Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Pograłem troche na serwerze i gdyby nie te lagi to bylo by elegancko, poki co zaprzestane grac i poczekam az administracja cos z tym zrobi :)

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypominam że w dalszym ciągu pracujemy nad ograniczeniem lagów, które towarzyszą nam w grze.

Jednocześnie informuję że aktywacja email została już przywrócona, proszę utworzyć nowe konta (mogą być takie same dane jak na tym co nie doszedł email)

Proszę nowych graczy o nie słuchanie zbanowanych graczy wypowiadających się na temat serwera, ponieważ to zwykli szkodnicy, którzy oczywiście mają za duże mniemanie o sobie.

uważają, że najwięcej chcieli pomóc i zostali zignorowani, albo że Administracja nic nie robi, oczywiście to zupełne brednie - o czym przekonacie się już niebawem.

Prosimy o cierpliwość, pozdrawiam.

Ty wogole banowales kogos? Bo znam wiele osob ktore mi sie nawet chwalily za na WH jada a Ty ich nie zbanowales. Takze watpie ze ktos kto sie tutaj wypowiada zostal zbanowany, z jednego powodu- malo kto zostal zbanowany.

Btw. Jakbys mogl to wyslij mi na PW wiadomosc kiedy naprawisz lagi. Z gory dzieki!

Anyway, powodzenia z naprawa. 3mam kciuki!

//Ajhaad widze ze nowego Admina do wielbienia sobie znalazles. <3 Najpierw Ary a teraz Ethiel? Ty wogole grasz na tym serwie? Bo jakos Cie nie widzialem, a gralem od sekundy w ktorej ten serw wystartowal.

Opublikowano

w d

Przypominam że w dalszym ciągu pracujemy nad ograniczeniem lagów, które towarzyszą nam w grze.

Jednocześnie informuję że aktywacja email została już przywrócona, proszę utworzyć nowe konta (mogą być takie same dane jak na tym co nie doszedł email)

Proszę nowych graczy o nie słuchanie zbanowanych graczy wypowiadających się na temat serwera, ponieważ to zwykli szkodnicy, którzy oczywiście mają za duże mniemanie o sobie.

uważają, że najwięcej chcieli pomóc i zostali zignorowani, albo że Administracja nic nie robi, oczywiście to zupełne brednie - o czym przekonacie się już niebawem.

w dalszym ciagu? ile dni juz sa lagi? 4? 5? rozumiem napraiwac to pol dnia,dzien ale nie 5 dni.przeciez sie nie da grac nawet.chu ja umiecie i taki jest tego final. jakos inne servery potrafia sie ogarnac a wy nie.

Opublikowano

Na czacie forum gry padło fajne pytanie na które nie było odpowiedzi więc napiszę je tutaj:

"piszesz że walczycie z lagami, a wiecie co je powoduje i nie umiecie naprawić czy nie macie zielonego pojęcia co je powoduje czyli tym samym nie wiadomo kiedy znikną ?"

Tak naprawdę, to praktycznie od początku wystartowania servera są te lagi więc dobre pytanie.

Opublikowano

Na czacie forum gry padło fajne pytanie na które nie było odpowiedzi więc napiszę je tutaj:

"piszesz że walczycie z lagami, a wiecie co je powoduje i nie umiecie naprawić czy nie macie zielonego pojęcia co je powoduje czyli tym samym nie wiadomo kiedy znikną ?"

Tak naprawdę, to praktycznie od początku wystartowania servera są te lagi więc dobre pytanie.

Nie pisz ze lagi sa od poczatku serwera bo to nie prawda.Pierwsze dwa dni gralo sie super :) Lagi zaczely sie od chwili gdy serwer zostal atakowany....Wierze ze chlopaki to naprawia i znow bedzie git sie gralo:)

Opublikowano

nie chce nic mówić ale żeby pracować należy najpierw zacząć :p

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Nie pisz ze lagi sa od poczatku serwera bo to nie prawda.Pierwsze dwa dni gralo sie super :) Lagi zaczely sie od chwili gdy serwer zostal atakowany....Wierze ze chlopaki to naprawia i znow bedzie git sie gralo:)

Masz jakies dowody na to ze zostal atakowany? Tbh, nigdy nie widzialem zeby Ethiel cos pisal ze ktos atakuje serwer, czyzby to oznaczalo ze tak jak ktos wyzej napisal, nie wie jak je naprawic/nie wie skad pochodza?

