Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się grać.

Lagi są tylko na expowiskach, w sumie gorzej było wczoraj, bo dzisiaj da się normalnie expic.

Da sie grac? Noo... Pewnie da sie grac, tylko ze jak uzyjesz pelke to sie spot 3 razy zatrzyma zanim do Cb doleci a jak juz doleci to Cie odrazu zabije, w mgnieniu oka.

''Lagi sa tylko na expowiskach''- rozumiem ze mam sie z tego cieszyc? Ok to ide wbic na serwa i postoje pod kowalem przez natepnych 5 godzin. Dzieki Bogu ze nie ma lagow pod kowalem. -.- Przeciez juz wole zeby nie bylo lagow w M1 niz jak w Atla czyz nie?

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Da sie grac? Noo... Pewnie da sie grac, tylko ze jak uzyjesz pelke to sie spot 3 razy zatrzyma zanim do Cb doleci a jak juz doleci to Cie odrazu zabije, w mgnieniu oka.

''Lagi sa tylko na expowiskach''- rozumiem ze mam sie z tego cieszyc? Ok to ide wbic na serwa i postoje pod kowalem przez natepnych 5 godzin. Dzieki Bogu ze nie ma lagow pod kowalem. -.- Przeciez juz wole zeby nie bylo lagow w M1 niz jak w Atla czyz nie?

W końcu ktoś dobrze gada, wyobraź sobie, że na mapce od 100 jest ogromna polana przez całą mapę i wszędzie full mobów, założyłem się z kolegą, że dojadę do pewnego momentu mapy i mi się dalej moby nie wczytają, cóż wygrałem. Miałem chyba gdzieś ss tego.

Pvp jest strasznie dziwne na serwerze, zaraz będzie hejt że eq nie umiem robić, może i coś w tym jest, ale żeby każdy mental mnie na 3 skile miał mając w moim przypadku 25k hp i jakieś abs ( 60 2 reka, sokola ) o BM-ie już nie wspomnę bo na każdym serwerze ciśnie.

Opublikowano

Dobrze gadasz.

Lagi są tak ogromne, że bicie metina trwa z 3 razy dłużej niż zwykle.

Ja gram wojowniczką body i moje expienie zazwyczaj polega na szybkim ubiciu mobów, bo inaczej ciężko jest to przetrzymać.

A tutaj dupa, bo wszystko staje w miejscu i można spokojnie padać na twarz.

Obiecali nam po nocnej konserwacji naprawę lagów, ale się nie doczekaliśmy.

Teraz podobno admin jest w pracy i prawdopodobnie nie będzie go do wieczora(info z forum) więc sądzę, że ktoś jeszcze by się przydał w teamie, bo sam nie ogarnie.

Serwer bardzo mi sie podoba, przyjemny exp(jak nie ma lagów), fajne misje i ogólnie miła atmosfera i niezbyt utrudniona rozgrywka.

Dawno nie było takiego serwera i sądzę, że jakby wyszedł bez błędów i tych lagów to spokojnie by było ponad 1k osób na starcie.

Denerwujące są jeszcze te ciągłe komunikaty o ubiciu metina, wbiciu przez kogoś lvla, lub zwyczajnym ślubie 8S

Mam szczerą nadzieję, że wszystko się szybko ustabilizuje ^_^

58815786.jpg

Opublikowano

Ja tam daje temu serwerowi czas do piatku bo wtedy zaczynaja fajne serwery wychodzic. Jak Ethiel nie ogarnie (glownie lagow), no to coz... Trzeba bedzie sie pozegnac i tez troche bede zalowal tego spedzonego czasu zwlaszcza ze mam sposob na perly dzieki ktoremu jestem ustawiony na dlugi czas. ^^

//UP

Musial bys widziec jak Ethiel na mnie najechal po tym jak powiedzialem mu ze powinien ktos jeszcze w teamie byc.

Albo ten koles jest strasznie uparty albo poprostu nie chce sie dzielic kasa. ^^

Opublikowano

Server jeden z lepszych i jedynym - są lagi..

No i tzw. bul dupy tych co nie umieją wybonować porządnie eq.

Szkoda mi servera, zamiast 600 osób gra może 400, a powinno 1000.

Będę czekać aż lagi ustaną.

graphic.png

Opublikowano

Server jeden z lepszych i jedynym - są lagi..

No i tzw. bul dupy tych co nie umieją wybonować porządnie eq.

Szkoda mi servera, zamiast 600 osób gra może 400, a powinno 1000.

Będę czekać aż lagi ustaną.

taka mała poprawka pisze się "ból" :)

Czekam na jakiś podobny serwer a temu daje czas do czwartku, wam też się wydaje, że z tymi atakami to ściema, a po prostu przeciążyli serwer ?

