Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer z tego co mówi kolega na TS'ie.

ON Line o 16:00!

ODLICZAMY!

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Dawno żaden serwer nie wciągnął mnie jak ten, gra się super, wszystko fajnie przemyślane. Jedyny minus to lagi ktore do tej pory były zmorą wszystkich graczy. Jak poradzą sobie z lagami na serwerze będzie grała masa ludzi :D

Opublikowano

Boxxy, tak z ciekawości. Masz pewność że serwer ruszy z powrotem o tej 15 czy nie? :ninja:

Tak, serwer/strona/forum powrócą około godziny 15, tak równiutko o 15:00 to nie, bo jeszcze wgrywam pliki na serwer.

Cierpliwości, chcemy aby wszystko wypadło jak najlepiej.

PS. TeamSpeak3 już działa, ts3.theris.pl

Rozumiem że nie równiutko, ale nie przesadzacie? :unsure:

Mogłeś lepiej napisać że nie wiesz. ^_^

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Ogarnijcie tę rejestrację , nowi gracze są tylko nie mają jak wejść...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Tak, nie polecam. Lagi jak były, tak są nadal... Administracja po prostu skąpa na kasę i nie raczy zakupić lepszej maszyny. Podczas konserwacji przenieśli z lepszej, na gorszą maszynę można powiedzieć.. ;) [GM]Nimu zamiast główkować z Ethielem co robić, biega po m1 i bije graczy na wolnym... No w chuj dobrze. Pozdrawiam, straciliście 1 gracza ;x - za tydzień nie będzie nikogo - wspomnicie moje słowa. ;>

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Dobra to teraz napisze moja skromna opinia dotyczaca tej 15 godzinnej przerwy.

Lagi jak byly, tak sa, wedlug mnie nawet wieksze. I nie, to nie sa ddosy, bo dopoki na serwie bylo 100osob bylo WSZYSTKO ok i juz nawet zalozylem rekawice zlodzieja zeby bic metina 100lv ale jak doszedlem mniej wiecej do polowy, na serwa wbilo kolejne 200osob co spowodalo MASAKRYCZNE lagi. Jak normalnie biore spota zinow w av2 bez potow+bije metka to spokojnie ogarne. A co sie stalo gdy sie lagi zaczely? Padlem 2 razy i jeszcze ledwo metka ubilem.

Wedlug mnie maszyna SSIE i tyle! Btw. Ethiel, mozesz nam(graczom) powiedziec co ty kur** robiles przez te 15 godzin? Bo cos mi sie wydaje ze nic.

Aha i hejtujcie sobie do woli! Jak juz mowilem, serwer jest napewno w moim TOP 5 jezeli chodzi o serwy na ktorych kiedykolwiek gralem (a wierzcie mi ze gralem na wielu :)) lecz przez te lagi i Administracje spada daleko na dol listy... Zmiencie maszyne i moge grac przez dlugie tygodnie (jak nie miesiace).

Peace, I'm out!

Opublikowano

wgx.png Przy rejestracji spotkało mnie takie coś chodzi o kod usunięcia postaci.Kiedy mi dojdzie link z potwierdzeniem na skrzynkę ?

Opublikowano

wgx.png Przy rejestracji spotkało mnie takie coś chodzi o kod usunięcia postaci.Kiedy mi dojdzie link z potwierdzeniem na skrzynkę ?

Zrob np. swoja date urodzenia a nie 1234567 albo 0000000 :P.

Linki nie przychodza do NIKOGO jak narazie i watpie ze zaczna bo jak widac serw powoli pada, niestety. ;(

Opublikowano

Dobra to teraz napisze moja skromna opinia dotyczaca tej 15 godzinnej przerwy.

Lagi jak byly, tak sa, wedlug mnie nawet wieksze. I nie, to nie sa ddosy, bo dopoki na serwie bylo 100osob bylo WSZYSTKO ok i juz nawet zalozylem rekawice zlodzieja zeby bic metina 100lv ale jak doszedlem mniej wiecej do polowy, na serwa wbilo kolejne 200osob co spowodalo MASAKRYCZNE lagi. Jak normalnie biore spota zinow w av2 bez potow+bije metka to spokojnie ogarne. A co sie stalo gdy sie lagi zaczely? Padlem 2 razy i jeszcze ledwo metka ubilem.

Wedlug mnie maszyna SSIE i tyle! Btw. Ethiel, mozesz nam(graczom) powiedziec co ty kur** robiles przez te 15 godzin? Bo cos mi sie wydaje ze nic.

Aha i hejtujcie sobie do woli! Jak juz mowilem, serwer jest napewno w moim TOP 5 jezeli chodzi o serwy na ktorych kiedykolwiek gralem (a wierzcie mi ze gralem na wielu :)) lecz przez te lagi i Administracje spada daleko na dol listy... Zmiencie maszyne i moge grac przez dlugie tygodnie (jak nie miesiace).

Peace, I'm out!

Pytasz co robił 15h? Wyłączył serwer, bo za bardzo lagowało mu komputer gdy robił rundki (czy jak to się zwie) w LoL'u... ._.

