Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mogę niby ulepszyć kilof jak nie ma nigdzie drwala w m2 ?

75775358773159538492.png

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co oni narobili z tym łowieniem nawet nie da sie norm wędki wyciągnąć ...:/

75775358773159538492.png

Opublikowano

co oni narobili z tym łowieniem nawet nie da sie norm wędki wyciągnąć ...:/

Urozmaicili łowienie a co za tym idzie utrudnili zrobienie FB ^^

Łowienie nie jest żadną trudnością tutaj : ) Wystarczy chwilkę pomyśleć :D

Opublikowano

Sluchajcie,serwer ma dopiero 2 dni,czego oczekujecie?

Wy sie powinniscie dziwic,ze tylko lagi,prawie wszystkie serwery na 2 dni po starcie byly ok.10 razy offline ,a tu tylko lagi.

W administracji jest 1 osoba-Ethiel,on tez jest czlowiekiem,ma prace,rodzine,musi spac,nie moze caly czas byc online i nadzorowac serwer.

Tak jak wszyscy pisza,serwer jest wysmienity,a lagi? Trudno,mysle ,ze jeszcze max 2 dni i bedzie koniec z lagami(i pewnie z konkurencja,bo nie wierze ,ze ktos nie wybierze therisa tylko inny serwer medium)

Tak wiec przestancie sie spinac,odpocznijcie i dajcie czas Ethielowi.

Spamujac mu ciaglymi wiadomosciami nie pomagacie mu.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Serwer ciekawy, ale te lagi zniechęcają do gry, mam nadzieję, że za kilka dni to się ustabilizuje i będzie można cieszyć się grą :)

yLrWtP3.png

Opublikowano

Zna ktoś miejsca w których respią się metki w atlantydzie ? I czy dużo ich jest ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Serwer świetny tylko odpycha to że epiki się dropi..

Gdzie łowić w Arii bo nie ogarniam tego i co można kupić za gamepoint ?:)

Opublikowano

średnio 400-500

Teraz dzieciaczki mają tzw, " bul dupy " bo lagi są , nie wazne że większość nowych serverów ma uptime ~70% , a ten z 95%...

graphic.png

Opublikowano

Witam.

Na serwerze panują niesamowite lagi, co z punktu widzenia gracza nie jest zbyt komfortowe :D

I tutaj pytanie do administracji, wiadomo już co jest przyczyną tych lagów?

Strzelam, że ataki.

Opublikowano

średnio 400-500

Teraz dzieciaczki mają tzw, " bul dupy " bo lagi są , nie wazne że większość nowych serverów ma uptime ~70% , a ten z 95%...

Tylko teraz pytanie, co jest lepsze, ilość czy jakość?

Co z tego, że ma 95% uptime, jak wchodzi co 10 hit w metina?

Opublikowano

Dawno takiego serwera nie było. Wszystko jest dobrze przemyślane. Fabuła gry nie jest standardowa jak na wszystkich innych privach. Widać, że posiedział nad tym, żeby to ogarnąć.

Przejmujecie się lagami. Pizgają ddosami w serwer to nie ma co się dziwić. Serwer to wytrzyma. Przy starcie trochę wywalało, ale lagów nie było, dopiero dzisiaj się zaczęło, ale to nie odstrasza, bo warto poczekać i się dobrze bawić :)

Jeżeli ktoś by chciał zobaczyć jak przebiega gra na serwerze to zapraszam do oglądania mojej serii z theris.pl:

https://www.youtube.com/watch?v=vUGcT6V_7S8

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

ja czekam , po woli sie zniechęcam do gry :)

na mapce 125 na ubiciu jednego spota schodzi mi około 2min...

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Lagi strasznie zniechęcają do gry dla tego jest mniej osób , powiem że grałem na wielu serwach ale takie lagi , przez taki długi okres czasu to fest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...