Teraz to kazdy tylko pisze o atakach i atakach. A sie zaloze ze polowa forumowiczow nawet nie wie jaka jest roznica miedzy DoS, DDoS jak i DRDoS. Lub nawet co one oznaczaja...

Chlopaki? ile razy juz pisalem ze jest tylko Ethiel ktory jest w stanie(?) cos zrobic?

Opublikowano

Po pierwsze, napisałem praktycznie co oznacza nie cały czas, bo przecież na starcie każdy wie co było, potem troche spokoju i znowu "taniec z lagami" do chwili obecnej.

Po drugie, sugerujesz że ktoś przez tyle dni, cały czas, atakuje serv? GL

Opublikowano

Masz jakies dowody na to ze zostal atakowany? Tbh, nigdy nie widzialem zeby Ethiel cos pisal ze ktos atakuje serwer, czyzby to oznaczalo ze tak jak ktos wyzej napisal, nie wie jak je naprawic/nie wie skad pochodza?

Teraz to kazdy tylko pisze o atakach i atakach. A sie zaloze ze polowa forumowiczow nawet nie wie jaka jest roznica miedzy DoS, DDoS jak i DRDoS. Lub nawet co one oznaczaja...

Chlopaki? ile razy juz pisalem ze jest tylko Ethiel ktory jest w stanie(?) cos zrobic?

Nie ucz mnie bylam gm nie raz i znam sie na atakach na serwery:)

Nie pisze ze atakuja go przez tyle dni a ze wlasnie wtedy zaczely sie lagi :)

Opublikowano

Nie ucz mnie bylam gm nie raz i znam sie na atakach na serwery:)

Nie pisze ze atakuja go przez tyle dni a ze wlasnie wtedy zaczely sie lagi :)

Yeah, yeah whatever.

Sry nie mialem zamiaru urazic kogos kto jest ekspertem ds. atakow na serwery. -.-

''Nie pisze ze atakuja go przez tyle dni''

5 minut wczesniej...

''Lagi zaczely sie od chwili gdy serwer zostal atakowany''

Aha, ok.

Czyli lagi sie zaczely od atakow a teraz sa poprostu same z siebie? No tak, przeciez to ma sens.

//

Chcialem jeszcze dodac ze czasami pozycja GM'a nic nie znaczy. GM to moze byc osoba ktora poprostu odpisuje graczom na ich pytania w grze i tyle. Takze to ze bylas GM'em to moze nic nie znaczyc. Jezeli bys byla GA albo lepiej, HA to co innego bo wtedy najprawdopodobniej miala bys dostep do bazy. Jak i to ze bylas GM'em nie znaczy ze ktos kto nim nie byl (co nie jest prawda w moim przypadku) nie moze Cie uczyc na temat atakow. :)

Peace!

Opublikowano

Yeah, yeah whatever.

Sry nie mialem zamiaru urazic kogos ktojest ekspertem ds. atakow na serwery. -.-

''Nie pisze ze atakuja go przez tyle dni''

5 minut wczesniej...

''Lagi zaczely sie od chwili gdy serwer zostal atakowany''

Aha, ok.

Czyli lagi sie zaczely od atakow a teraz sa poprostu same z siebie? No tak, przeciez to ma sens.