Oni nic nie zrobili przez te 15 godzin... Masz rację, że maszyna jak była tak jest, a niby przeinstalowali serwer na inną.. Gówno prawda.. Chyba że na tańszą, to się z nimi zgodzę. Ethiel powinien popracować nad swoim skąpstwem, bo wyobraźni mu nie brakuje, to mu przyznam. ^^

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Serwer zapowiadał się bardzo fajnie,lecz ja już sobie chyba nie zagram.No może jeśli Ethiel weźmie się w garść i zobaczę ,że jeszcze coś robi.

Opublikowano

Pytasz co robił 15h? Wyłączył serwer, bo za bardzo lagowało mu komputer gdy robił rundki (czy jak to się zwie) w LoL'u... ._.

Oni nic nie zrobili przez te 15 godzin... Masz rację, że maszyna jak była tak jest, a niby przeinstalowali serwer na inną.. Gówno prawda.. Chyba że na tańszą, to się z nimi zgodzę. Ethiel powinien popracować nad swoim skąpstwem, bo wyobraźni mu nie brakuje, to mu przyznam. ^^

No i w koncu ktos sie zemna zgadza! Szkoda tylko ze tak pozno, bo moze jak ktos by byl tak odwazny jak ja na forum to mozliwe ze do tego by nie doszlo. Ale mowi sie trudno. Zgadzam sie w 100% z tym co powiedziales.

''Pytasz co robił 15h? Wyłączył serwer, bo za bardzo lagowało mu komputer gdy robił rundki (czy jak to się zwie) w LoL'u... ._.'' - Zajebiste <3

Btw. jezeli ktos nie wie o mi chodzi o to z forum to, to ze jak staralem sie pomoc Ethielowi, dawalem roznego rodzaju pomysly, etc. lecz on nie sluchal, tylko mnie obrazal jak i mowil ze sie na niczym nie znam. Chcecie poczytac lekturke lub mi nie wierzycie? Idzcie na sb na forum i cofnijce sobie historie o 3 dni i zobaczycie. Nick: Frenzyy Myslicie ze za nic dostalem x3 permy + x1 na IP? Nie. :) Po tym jak obszedlem tego bana na IP to sie poddal i przestal banowac. Ethiel, nie musisz tutaj odpisywac mi na tego posta bo juz i tak wszyscy wiedza jaki jestes! ;)

Opublikowano

dobra ja tam spadama z tego serwa bo lagi sa dalej a przerwa 15 godzinna nie pomogła niedziwmy sie jak postawił dedyka na Atari

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Jeśli do jutra nic się nie zmieni to dalsza "gra" raczej sensu nie ma ... A szkoda taki fajny serwer...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

dobra ja tam spadama z tego serwa bo lagi sa dalej a przerwa 15 godzinna nie pomogła niedziwmy sie jak postawił dedyka na Atari

Dalbym Ci lajka za to ale limit wyczerpalem. :P

Jeśli do jutra nic się nie zmieni to dalsza "gra" raczej sensu nie ma ... A szkoda taki fajny serwer...

Wszyscy mowia ''jesli do jutra'', tak ludzie mowili juz 2 dni temu i co? Jutro sie nic nie zmieni a Ty tu wbijesz i ''jesli do jutra'' ?

Ale musze Ci przyznac racje bo serwer naprawde byl dobry, nawet bardzo dobry. Imo, skapy jak i hamski admin go zniszczyl...

Opublikowano

MisSsieK już nie spamuj, odchodzisz z serwera? Żegnam. Nie wiem po co co 10minut nowy post jaki to serwer zły i jak bardzo nie ma przyszłości, powiedziałeś raz i starczy.

Opublikowano

MisSsieK już nie spamuj, odchodzisz z serwera? Żegnam. Nie wiem po co co 10minut nowy post jaki to serwer zły i jak bardzo nie ma przyszłości, powiedziałeś raz i starczy.

Nastepny co umie czytac ze zrozumieniem... ''Ale musze Ci przyznac racje bo serwer naprawde byl dobry, nawet bardzo dobry.''

Poprostu chcialbym zeby Admin cos zrobil i naprawil tego serwa bo po tych wszystkich dniach tego serwera wedlug mnie nie zrobil za duzo. Co najwyzej naprawil pierscien gracza i to by bylo na tyle.

Ale wiesz co? Masz racje, nie ma sensu zebym tu spamil. Poczekam, moze naprawi to wroce, nie naprawi to nie i tyle.

Peace!

Opublikowano

Przypominam że w dalszym ciągu pracujemy nad ograniczeniem lagów, które towarzyszą nam w grze.

Jednocześnie informuję że aktywacja email została już przywrócona, proszę utworzyć nowe konta (mogą być takie same dane jak na tym co nie doszedł email)

Proszę nowych graczy o nie słuchanie zbanowanych graczy wypowiadających się na temat serwera, ponieważ to zwykli szkodnicy, którzy oczywiście mają za duże mniemanie o sobie.

uważają, że najwięcej chcieli pomóc i zostali zignorowani, albo że Administracja nic nie robi, oczywiście to zupełne brednie - o czym przekonacie się już niebawem.

Prosimy o cierpliwość, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...