieszyć się grą, miejmy również nadzieję, że zażegnamy występujące lagi.

Dodatkowo przepraszamy za utrudnienia z rejestracją i mailem, który przestał być wczoraj wysyłany, dzisiaj powinno być już w porządku.
Pozdrawiamy, cierpliwości!"
2) "Przepraszamy za brak aktualnej informacji, otóż jak mogliście zauważyc na stronie głónej theris.pl - przerwa może potrwać nawet do godziny 15:00, dopiero co serwerownia oddała nam serwer, cierpliwości."
To chyba tyle.
Opublikowano

I oczywisice Ethiel ma wymowke za wymowka. I albo to jest prawda albo jest leniwy. Ale cos mi sie nie chce wierzyc ze on ma takiego pecha w zyciu ze nic mu nie wychodzi i wszystko sie psuje co chwile a jak probuje to naprawic to zawsze jest jakis blad. -.-

Opublikowano

I oczywisice Ethiel ma wymowke za wymowka. I albo to jest prawda albo jest leniwy. Ale cos mi sie nie chce wierzyc ze on ma takiego pecha w zyciu ze nic mu nie wychodzi i wszystko sie psuje co chwile a jak probuje to naprawic to zawsze jest jakis blad. -.-

Wkurwiasz powoli..

Dla ciebie przeinstalowanie systemu i znalezienie przyczyny lagów to 5 minut, co nie? :)

@edit

Jak o 15.00 nie będzie serwera to stulić japy i nic nie gadać bo moderator zamknie temat.

graphic.png

Opublikowano

Idzcie sie przewietrzyc to wam dobrze zrobi :) Zero cierpliwosci :) jedyne co wam wychodzi to ciagle narzekanie ,jak nie na grze to na forum:) LUDZIE LATO ,METIN TO NIE WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Przeciez pisał najpierw na Sb na forum ze o 8 serverownia dopiero wchodzi do pracy i jak oni potwierdza zmiany i zgraja to on sie zabiera a na face ok 2 godzin temu napisal ze serverownia oddała mu ok 12 i dopiero zaczyna wgrywac wszystko od nowa wiec ludzie co jak co ale do krytykowania to pierwsi, nie podoba sie to wypierdalac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Idzcie sie przewietrzyc to wam dobrze zrobi :) Zero cierpliwosci :) jedyne co wam wychodzi to ciagle narzekanie ,jak nie na grze to na forum:) LUDZIE LATO ,METIN TO NIE WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zzimno jest na dworzu ;<

a co do serwera.. Skończyłem tu grę, ewentualnie jak będzie ON to wejdę i rozdam 100kkk ^^

Opublikowano

Może nie wypierdalać, ale ZAMKNĄĆ w końcu się kurwa..

Pisało na stronie głownej że server będzie on-line około GODZINY 15:00

Dalej pierdolcie że świat jest zły i już nie możecie od rana expić i w ogóle ból dupy , srajcie ogniem.

@down

Tak tępej osoby dawno nie widziałem ,srsly.

graphic.png

Opublikowano

Wkurwiasz powoli..

Dla ciebie przeinstalowanie systemu i znalezienie przyczyny lagów to 5 minut, co nie? :)

;*

5minut? Aha, ok czyli wedlug Ciebie przerwa od 0:00 do 15:00(jak nie dluzej) to 5 minut? Hoho to jestem ciekaw gdzie mieszkasz bo tez bym chcial miec taki dlugi dzien. ;)

Cierpliwosc? Ja akurat mam troche rzeczy do roboty nie tak jak coniektorzy tutaj. Pozatym, jak ktos moze mi mowic zebym wyszedl na dwor skoro sam siedzi przed kompem na MPC? Fuck logic!

Btw. Wyszedlbym ale sry nie lubie zbytnio deszczu jak i nie jest za cieplo.

//UP

Calm down!

//x2 UP

Dokladnie mam zamiar zrobic to samo <3 bo juz skonczylem tam gre. :)

Btw. Zapraszam na Tiri***! :P

//Down

U mnie to samo. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...