Nie mam zamiaru z wami dyskutowac ,bo znacie serwery od strony gry a kto z was zna ta strone gdzie trzeba sie napracowac ,nameczyc aby stworzyc cos co wam bedzie odpowiadalo....Nigdy wam nikt nie dogodzi zawsze znajdziecie jakis minus ....Zycze milej dyskusji .pa

Opublikowano

Nie mam zamiaru z wami dyskutowac ,bo znacie serwery od strony gry a kto z was zna ta strone gdzie trzeba sie napracowac ,nameczyc aby stworzyc cos co wam bedzie odpowiadalo....Nigdy wam nikt nie dogodzi zawsze znajdziecie jakis minus ....Zycze milej dyskusji .pa

''Chcialem jeszcze dodac ze czasami pozycja GM'a nic nie znaczy. GM to moze byc osoba ktora poprostu odpisuje graczom na ich pytania w grze i tyle. Takze to ze bylas GM'em to moze nic nie znaczyc. Jezeli bys byla GA albo lepiej, HA to co innego bo wtedy najprawdopodobniej miala bys dostep do bazy. Jak i to ze bylas GM'em nie znaczy ze ktos kto nim nie byl (co nie jest prawda w moim przypadku) nie moze Cie uczyc na temat atakow. :)

Peace!''

//Down

Dokladnie :) A Ethiel tylko lajkuje wypowiedzi wszystkim ktorzy napisza cos dobrego o serwie. Desperacja? Tak jakby te lajki kogos obchodzily. LOL

Ahh.. Sry mnie bardzo obchodza!!!

Ethiel, kocham tego serwa, exp miod, yang leci lepiej niz na PL, drop takze perfekcyjnie dopasowany, a te lagi? Zyc nie umierac...

Moge tez lajka teraz? Prooooszeeee?

Opublikowano

No pa, ale nie wiem co mają Twoje wypowiedzi w których najpierw piszesz że lagi zaczęły się od momentu atakowania serva (czyli reasumująć lagi są bo są ataki), następnie że nikt przez cały czas nie atakuje serva (a lagi są cały czas) Oo , do wypowiedzi że nikt nam nie dogodzi i takie tam up? Bardzo schodzisz z tematu.

Opublikowano

Wczorajsza kilkugodzinna przerwa nie przyniosła nic. Lagi jak były tak są, administracja zamiast wyłączyć serwer i walczyć to robi nocne offki na których zapewne śpią. Wiec napisze to tylko raz. Za dnia nie pograsz bo lagi, w nocy tez nie pograsz bo offki. Jeśli sytuacja się nie unormuje do czasu kiedy wyjdzie coś nowego to niestety ale zmienię serwer.

2sbu2dv.png

Opublikowano

nie rozumiem jak mozna robic przerwe 15h + i wypuscic gniota z taki lagami. chcecie z nas glupich zrobic? robicie z siebie baranow. przeciez ten gniot nie powinien byc nawet wlaczony dopoki nie wyeliminuje sie lagow.grac sie nie da. i jeszcze zadna pizda nawet nie raczy napisac co powoduje te lagi i kiedy je naprawia.

Opublikowano

dlaczego potwierdzenie mi nie przychidzi?? na e-mail

POMOCY nie mogę potwierdzić konta bo mi nic na e-mail nie przychodzi...:P

Opublikowano

POMOCY nie mogę potwierdzić konta bo mi nic na e-mail nie przychodzi... :P

wejdż na forum servera jak tutaj nikt nie odpisuje i na czacie forum pisz do Ethiela, powinien być

Opublikowano

Info z przed godziny:

Lagi były najprawdopodobniej spowodowane petami, na czas póki GA nie naprawi tego problemu pety będą wyłączone a my będziemy mogli grać BEZ LAGÓW !

Podsumowując:

Przyczyna lagów została znaleziona.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

POMOCY nie mogę potwierdzić konta bo mi nic na e-mail nie przychodzi... :P

Niedochodzące linki są naprawiane. Niedługo powinno być w porządku.

Co do lagów - można już grać normalnie :3

Lagów brak

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Teraz się gra bosko ;D

Zero lagów, exp przyjemny, yang dobrze dropi :)

Wszystko super.

Polecam serwer i zapraszam ^-^

JI5Zwld.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...