Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no i lagów w końcu nie ma ! serdecznie zapraszam na serwer !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

tagze polecam :P

hahahaha czlowieku, wez slownik w reke .

TAKŻE * !

jka nie ma lagów, to chetnie zawitam.

Opublikowano

hahahaha czlowieku, wez slownik w reke .

TAKŻE * !

jka nie ma lagów, to chetnie zawitam.

nie łap mnie za słówka i tak wszyscy zrozumieją :P

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Serwer godny uwagi, czekałem z grą do momentu kiedy uporają się z problemami, teraz można grać !!!!!!!!

Opublikowano

Mógłby ktoś napisac jak z serwerem? ,bo niby duzo ludzi odeszlo ;d . Ile ludzi mniej wiecej jest online jak z expem i wgl , czy warto wbijac ;) , dzieki z góry za odp , POZDRAWIAM

Opublikowano

Grałem jakieś 20 min :

- Expi się świetnie :D

- Kasa leci na prawdę dobrze ( + misje z metinów )

- Dosyć sporo ludzi (królestwo na A...)

- Nie mają sporych lvl więc zawsze można nadgonić

Zbieram like ;x

Opublikowano

dzisiaj przybyło sporo ludzi przez co metki jest ciężko znaleźć ;<
królestwo Pera to Jinno ,a Aria to Shinsoo.

Opublikowano

Przyznam, że wbiłem dzisiaj za namową kolegi, bo powiedział, że lagi w 100% naprawione... Szczerze w to wątpiłem, ale gdy wszedłem byłem miło zaskoczony ^^

Widzę, że Ethiel wziął sobie do serca to, że bez dobrej maszyny nic nie zdziałają i wybulił te kilka dodatkowych złotówek ;x

Ogólnie to polecam wbijać. Gra się świetnie ^^

PS. Linki z reje już dochodzą? Nie wiem czy zakładać konto shopa.. ._.

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Przyznam, że wbiłem dzisiaj za namową kolegi, bo powiedział, że lagi w 100% naprawione... Szczerze w to wątpiłem, ale gdy wszedłem byłem miło zaskoczony ^^

Widzę, że Ethiel wziął sobie do serca to, że bez dobrej maszyny nic nie zdziałają i wybulił te kilka dodatkowych złotówek ;x

Ogólnie to polecam wbijać. Gra się świetnie ^^

PS. Linki z reje już dochodzą? Nie wiem czy zakładać konto shopa.. ._.

Nic nie wybulił. Lagi powodował system petów, nie wiem, jakiś pliki były pobugowane, czy coś takiego, ale najważniejsze, że problem jest zażegnany i nie ma już ani jednego laga ;) Przyjemnie się gra ;)

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Mam pytanie, czy mental będzie dobry na dużym lvlu w pvp / wojny? Bo na większości easy/mediów mental jak huknie z duchowego to zabiera sporo hp.

Tutaj jest tak samo? Zależy mi na jak największym dmg, która postać do tego będzie najlepsza?

Opublikowano

Mam pytanie, czy mental będzie dobry na dużym lvlu w pvp / wojny? Bo na większości easy/mediów mental jak huknie z duchowego to zabiera sporo hp.

Tutaj jest tak samo? Zależy mi na jak największym dmg, która postać do tego będzie najlepsza?

Jest 6/7bon więc jak umiesz zrobić eq to nie będziesz miał problemu z pvp ^^

Opublikowano

Jeszcze jedno, jest jakieś zabezpieczenie przed bs? Żeby każdy nie latał w eq perfect?

I jak wygląda sprawa z 6/7 bonami, da radę je kupić, czy tylko dropić?

Opublikowano

czy set z bizuteria do pvp został wprowadzony jak nie to zegnam nie bede sie meczyl zeby zrobic eq perfect zeby za 1 dzien wprowadzać eq do pvp i znów się meczyć od począdku

Opublikowano

czy set z bizuteria do pvp został wprowadzony jak nie to zegnam nie bede sie meczyl zeby zrobic eq perfect zeby za 1 dzien wprowadzać eq do pvp i znów się meczyć od począdku

Rozumiem męczyć rozumiesz odpalić BS'a i czekać 5-15 minut na item tak? :D

@Topic

Serwer spoko

Dużo fajnych misji.

Ciekawy exp.

Ładny drop yang, ogólnie serwer super :)

JI5Zwld.png

Opublikowano

Twoje meczyc to BS? Bedzie wprowadzony , Ethiel sie bardzo stara ale dopiero co ogarnal lagi.

Opublikowano

Za cholere nie wiem skad te skille, mam 20 lvl instruktorów nie ma, misji nie ma, a bez skilli latam co jest grane, było coś napisane, że od 80 lvl ale nie wiem o co chodzi.

Szczerze jestem dalej sceptycznie nastawiony do serwerów o systemie ulepszeń ze śr, ale sprawdzimy, już widzę te bieganie z itemami 20 um 10l, 60 sr 10l, troszeczkę nie halo.

Troszkę biolog mnie niecierpliwi, bo jak widać mamy przy większym lvlu dosyć sporo itemków do oddania, a oddaje co xx godzin.

Btw. jest ktoś chętny pomóc mi nieco na starcie? Troszeczkę wyjaśnić ten serwer, bo nie umiem go skumać ocb we wszystkim, piszcie pw. :)

Opublikowano

Za cholere nie wiem skad te skille, mam 20 lvl instruktorów nie ma, misji nie ma, a bez skilli latam co jest grane, było coś napisane, że od 80 lvl ale nie wiem o co chodzi.

Szczerze jestem dalej sceptycznie nastawiony do serwerów o systemie ulepszeń ze śr, ale sprawdzimy, już widzę te bieganie z itemami 20 um 10l, 60 sr 10l, troszeczkę nie halo.

Troszkę biolog mnie niecierpliwi, bo jak widać mamy przy większym lvlu dosyć sporo itemków do oddania, a oddaje co xx godzin.

Btw. jest ktoś chętny pomóc mi nieco na starcie? Troszeczkę wyjaśnić ten serwer, bo nie umiem go skumać ocb we wszystkim, piszcie pw. :)

Jeśli chodzi Tobie o skile klasowe to podchodzisz do statuły która stoi w miejscu Instruktorów i tam sobie wybierasz klase

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...