Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byłem wbiłem 16 level zostałem obrażony przez 3 graczy i wyzwany od kór** skór** przy GM ale on na to nic + dostałem kicka za domaganie sie bana za obrazę mnie nie polecam serwera administracja nie stara się aby panował spokój i szacunek do 2 osoby .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Byłem wbiłem 16 level zostałem obrażony przez 3 graczy i wyzwany od kór** skór** przy GM ale on na to nic + dostałem kicka za domaganie sie bana za obrazę mnie nie polecam serwera administracja nie stara się aby panował spokój i szacunek do 2 osoby .

Bardziej stara sie aby nie bylo cziterow , niz zeby gimbusy nie szalaly. Co chwile jakies dziecko wyjezdza z przeklenstwami na czacie albo wyzywa rodzicow a admin nic..

Poki co poczekam az wszystko ustanie , bo sie grac nie da , jedziesz a moby sie wczytuja po 15 sek.

Pamietajcie , TO NIE ICH WINA.

Opublikowano

Nie polecam dmg broni tez zbugowane nie wiem jak to możliwe ale ja wale ninji ze skila 4k przy full abs a ona mi 16k przy full abs ? Gdzie sens gdzie logika

Opublikowano

bronie zbugowane administracja nie ogarnięta nie banuje kogoś kto przez jakiś czas mnie wyzywa przy nim widać że kolega tak samo eq z kosmosu po 3 dniach gry ewidentny gift od strony gm nie dzięki . + LAGI KOSMICZNE NIE OGAR I TYLE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ Up

Możesz nie powtarzać wypowiedzi ?

@topic

Co do serwera, poczekam aż się ustatkuje.

# Edit

Bardzo miła atmosfera, dużo graczy, lagi sporadycznie występujące

@ Edit 2

Za co ten % ?-,-, za to że wypowiadam się na temat serwera ?

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

zajrzę jak wszystko ogarną, może zostanę na dłużej a myslałem ze wymarzony serwer, dopiero body 10k hit przy full abs nie no super

Opublikowano

bronie zbugowane administracja nie ogarnięta nie banuje kogoś kto przez jakiś czas mnie wyzywa przy nim widać że kolega tak samo eq z kosmosu po 3 dniach gry ewidentny gift od strony gm nie dzięki . + LAGI KOSMICZNE NIE OGAR I TYLE

Końcówka nicku mówi sama o twoim poziomie intelektualnym.

Bronie nie są zbugowane poprostu ludzie umią dobierać eq adekwatnie do klasy.

Mają banować bo ktoś "Cie wyzywa" człowieku to nie podstawówka -,-

Główne ulepki łatwo zdobyć tylko trzeba się ruszyć a nie w m1 płakać i żalić się jaki to GM zły..

Lagi są przejściowe przez ataki.

Opublikowano

Z tego co zauważyłem to lagi nie są przez ataki.

Było 50-80 graczy to lagów nie było..

Lecz mooby się czasem nie chciały wczytać na mapie.

Skoczyło do 120+ graczy i już zaczęły się lagi.

Wniosek?

Albo dziecko lubi ddosować o 7.00 rano,

albo słaba maszyna.

graphic.png

Opublikowano

Szkoda że można do 79 zmieniac klase a jest napisane ze do 80, chcialem mentala zrobic ale bug mi zjebał plany ;d

wszedłem dzisiaj do gry patrze i już da się zmienić klase na 80lv :D dzieki za poprawienie bo wszystkie misje na tej postaci mam zrobione i chuj by mnie strzelil jakbym od nowa musial zeby mentala zrobic

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Wniosek?

albo słaba maszyna.

zgodnie z tym co piszesz to po prostu maszyna jest slaba.

administracja nie przewidziala chyba ze bedzie gralo tak duzo ludzi

;)

Opublikowano

Wniosek?

albo słaba maszyna.

Mi sie naprawde wydaje ze tu jest problem z maszyna... Czasami w nocy wbilem kiedy malo graczy i dalej lagi jak chu* a nie wierze ze ktos bedzie ddosy robil 24/7. Pozatym, ja jeszcze nie slyszalem zeby admin sie skarzyl na ddosy, tylko zawsze mowil ze sprobuje je naprawic takze to chyba tez cos znaczy?^^ Imo, serwer powoli pada juz a zwlaszcza ze juz za kilka dni wychodzi kilka dobrze zapowiadajacych sie serwer medium i easy/medium i wiem ze jak one dobrze wystartuja to ten poprostu padnie na dobre no bo badzmy ze soba szczerze, kto chce grac na serwie gdzie zeby zejsc z konia trzeba czekac 30sek(to nie jest przesadzony numer) albo czekac zanim sie pojawia moby nastepne 2minuty...

Nie mowice mi ze mam spierda*** na te inny serwy jak wyjda bo tutaj juz bardzo duzo osiagnalem i serw mi sie strasznie podoba tylko cos mi sie zdaje ze Ethiel sam poprostu nie ogarnia.

Oraz nawet latwy sposob na perly jest! ^^

Btw. 2dni temu graczy bylo prawie 600 a wczoraj w godzinach szczytu juz ledwo 300...

Opublikowano

Widze tu są sami znawcy maszyn...

Przedwczoraj przy 572 graczach nie było nawet najmniejszych lagów... To jakim cudem przy 350 graczach są lagi?

Takie dziwne że ktoś robi ataki przez 24/7 ? Ustawia maszynę i ona sama wysyła pakiety. A jak jakiś gimbus się uweźmie to i przez tydzień będzie atakował aż mu sie znudzi.

