Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie przeklinaj:P

@W środę ruszcie:p

Przepraszam :c

600dd503cdef63e26b82afe2d1e90dd1_origina

@ czyli mozemy sie dzisiaj doczekac startu , ile cash na bete bedziemy dostawac ?

sygnamoja1.png

Opublikowano

Coś czuje ,że dzisiaj jeszcze nie :<

Pff, zaraz napiszą, że do 1. czerwca może się wyrobią. Zobaczycie xD

Opublikowano

Drugi Admin zrobił, że są do 35 lvl >.< I są nieprzenośne... Może pogadam z Day'em, może zmienimy cuś :D

tak a kto madry uzywa pbi do 35lvla? do 100 expi sie na sucho -.- wiec jaki pozytek z tej pbi? niech bedzie nieprzenosna ale bez limitu lvla ;x

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Spokojnie, ogarniemy to... Day pakuje, żeby kochanka pozbyć się z domu, bo mu przeszkadza jego obecność. Szczególnie, że musi ciągle przesiadywać w toalecie w jego obecności... Dlatego Dejas ciągle tak afczy... Co oni tam robią, nie wiem i wolę nie wnikać. xD

Serwer powinien wystartować jutro - pojutrze. Zależy od Day'a :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Spokojnie, ogarniemy to... Day pakuje, żeby kochanka pozbyć się z domu, bo mu przeszkadza jego obecność. Szczególnie, że musi ciągle przesiadywać w toalecie w jego obecności... Dlatego Dejas ciągle tak afczy... Co oni tam robią, nie wiem i wolę nie wnikać. xD

Serwer powinien wystartować jutro - pojutrze. Zależy od Day'a :P

Niech "Dej" pakuje ale przy okazji niech włącza serwer :>

56685804704469024697.png

Opublikowano

Skoro ma być free cash na bete to po co robić problemy z startowym pbi ? -.-

Polak wszedzie znajdzie problemy. To je polska, tego nie zrozumiesz. :|

@Boom -Dejz nie bd sie pod Cb podstosowywal, jesli ma tylu graczy za tym, aby beta byla odpalona dzis-jutro. Smutne?

@Topic Sa medycy? Jak bd z goldem? W razie co owle nam posluza.

Opublikowano

Widzę że prognoza pogody się sprawdza :)

Mogliście zrobić topic przed 1 dniowym pewnym startem bety, a nie robić szum w lesie.

Ja osobiście czekam do dzisiaj i nie odwiedzam już tematu bo to już śmieszne co było obiecane :)

@ Jak sprawa z owl , będą normalnie działać ?

ubh6c.png
Opublikowano

Śmieszne, czy nie... Serwer na pewno wystartuje! Co było obiecane, w 99% zostanie dotrzymane. Mam nadzieję, że więcej nie muszę Cię przekonywać, nie spinaj się, na becie niedługo będziemy mogli Cię powitać.

Ale rymowanka... :ninja:

Day chce zrobić jedno wielkie affinity.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Śmieszne, czy nie... Serwer na pewno wystartuje! Co było obiecane, w 99% zostanie dotrzymane. Mam nadzieję, że więcej nie muszę Cię przekonywać, nie spinaj się, na becie niedługo będziemy mogli Cię powitać.

Ale rymowanka... :ninja:

Day chce zrobić jedno wielkie affinity.

Nikt się nie spina, ale liczyłem, że dzisiaj to dzisiaj. Przesledz 30 stron i zobacz ile razy było to pisane.

Zobaczymy jak to będzie.

ubh6c.png
Opublikowano

No ja to rozumiem. Ale weź mu to wytłumacz.... Jak mówiłem, krąży plotka o jego afczeniu... :D

Jakie itemki chcielibyście widzieć jako drop z World Bossa prócz title?

zSCFQrN.png

Opublikowano

No ja to rozumiem. Ale weź mu to wytłumacz.... Jak mówiłem, krąży plotka o jego afczeniu... :D

Jakie itemki chcielibyście widzieć jako drop z World Bossa prócz title?

Może jakieś dobre potki na HP/MP? Coś, co będzie w IS, ale nie będzie tanie. ;x Np. takie jak na LCGN01? :D

Opublikowano

Hmmm... Zrobiłem kilka nowych potek, znaczy się starych, ale dłuższych. np. PBI na 2h, Adrenalinka na 2h, Berserker na 2h, Power Potion na 2 / 3 h (nie pamiętam) itd. Zastanowię się, ale proszę o kolejne propozycje. :D Na pewno z Invisible Party Bossów będą dropić coiny (coś w stylu affinity, tymczasowo nie mamy editora, więc takie coś powinno wystarczyć). Z każdego bossa będą coiny leciały na określony lvl. Będzie można za określoną ilość otworzyć box na dany lvl i otrzymać losowy item. :) Jak się Wam podoba?

Może jakieś dobre potki na HP/MP? Coś, co będzie w IS, ale nie będzie tanie. ;x Np. takie jak na LCGN01? :D

A ma ktoś z was ItemALL_usa.lod LCGN01? Bo ja nie wiem o jakie chodzi, a tak to może bym coś wymyślił :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

A ma ktoś z was ItemALL_usa.lod LCGN01? Bo ja nie wiem o jakie chodzi, a tak to może bym coś wymyślił :P

Oni mieli tzw. LCGN01 HP Booster - item, który dodawał ileś tam % HP na tydzień i druga potka była na 7h. Ale tak więcej tego HP niż zwykłe z IS. Chyba 75%. ;x

Opublikowano

Mhm, rozumiem... Czyli raczej nie, bo nie chcemy jeszcze większych ilości hp. :p

pywHa66.png

hFWzGZa.png

Jak widzimy, bossy potrafią się bronić. To tylko dwa z wielu skilli, jakie mają. :p

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...