Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do metali, one dropią z mobów 100+, metków 95+, czy boosów?

A potem już nigdzie nie chce się używać gramatyki ponieważ się zapomina jak się poprawnie pisze.

Co do metali to mi dropnął na dropku z metka cienia (45lvl).

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Serwer jest super ale niepokoi mnie te bicie moobów bo jak je biłem

to straszne lagi były i stały w miejscu, po przerwie jest szansa że to będzie naprawione ??

Bo serwer super mam nadzieje że te lagi ustąpią :)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Ja już ubiłem ponad 100 metków poniżej 80 lvl i jeszcze mi nie dropnął żaden :/ więc ten drop chyba jest znikomy

Opublikowano

to ty naprawde miałeś niezłego farta ja rozwalilem z 200/250 metków w sohan i ani jednego metalu :D

ts padł

Opublikowano

Ja już ubiłem ponad 100 metków poniżej 80 lvl i jeszcze mi nie dropnął żaden :/ więc ten drop chyba jest znikomy

i @up, wiesz ja farta do dropu mam, gorzej do zmianek. Ale jak mówiłem, dropnął mi z metka 45lvl NA 45LVL, bo są ludzie tępi i na 61lvl biją metka 45... Ale wydropić magiczny metal to też rzadkość, bo miałem tylko 4 metale, a gram od początku.

Opublikowano

Co do metali, one dropią z mobów 100+, metków 95+, czy boosów?

A potem już nigdzie nie chce się używać gramatyki ponieważ się zapomina jak się poprawnie pisze.

to ty naprawde miałeś niezłego farta ja rozwalilem z 200/250 metków w sohan i ani jednego metalu :D

ts padł

Z KAZDEGO metina od 45lv leci Ci x3 zmianka x1 dodanie + moze malze +pelno kd +3/4/5 (zalezy jaki metin) jak i perly(ale to tez zalezy od szczescia jak i metina).

Co do metali to leca TYLKO z bossow jak i metkow 85+

Lecz oczywiscie jest sposob na perly/malze/metale na tym serwie o ktorym wie naprawde NIEWIELE osob. ^^

W kilka h mozna spokojnie po x200 z kazdej z w/w rzeczy <3

Btw. imo, Theris pod wzgledem dropu wszystkich itemkow/ulepek jest NAJLEPSZY! Jak dotad. ;)

Opublikowano

ja oszedlem do lasu.... tam sa metiny ma an i pung ma losujemy bon na spowolnienie ( buty, naszyjnik ) i jesli uda nam sie " spowolnic" metina wyskakuje z niego "olbrzymi duch drzewa" pozabiciu go na 75 lvlu dropnal mi metal ;)

heaventwojeniebonaz.png
Opublikowano

Czy Ts3.theris.pl to jest ts tego serwera? Próbuje wejść i nie działa :(

Ts padł własnie:P

Opublikowano

i @up, wiesz ja farta do dropu mam, gorzej do zmianek. Ale jak mówiłem, dropnął mi z metka 45lvl NA 45LVL, bo są ludzie tępi i na 61lvl biją metka 45... Ale wydropić magiczny metal to też rzadkość, bo miałem tylko 4 metale, a gram od początku.

zmianek dodan i kamyków duchowych to ja tyle miałem że z każdego metka dropnęło mi : kamyk, zmianka 3x, dodanie 1x

Opublikowano

@UP

A może tak czytaj. TS Padł...

@Topic

Chłopaki dawać, mówiliście że od 00:00 do 06:00 dacie radę a tu już 15:30 dochodzi :/

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

ts padl - moze to oznaczac ze restartuja maszyne po wgraniu plikow serwera :) czyli PRAWDOPODOBNIE niebawem serwer ruszy

heaventwojeniebonaz.png
Opublikowano

metale z bossów dropią.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

@Adrid

Oby!. Bo dzisiaj nudno, a na dworze deszcz :/

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

zmianek dodan i kamyków duchowych to ja tyle miałem że z każdego metka dropnęło mi : kamyk, zmianka 3x, dodanie 1x

Hehe, źle mnie zrozumiałeś, zmianki - mieszanie eq 1-5.

Opublikowano

Chłopaki starają się jak mogą,wiec odpala na pewno jak bedą gotowi:)

Weź nie pier*** !! Serrio ?? xDxD

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...