Zapewne robi to administracja nowo wychodzących serwerów, aby gracze odeszli i szukali nowego.. + Kilka pojedynczych osób.

Mi sie naprawde wydaje ze tu jest problem z maszyna... Czasami w nocy wbilem kiedy malo graczy i dalej lagi jak chu* a nie wierze ze ktos bedzie ddosy robil 24/7. Pozatym, ja jeszcze nie slyszalem zeby admin sie skarzyl na ddosy, tylko zawsze mowil ze sprobuje je naprawic takze to chyba tez cos znaczy?^^ Imo, serwer powoli pada juz a zwlaszcza ze juz za kilka dni wychodzi kilka dobrze zapowiadajacych sie serwer medium i easy/medium i wiem ze jak one dobrze wystartuja to ten poprostu padnie na dobre no bo badzmy ze soba szczerze, kto chce grac na serwie gdzie zeby zejsc z konia trzeba czekac 30sek(to nie jest przesadzony numer) albo czekac zanim sie pojawia moby nastepne 2minuty...

Nie mowice mi ze mam spierda*** na te inny serwy jak wyjda bo tutaj juz bardzo duzo osiagnalem i serw mi sie strasznie podoba tylko cos mi sie zdaje ze Ethiel sam poprostu nie ogarnia.

Oraz nawet latwy sposob na perly jest! ^^

Btw. 2dni temu graczy bylo prawie 600 a wczoraj w godzinach szczytu juz ledwo 300...

Naprawdę nie wiem, które godziny to dla Ciebie szczyt, ze widziałeś tylko 300 osób... Godziny szczytu moim zdaniem i wielu innych zapewne to 19-20 a nie 14 bo gimby ze szkoły wracają,,,

O 20 było 370+ graczy z tego około 100-150 nie grało bo czekało na ustąpienie lagów.

Opublikowano

Widze tu są sami znawcy maszyn...

Przedwczoraj przy 572 graczach nie było nawet najmniejszych lagów... To jakim cudem przy 350 graczach są lagi?

Takie dziwne że ktoś robi ataki przez 24/7 ? Ustawia maszynę i ona sama wysyła pakiety. A jak jakiś gimbus się uweźmie to i przez tydzień będzie atakował aż mu sie znudzi.

Zapewne robi to administracja nowo wychodzących serwerów, aby gracze odeszli i szukali nowego.. + Kilka pojedynczych osób.

Naprawdę nie wiem, które godziny to dla Ciebie szczyt, ze widziałeś tylko 300 osób... Godziny szczytu moim zdaniem i wielu innych zapewne to 19-20 a nie 14 bo gimby ze szkoły wracają,,,

O 20 było 370+ graczy z tego około 100-150 nie grało bo czekało na ustąpienie lagów.

Dobra, za kilka dni zobaczymy kto bedzie mial racje. :)

Aktualnie jest także 300+ więc nie piszcie że mało osób gra ...

Teraz jest dokladnie 340 graczy a to nie jest duzo.

Ale tak jak juz mowilem, nie zycze temu serwowi zle i nawet BARDZO chce zeby dzialal i wszystko bylo z nim dobrze (powody podalem w ostanim poscie) tylko mam pewne obawy co do maszyny jak i Admina...

Opublikowano

Dzisiaj zwątpiłem w server po sytuacji z Ethiel'em.
Po tej wieczornej przerwie i tak były lagi, ale co tam wybrałem się na metiny 110+. Bijąc metina pokazał sie koło mnie Ethiel twierdząc że jadę na wspomagaczach(WH).
Pisałem mu że to przez lagi że raz bije raz nie (1hit na 5-10sec) a on twierdzi że to WH-.- Napisałem żeby pokazał filmik lub przynajmniej jakiś sensowny scrn to stwierdził że nie musi bo regulamin go nie obowiązuje -.-

PS. Poza tym gracz

http://theris.pl/postac-65100/

= GM Arakiel ...

Wiec jak się sytuacja nie wyjaśni to na chwile obecną zmieniam zdanie i nie polecam servera ze względu na administracje.. (Mowa o Ethiel'u)

Pozdrawiam.

@Edit
Nawet user niżej potwierdza że są i były lagi..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

dajcie znać jak te lagi odpuszczą...

Da się grać.

Lagi są tylko na expowiskach, w sumie gorzej było wczoraj, bo dzisiaj da się normalnie expic.

Opublikowano

Końcówka nicku mówi sama o twoim poziomie intelektualnym.

Bronie nie są zbugowane poprostu ludzie umią dobierać eq adekwatnie do klasy.

Mają banować bo ktoś "Cie wyzywa" człowieku to nie podstawówka -,-

Główne ulepki łatwo zdobyć tylko trzeba się ruszyć a nie w m1 płakać i żalić się jaki to GM zły..

Lagi są przejściowe przez ataki.

regulamin Pan czytał ? Obrażani lub prowokowanie gracza grozi banem.

Da się grać.

Lagi są tylko na expowiskach, w sumie gorzej było wczoraj, bo dzisiaj da się normalnie expic.

Da się normalnie expić ciekawe... Dziś musiałem dobić lvl, który nabiłem 2 dni temu (tzn. 96% ) expiłem na tym spocie co wcześniej i dobijałem te 5% 9 min z pd kiem, a 2 dni temu 95% wbiłem w 15-20min

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...