Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh, szkoda że gruby nie przestaje nadal atakować... ;/ No cóż, można powiedzieć, że sytuacja uspokoiła się ok. godz. 15:00, gdy szanowny grubas udał się na obiad... Mama wołała, także nie miał wyjścia, a teraz znowu jedzie równo... ;x

1377019234-U697852.png

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up,

Odpycha... Hmmm, kogo jak kogo, ale mnie na pewno nie ^^ Te lagi, powtarzam po raz x*1000 do potęgi 15 są spowodowane atakami DDos, a nie przez słabą maszynę jak uważa 80% graczy tego serwera x.x

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Nie wiem jak jest na innych mapkach ale w av2 nie da sie expic takie lagi :( mam jednak nadzieje ze admin to naprawi i bedziemy znow cieszyc sie gra:) Bo mozna juz oszalec jak na wolaj nic sie nie czyta jedynie jakie lagi:) itd......

Opublikowano

Lagow w ogole nie bylo na poczatku dopiero sie zaczelu jak jakis skurwysyn ddos zaczal robic.

Opublikowano

Mi sie wydaje ze wlasnie te metiny robia lagi ale nawet jak nie prosze admin usun je bo jest ich za duzo mam juz cale invetory w kd!!! i jak nie usuniesz tego to chyba nie pogram.

mca.png
Opublikowano

za duzo metków w miescie!!! i wgl za duzo ich sie respi.

Omg, ile razy wam trzeba powtarzać.

TE LAGI NIE SĄ SPOWODOWANE ZBYT DUŻĄ ILOŚCIĄ POTWORÓW/METINÓW CZY SŁABEJ MASZYNY, TYLKO ATAKAMI NA SERWER (CZYT. DDOS'Y)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Omg, ile razy wam trzeba powtarzać.

TE LAGI NIE SĄ SPOWODOWANE ZBYT DUŻĄ ILOŚCIĄ POTWORÓW/METINÓW CZY SŁABEJ MASZYNY, TYLKO ATAKAMI NA SERWER (CZYT. DDOS'Y)

wiesz co ? powtarzasz się.

Chyba każdy to wie :O Chodzi o to by Admin coś z tym zrobił , bo moim zdaniem denerwujące jest granie na serwerze z lagami 24/7.

Czekamy az się uspokoi , jak nie to niestety - było fajnie :P Te lagi być może są spowodowane dużą ilością metinów w co szczerzę wątpie , na starcie nie było żadnych problemów :) Dopiero od wczoraj się zaczęły , myślę że jest to wina maszyny i zabezpieczeń :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Niestety, nie da się teraz normalnie pograć, metka bije 10 min z (lagami) bez lagów w 30 sek, jest różnica nie ? :D

Dla mnie ta gra z lagami jest niemożliwa, poczekam aż się uspokoi, wtedy wejdę na serwer. ;-)

Opublikowano

wiesz co ? powtarzasz się.

Chyba każdy to wie :O Chodzi o to by Admin coś z tym zrobił , bo moim zdaniem denerwujące jest granie na serwerze z lagami 24/7.

Czekamy az się uspokoi , jak nie to niestety - było fajnie :P Te lagi być może są spowodowane dużą ilością metinów w co szczerzę wątpie , na starcie nie było żadnych problemów :) Dopiero od wczoraj się zaczęły , myślę że jest to wina maszyny i zabezpieczeń :)

Powtarzasz wypowiedź kolegi wyżeej ;>

Nikt Ci nie każe grać... ;x Lagi są i będą jeszcze najbliższe kilka dni, póki grubasowi się nie znudzi.

Więc Ci, którzy uważają że są serwery 100x lepsze to niech nie odpowiadają nawet na to ;x

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Fabuła. Dat fabula. Dobry pomysł z misjami co 5lv na metki, oraz zwiększeniem spotów w m1.

Expi się świetnie, ceny w sklepach są w sam raz, zmianki po 4 to niezły pomysł. Wkurza jedynie to że nie można wyrzucać potek, tylko trzeba je kasować z eq.

A tak to wszystko ładnie, bardzo mi się podoba.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Serwer już śmiga bez lagów?

Zasysam już go, podobno zarąbisty medium.

Tylko jak z tymi lagami?

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Powtarzasz wypowiedź kolegi wyżeej ;>

Nikt Ci nie każe grać... ;x Lagi są i będą jeszcze najbliższe kilka dni, póki grubasowi się nie znudzi.

Więc Ci, którzy uważają że są serwery 100x lepsze to niech nie odpowiadają nawet na to ;x

nie znudzi... czemu ? bo to nie on to robi tylko jego maszyna , może stać sobie nawet 24/7 i napi#rdalać ddosy

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Dobrze że kupiłem PD w ISie, dzięki temu mogę obserwować jak mnie kicka, nie mogę się zalogować oraz nie da się expić.
Skoro dedyk jest taki dobry, to czemu nie radzi sobie z atakami na maszyne. Co jak co ale nie spotkałem się w ostatnich czasach z takimi "atakami".
Sprawa jest denerwująca bo trwa już 3 dzień a gracze z każdym odchodzą. Inne serwery radzą sobie jakoś z tym.

Opublikowano

Dobrze że kupiłem PD w ISie, dzięki temu mogę obserwować jak mnie kicka, nie mogę się zalogować oraz nie da się expić.

Skoro dedyk jest taki dobry, to czemu nie radzi sobie z atakami na maszyne. Co jak co ale nie spotkałem się w ostatnich czasach z takimi "atakami".

Sprawa jest denerwująca bo trwa już 3 dzień a gracze z każdym odchodzą. Inne serwery radzą sobie jakoś z tym.

Słuchaj maszyna jest dobra bo juz nie powiem na jakim serwerze przy ddosie pada a tu od 3 dni nie padl

Opublikowano

Wiecie czemu są ddos'y?

Ponieważ inni zazdroszczą, że serwer wypalił i chcą żeby upadł...

Serwer za jakieś 10 minut będę miał to zobaczę co i jak.

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

[25.06 00:00] Przerwa techniczna

W dniu dzisiejszym na konserwację zaplanowano:

- próbę ograniczenia lagów w grze

- poprawa systemu zwierzaków

- poprawa odbioru expa u Starszej Pani

- poprawa otrzymania umiejętności do 80 poziomu postaci

Opublikowano

Takie pytanie bo nie chce czytać tego spamu, opłaca się grać? Drugie pytanie to czy dalej należy max na G wsadzać silne itp czy zostało to zrównoważone.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Takie pytanie bo nie chce czytać tego spamu, opłaca się grać? Drugie pytanie to czy dalej należy max na G wsadzać silne itp czy zostało to zrównoważone.

Serwer jest naprawdę super. Oczywiście jest kilka wad ale na każdym serwerze tak jest... Wymienie te co mi najbardziej przeszkadzają:

1.Lagi... ale to się powinno ustatkować

2.trochę za mały exp na początku (np. na 65lvlu)

3.Na razie nie ma bizu epickiego.

4.Kasa... największy błąd... na 60lvlu mam 1kkk. po co takie coś? nie lepiej by było gdyby kasa tak jak na PLu leciała... (oczywiście wtedy ceny u handlarzy dopasować)

A z silnym to nie wiem o co ci chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...