Co wy myślicie na ten temat ? Jak wam się wydaje czym spowodowane są lagi ?

Opublikowano

Pewnie idą jakieś ataki w stronę serwera co też powoduje w jakimś stopniu te lagi.

Mogą być tez spowodowane tym, że od 80 lv pokazuje kto wbił lv. Tak samo kto ubił bossy

Zbyt dużą ilością mobów/metinów

Opublikowano

Końcówka nicku mówi sama o twoim poziomie intelektualnym.

Bronie nie są zbugowane poprostu ludzie umią dobierać eq adekwatnie do klasy.

Mają banować bo ktoś "Cie wyzywa" człowieku to nie podstawówka -,-

Główne ulepki łatwo zdobyć tylko trzeba się ruszyć a nie w m1 płakać i żalić się jaki to GM zły..

Lagi są przejściowe przez ataki.

1.Przejściowa do była twoja stara

2.To ty lepiej byś się ruszył z kompa tłusta świnko

3.Podstawówkę to ty lepiej 1 skończ

4.Płakać to ja mogę z twojego ryja.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Więc tak, serwer jest na prawdę jednym z lepszych jakie wyszły do tej pory...

Admini baaardzo się starają, aby nam - graczom było dobrze, próbują za wszelką cenę wyeliminować te lagi.

Opublikowano

tak jest jak piszą wyżej, jeden z lepszych na jakich grałem od kilku dobrych miesięcy.

wrócę na niego gdy ustaną te lagi bo nie chce sobie nerwów psuć :)

x

Opublikowano

lagi są spore. na większości map muszę sporo czekać żeby mi moby wczytało a napisy na dole lecą normalnie skille też.nie wiem czy ataki czy maszyna nie daje rady ale serwer pro

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

A co ze skillami, standard czy jakaś innowacja ?

Skille dostajemy na G, po czym wbijamy na P Kamykami Duchowymi lub Tęczowymi.

Ehh .. mam problem .. po rejestracji czekam na potwierdzenie ale nie przychodzi...

Nie jesteś sam :3 Coś się zjebało.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

dziś o północy będzie przerwa konserwacyjna i może potrwać do ok. 6:00 rano.

info z forum od GA

x

Opublikowano

Jeśli serwer do piątku będzie miał takie lagi jak do tej pory, to kończę tu grać i wyrzucam 110kkk na ziemię.. -.-

Opublikowano

Jeśli serwer do piątku będzie miał takie lagi jak do tej pory, to kończę tu grać i wyrzucam 110kkk na ziemię.. -.-

110kkk?

Coś ściemniasz, to jest 220 Brył.. ;)

__

Serwer polecam, fajnie się gra. Jako jedyny który jest godny polecenia.

Lecz nie moje klimaty.

bpfn.png

Opublikowano

110kkk?

__

Lecz nie moje klimaty.

Grasz a nie wiesz ze 110kkk to 110 bryl bo sa po 1kkk -.-

@Co do servera

To moze zagram na nowo jak sie lagi ustabilizuja bo nie mam zamiaru tracic nerwow...

A dlaczego zagram na nowo? dowiecie sie w wczesniejszym moim poscie..

Server jest nawet nawet ale to co Ethiel odstawia to parodia .

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

W tym momencie wlasnie BezZasad (TOP1) konczy gre na tym serwie. Czemu? Z jednego prostego powodu- administacja. Juz od pierwszego dnia mowilem wszystkim ze bedzie problem bo 1 admin nie ogarnie, ale nikt nie sluchal, potem jak sie okazuje jaki jest hamski...

W dodatku ze nie chce odpisywac graczom (tutaj nie mowie ze on cos robi zle tylko ze jakby by nawet jakis GM bez praw to juz by mial sie kto tym zajac) Wyzywa, obraza a w tym wszystkim najlepsze jest to ze jak chcialem mu pomoc to mi odpisal ''Gracz ktory nie wydal nic na IS nie ma zdania i sie nie liczy w rozwoju serwera.'' A kilka h przed tym, napisalem do niego czy zrobi opcje ze bd mozna wysylac smsy z Anglii to powiedzial ze by zrobil ale i tak nikt by nie wyslal wiec powiedzialem ''Ok, spoko...''

Anyway, tak jak juz mowilem wiele razy, serwer PRO ale Admin jak i lagi czynia ten serwer coraz gorszym...

//UP
Zalezy jakich :P

Opublikowano

110kkk?

__

Lecz nie moje klimaty.

30kkk w 1 dzień z samych ''itemków'' kamoli tęczowych i małży, nie nie ściemniam ;)

Serwer jest po prostu prosty~Dla mnie .

i w 100% potwierdzam pana UP, nic dodac, nic ujac.. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...