Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć ludzie , mam problem otóż jak się zarejestruje nie dostaje tego kodu aktywacyjnego , próbowałem i na o2 i na gmail , wp rejestrować i nie dostaje go , prosze o pomoc ..

95532306705619005724.png

Opublikowano

Cześć ludzie , mam problem otóż jak się zarejestruje nie dostaje tego kodu aktywacyjnego , próbowałem i na o2 i na gmail , wp rejestrować i nie dostaje go , prosze o pomoc ..

Nie chce Cie martwic ale nie wiadomo co sie dzieje z Ethielem. Jest juz pelno osob na sb na forum co maja z tym problem a z tego co widze to Ethiel nawet im nie odpowiada.

P.S. Jezeli ktos jest zainteresowany na wspolne granie na serwerze Tur*** (info macie w zapowiedziach o nim, a nie podaje tu zadnego info bo nie chce warna dostac. :P) BezZasad zaproponowal mi gre na tym serwie takze pomyslalem czemu nie, takze jakby ktos chcial dolaczyc to mozemy sie dogadac (jak cos to PW) i bedziemy mogli sobie nawzajem pomagac na serwie! A ten serwer to tez wydaje sie byc podobny jak i inny do Therisa (jezeli wiecie co mam na mysli :P) bo jest to medium lecz jednak rozni sie od Therisa w wielu aspektach. ;)

Peace!

Opublikowano

Nie chce Cie martwic ale nie wiadomo co sie dzieje z Ethielem. Jest juz pelno osob na sb na forum co maja z tym problem a z tego co widze to Ethiel nawet im nie odpowiada.

P.S. Jezeli ktos jest zainteresowany na wspolne granie na serwerze Tur*** (info macie w zapowiedziach o nim, a nie podaje tu zadnego info bo nie chce warna dostac. :P) BezZasad zaproponowal mi gre na tym serwie takze pomyslalem czemu nie, takze jakby ktos chcial dolaczyc to mozemy sie dogadac (jak cos to PW) i bedziemy mogli sobie nawzajem pomagac na serwie! A ten serwer to tez wydaje sie byc podobny jak i inny do Therisa (jezeli wiecie co mam na mysli :P) bo jest to medium lecz jednak rozni sie od Therisa w wielu aspektach. ;)

Peace!

Niby jutro od rana nie ma być lagów (nie wiem jak to naprawią, jedyne rozwiązanie to lepsza maszyna) ale jak nic w tym kierunku nie zrobią to wywalam eq i też czekam na turiona, polecam serwer dość podobny tylko mniej broni (tutaj za duzo jest)

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Jeżeli jutro rano nie ogarną lagów oraz pozostałych bugów pewnie połowa graczy odejdzie. Ale ja i tak wierzę w administracje że w końcu ogarną wszystko,

Btw. Na serwerze odbywa się aktualnie przerwa do 6:00 mająca na celu zażegnanie wszelkich podanych na forum bugów oraz co najważniejsze całkowite wyeliminowanie lagów, które tak utrudniają grę.

@Down... Cztaj.

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny,tylko dlaczego nie przychodzi mi na emaila adres z potwierdzeniem?Zarejestrowałem się wczoraj po 20.

Opublikowano

Przerwa techniczna odbędzie się prawdopodobnie do godziny 15:00 - może być mały poślizg, obecnie czekamy, aż serwerownia przeinstaluje system na naszej maszynie. Następnie zaczniemy ją konfigurować i po kilku godzinach powinniśmy cieszyć się grą, miejmy również nadzieję, że zażegnamy występujące lagi.
Dodatkowo przepraszamy za utrudnienia z rejestracją i mailem, który przestał być wczoraj wysyłany, dzisiaj będzie już w porządku.

Pozdrawiamy, cierpliwości!

Opublikowano

Mam takie pytanie, czy forum działa poprawnie, bo ciągle, jak chce coś napisać albo zapytać, to muszę logować się jeszcze raz?

Potem wg. nie mogę wejść na stronę.

yLrWtP3.png

Opublikowano

Nie odpuszczajcie, poczekamy i będziemy się cieszyć grą. Administracja się stara. Serwer jest zajebisty, na każdym kroku jest co robić, świadczy o tym to, że w ciągu 2 dni nagrałem 6 odcinków po 20 minut z gry na serwerze. Poczekajmy do godziny otwarcia po dużej konserwacji.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Nie odpuszczajcie, poczekamy i będziemy się cieszyć grą. Administracja się stara. Serwer jest zajebisty, na każdym kroku jest co robić, świadczy o tym to, że w ciągu 2 dni nagrałem 6 odcinków po 20 minut z gry na serwerze. Poczekajmy do godziny otwarcia po dużej konserwacji.

Dasz link do tych filmików

Opublikowano

polecono mi serwer, wbiłem obczaić a tu chuj, nie mogę, screeny wygasły.. może jakaś aktualizacja prezentacji?

Opublikowano

polecono mi serwer, wbiłem obczaić a tu chuj, nie mogę, screeny wygasły.. może jakaś aktualizacja prezentacji?

screeny były zapewne wgrane do serwera theris'a a w tej chwili przeprowadzana jest przerwa techniczna.

Nie działa także strona ani serwer. Musisz poczekać do ok. 15:00 wtedy wszystko powinno wrócić do normy.

x

Opublikowano

@Ajhaad,

Mają teraz ważniejsze rzeczy do roboty, niż aktualizacja screenów w prezentacji... Nie możesz po prostu wejść na taki serwis filmowy, który wabi się youtube i wpisać w wyszukiwarce "Theris.pl GamePlay" i obejrzeć jeden ze 100 tyś. filmów nt. serwera? ._.

1377019234-U697852.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...