Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe, czy Deju pamięta, co mi kiedyś kiedyś obiecał ;x

@Title to chyba dobry pomysł ;) Ale nie ze 100% castingiem i 100% oszczędzaniem -.- Taki bez opcji, dla lansu ;x Ładnie wyglądający.

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak byście mogli dajcie torenta , którym mogłabym ściagnąc przez BitComet itp. Ciągle mi net pada i inaczej nie ściągne bo inaczej zawsze ściąga się od nowa :( .

Opublikowano

Jak byście mogli dajcie torenta , którym mogłabym ściagnąc przez BitComet itp. Ciągle mi net pada i inaczej nie ściągne bo inaczej zawsze ściąga się od nowa :( .

A takie programy czasem nie umożliwiają ściągania także z innych stron? Ja ostatnio ściągałam Download mangerem, bo też normalnie nie mogłam, a on kontynuuje ściąganie ;x

A w mozilli chyba można też kontynuować

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ciekawe, czy Deju pamięta, co mi kiedyś kiedyś obiecał ;x

@Title to chyba dobry pomysł ;) Ale nie ze 100% castingiem i 100% oszczędzaniem -.- Taki bez opcji, dla lansu ;x Ładnie wyglądający.

No bez przesady , że takie opcje , ale może mieć jakieś niezbyt przesadzone :P :)

@ No "Dej" wrzucajcie tego downloada jak najszybciej :P

56685804704469024697.png

Opublikowano

No bez przesady , że takie opcje , ale może mieć jakieś niezbyt przesadzone :P :)

2x 75 hr/2x 75 eva/30% speed, lub 5% abs/hp 5% abs mp/10% cast/10% oszczędznie - maksymalnie takie coś -.-

Lub może 2k cash na start dla testujących + title bez opcji.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No właśnie nie - jeżeli ściągam coś przez mozille właśnie to od nowa leci :( . A net pada średnio co 30min -1h . Mam 3jkę , więc nie dam rady ściagnąc nawet w tym czasie pliku 1GB . No chyba , że bym miała wielkiego fata <3 .

To nawet nie , że net pada tylko jakiś tam komunikat wyskakuje i strony nie działają dopóki sie nie odświeży , a z gry nie wywala :s .

Wiem już chyba o co Ci chodziło :D. No właśnie BitCometem , niektóre pliki moge zasysać a inne nie. Jak mam to żrodło pobierania wyświetlone to moge ręcznie wpisać i zasysa. Eh nie umiem tego wytłumaczyc :( .

Opublikowano

Jeszcze chcecie cos za to ze gracie na becie ? zalosne sami spamowaliscie zeby wlaczyc serwa i pomozecie bugow szukac , po to bedzie beta a nie jeszcze cos dostawac po becie ... pomyslcie jak cos napiszecie Dominika i tak bd ladowac cash to nie dramatyzuj -.-

sygnamoja1.png

Opublikowano

2x 75 hr/2x 75 eva/30% speed, lub 5% abs/hp 5% abs mp/10% cast/10% oszczędznie - maksymalnie takie coś -.-

Lub może 2k cash na start dla testujących + title bez opcji.

No takie opcje są idealne :) Tylko jakby Title wyglądał jakoś super :>

56685804704469024697.png

Opublikowano

Jeszcze chcecie cos za to ze gracie na becie ? zalosne sami spamowaliscie zeby wlaczyc serwa i pomozecie bugow szukac , po to bedzie beta a nie jeszcze cos dostawac po becie ... pomyslcie jak cos napiszecie Dominika i tak bd ladowac cash to nie dramatyzuj -.-

Kofanie ja zawsze ładuję kesz -.-

Ja i tak na betę się pewnie nie załapię, bo do domu wracam dopiero we wtorek, więc olewam wynagrodzenia -.-

No właśnie nie - jeżeli ściągam coś przez mozille właśnie to od nowa leci :(

. A net pada średnio co 30min -1h . Mam 3jkę , więc nie dam rady

ściagnąc nawet w tym czasie pliku 1GB . No chyba , że bym miała

wielkiego fata <3 .

To

nawet nie , że net pada tylko jakiś tam komunikat wyskakuje i strony

nie działają dopóki sie nie odświeży , a z gry nie wywala :s .

Wiem już chyba o co Ci chodziło :D.

No właśnie BitCometem , niektóre pliki moge zasysać a inne nie. Jak mam

to żrodło pobierania wyświetlone to moge ręcznie wpisać i zasysa. Eh

nie umiem tego wytłumaczyc :( .

Musisz znaleźć program umożliwiający zasysanie ze stron :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wiem , że to nie w temacie ale.. znasz jakiś taki dobry? <3

Dostaniesz warna -.- Napisz jakieś głupie pytanie xD

Ja korzystam z Download Manger.

@Piotruś ma rację, nagrody za udział w becie nie powinno być :x

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jest coś takiego jak Premium Title. Pomyślę, może dam za udział w becie jakieś... Zastanowię się :D

Nie -.- Wystarczy, że pobawią się w becie z darmowym keszem, to jest nagroda -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

@Athenodora

Z darmowych to Orbit Downloader jest w miarę, a z płatnych to Internet Download Manager.

Download będzie z kilku miejsc. Przy ftp będzie można wznawiać raczej.

Opublikowano

Dziś chyba nie, dopracowujemy niektóre rzeczy. Poza tym Day afk. :P

Pracujcie, pracujcie. Nie słuchajcie noł lajfów i nie startujcie zbyt wcześnie -.- Żeby wszystko sprawnie działało.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Pracujcie, pracujcie. Nie słuchajcie noł lajfów i nie startujcie zbyt wcześnie -.- Żeby wszystko sprawnie działało.

heh nie chce być złośliwy, ale piszesz tak bo chcesz się załapać jeszcze na betę ;D

Pozdrawiam :)

@Czuje, że beta wystartuje jutro wieczorem xD

ubh6c.png
Opublikowano

heh nie chce być złośliwy, ale piszesz tak bo chcesz się załapać jeszcze na betę ;D

Pozdrawiam :)

@Czuje, że beta wystartuje jutro wieczorem xD

Niee.. Po prostu mam już dość serwerów z bugami... A im dłużej testują tym mniej bugów będzie. A np jeśli ktoś znajdzie buga na gold czy coś, zgłosi go do naprawy? Myślę, że nie. A tak może znajdą go oni i naprawią :)

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...