Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aham, tablica, a raczej obraz w tablicy by me :D

Dzięki za pomysł. Co sądzicie, jeśli zdążymy otworzyć betę o Evencie z okazji Dnia Matki? Chodzi o drop itemki, wymieniaj na nagrody.

Nie ma, bo to by popsuło grę... Najpierw musimy all pety, które zostały dodane naprawić. Być może potem jakieś skille im dodamy. :)

No spoczko pomysł z tym eventem , można by zbierać jakieś kwiatki czy też serca a następnie wymienić je np na title jakiś specjalny który by został nawet po becie dla tych osób ,które brały udział :)

56685804704469024697.png

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dobrze, uchylę rąbek tajemnicy ... Zrobiłem 10 Invisible Party Bossów.

Mają Lvle: 65, 80, 90, 100, 120, 140, 150, 165, 170, 180

Aby Was zaciekawić będą miały bardzo przydatne dla nich skille, które na pewno utrudnią Wam grę. :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

No dobrze, uchylę rąbek tajemnicy ... Zrobiłem 10 Invisible Party Bossów.

Mają Lvle: 65, 80, 90, 100, 120, 140, 150, 165, 170, 180

Aby Was zaciekawić będą miały bardzo przydatne dla nich skille, które na pewno utrudnią Wam grę. :)

To uchyl jeszcze rąbek tajemnicy i powiedz, kiedy mamy się spodziewać otwarcia? :P Bo nie ma w co grać, a ewentualne bugi/błędy możecie naprawiać podczas bety. :c

Opublikowano

To uchyl jeszcze rąbek tajemnicy i powiedz, kiedy mamy się spodziewać otwarcia? :P Bo nie ma w co grać, a ewentualne bugi/błędy możecie naprawiać podczas bety. :c

Hmmm... Jak powiedziałem, być może do Dnia Matki się wyrobimy, to zależy od Day'a.

zSCFQrN.png

Opublikowano

A co do casta to nie dawajcie w setach na niższy lvl :) Ostatecznie poty na casting w IS ale nie takie drogie jak na innych serwach, może za 150 cash? To chyba dobra cena. Dawanie castingu w title na samym początku to głupota ;x Może udało by wam się zrobić potkę albo jakiś acc na 100% oszczędzania many? Lepiej by było potkę i dać ją do IS też, o cenie jak pota castingu :) Wtedy by można było zrobić fajny pakiet do expa :> Np potka 100% casta, 100% oszczędzania, pbi i ze 100 esek, za jakieś 600 cash może więcej :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Potka Castu 100% jest w Invisible Shop... Takie NPC.... Ale coś czuję, że lepsza byłaby Twoja propozycja :P

Raczej lepiej, aby było w IS, u NPC mogą być te słabsze, np 50%, ale nie 100%. Takie potki będą schodzić szybko, ja na pewno będę je kupować :D Tylko mam nadzieje, że cash będzie tani?;P

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Zależy co masz na myśli mówiąc tani... :D Wszystkie nowe zwierzaki zostały dodane, jak Day powiedział, mamy z niektórymi problemy :D Jakie buffki chcielibyście, aby pety mogły Wam dać? :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Zależy co masz na myśli mówiąc tani... :D Wszystkie nowe zwierzaki zostały dodane, jak Day powiedział, mamy z niektórymi problemy :D Jakie buffki chcielibyście, aby pety mogły Wam dać? :P

Tani to znaczy, że gdy doładuję za 5zł, to będę mogła sobie coś kupić, nie jak na destiny xD

A buffki od petów hmm.. może coś na hp/mp, albo atak :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hmmm... Z tego co ja widzę w naszym donate, za SMS 4.92 PLN jest blisko 1.2k cashu. :D

Bosko <3 Czyli, że ja będę starać się ładować często xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Pomysł łatwy i prosty, ale niech będą jakieś ciekawe itemki, a te, które trzeba wymieniać trudniejsze do zdobycia. ;) Aha i byłoby świetnie jakbyście zrobili coś, co pozwoliłoby na granie w grupach (właśnie trudne bossy, jakieś dungeony do przejścia w party itp.). ;)

Robienie bossów do bicia w grupie kończy się na tym, że:

- wiedźma robi stuna i sama bije, ewentualnie do tego paladyn

- kleryk bije hitami lub znakiem pragnienia, bo jak leczy to cała agresja leci na niego i pada po kilku hitach, nawet z barierą

A stronka serwera zrobiona??

Ta, ale nie publiczna chyba.

Opublikowano

Spokojnie Lino, wymyśliłem coś dobrego na te bossy :) Nie masz się o co martwić, będzie trudno je ubić. :P

Zobaczymy ja je bede raz dwa ciachal <_<

I kiedy ten server wkoncu bedzie -.-

sygnamoja1.png

Opublikowano

Zobaczymy ja je bede raz dwa ciachal <_<

I kiedy ten server wkoncu bedzie -.-

Dobre te 2 pytanie ;/

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Czy tak trudno zobaczyć kilka postów wcześniej?

Zobaczymy jak będziesz ciachać, Bludi... xD

Co chcielibyście, żeby z bossów leciało?

Skrzydełka. <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

eski expa platyny expa

i exp w morasce zwiekszcie ;pp

No chyba nie.... xp w mondshine niższy by było trzeba altar robić D: + tarian od 165

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...