Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty sobie jaja robisz, że żyjesz -.- Pisał gdzieś Deju, że serwer startuje? Chyba nie -.-

nie o to chodzi

bo on napisał ze czeba od nowa pobierac clienta

Jak czeba to czeba :<<

wiem że czeba tylko stracilem 20 min na pierwsze czekanie i myslalem ze ten client co pobralem (z głównej strony) bendzie orginalny a tu nowego clienta czeba pobierac :D

csrvlogo.png

Opublikowano

nie o to chodzi

A kazał Ci ktoś pobierać tego? Nie -.- Więc pretensje miej do siebie -.- Też pobrałam tego i jakoś nie wydziwiam jak napisano mi, że klient będzie inny -.- Tylko się wkurzyłam na Bloody'ego -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A kazał Ci ktoś pobierać tego? Nie -.- Więc pretensje miej do siebie -.- Też pobrałam tego i jakoś nie wydziwiam jak napisano mi, że klient będzie inny -.- Tylko się wkurzyłam na Bloody'ego -.-

maybe for chill :)

@ coś się przeciąga Day? :huh:

ubh6c.png
Opublikowano

nie o to chodzi

wiem że czeba tylko stracilem 20 min na pierwsze czekanie i myslalem ze ten client co pobralem (z głównej strony) bendzie orginalny a tu nowego clienta czeba pobierac :D

wtf.jpeg

Lepiej poczekać dłużej ;x Wytłumaczcie mi, co za różnica jaki ma się game serwer? xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

KRUEb.jpg

Mamy małe problemy z MasterStone i hełmami startowymi, ale to się naprawi. Dajcie troszkę więcej czasu :P

buu

Opublikowano

KRUEb.jpg

Mamy małe problemy z MasterStone i hełmami startowymi, ale to się naprawi. Dajcie troszkę więcej czasu :P

Hełmami startowymi ?? Możesz rozwinąć ten temat ?? :)

56685804704469024697.png

Opublikowano

@Boom Taka, że Day szpanuje, że go ma :D

Teraz się niby zabrał do roboty, a wczoraj na AIM'ie w CS'a napierdalał i bana dostał :P

Płaczecie, że trzeba będzie client'a pobierać jeszcze raz - a ktoś Wam wgl kazał go pobierać? To, że strona się już w google pojawiła to nie znaczy, że można grać... Pobierać se możecie pobierać właściwie, ale na co? Żeby znów potem musieć?

I zgadzam się z KaKoke, te Invisible w nazwach bossów to porażka...

@Bloody

Uważaj, kochanek Cie zniszczy!

GKRWf.jpg

Opublikowano

Day mam nadzieje ,że dzisiaj ta beta będzie open :D Chyba ,ze już można ze stronki pobierać i to będzie ten nowy ?? :>

56685804704469024697.png

Opublikowano

@Boom Taka, że Day szpanuje, że go ma :D

Ahh to wszystko wyjaśnia xD

@Tak wgl to poświęciłam bana na destiny forum i zareklamowałam was ;x Szkoda, że za wcześnie -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

jutro bedzie start?

jesli tak to na ile %

Tysiąc pięćset sto dziewięćset procent kochanie -.- Start będzie jak będzie, niespodzianka -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No to wkońcu On czy Off..?;c Jeśli On podeślijcie na Pw link do str albo download..:) Z góry dzięki ..<3

Opublikowano

Serwer dziala jako tako ale ja nie mam odpowiedniego klijeta. Dodalem do innej wersi ich IP i tak sie zalogowalem. Z tad te mobki w juno itd. Pewnie jutro bedzie wszystko juz gralo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...