Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Większych ilości... chodziło raczej o jakieś kosmiczne sumy. ;x Taka potka mogłaby być alternatywą dla jeweli. ;x Chyba, że jednak wprowadzacie jewele to niech one dropią z bossów może?

Opublikowano

Hmmm zmiana class.? Tzn nazw like rainbow lastchaos czyli zamiast healer to nature prince etc. Mag to lady vampre wy tez byscie mogli cos takieho zrobic... : ) oczywiscie inne nazwy np zamiast cleric to priestess of life etc

alishia.jpg

Opublikowano

Prawda, te duże bossy są beznadziejne... W dupe się im gapić mamy? Bo pyska nigdy nie widać, chyba, że jest się klerykiem.

@Neoxyn

One będą się bronić i rzucać kamień? Warto zauważyć, że każdy głupi zrobi sobie wiedźmę, żeby tylko stuna rzucała cały czas. Jedynym rozwiązaniem byłoby dodanie anty-ogłuszenia, anty-kamienia i anty-siatkę. Wtedy boss będzie stunował, kleryk będzie leczył i usuwał stuny, boss będzie się na niego rzucał i kleryk będzie cały czas biegał. Tak czy siak, głupota.

Hmmm zmiana class.? Tzn nazw like rainbow lastchaos czyli zamiast healer to nature prince etc. Mag to lady vampre wy tez byscie mogli cos takieho zrobic... : ) oczywiscie inne nazwy np zamiast cleric to priestess of life etc

69156-a-na-chuj-mnie-ten-kaktus.JPG
Opublikowano

Prawda, te duże bossy są beznadziejne... W dupe się im gapić mamy? Bo pyska nigdy nie widać, chyba, że jest się klerykiem.

@Neoxyn

One będą się bronić i rzucać kamień? Warto zauważyć, że każdy głupi zrobi sobie wiedźmę, żeby tylko stuna rzucała cały czas. Jedynym rozwiązaniem byłoby dodanie anty-ogłuszenia, anty-kamienia i anty-siatkę. Wtedy boss będzie stunował, kleryk będzie leczył i usuwał stuny, boss będzie się na niego rzucał i kleryk będzie cały czas biegał. Tak czy siak, głupota.

To lepiej już, żeby na bossy nie wchodziły żadne stuny ani debuffy. Bo znając życie wyglądałoby to mniej więcej tak: jedna osoba stunuje, a druga na full koksie go zabija. A gdzie granie zespołowe? -,-

Opublikowano

@Bossy fajne, ale fakt mogłyby być mniejsze...

Hmm jesteś na zbyt niskim poziomie, aby pisać do mnie. A Deju się mnie boi i zrobi to, co mu rozkażę. Smutne?

@Boom -Dejz nie bd sie pod Cb podstosowywal, jesli ma tylu graczy za tym, aby beta byla odpalona dzis-jutro. Smutne?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Kurcze no panowie , jak zapowiadacie coś to wywiążcie się z tego a nie ,że przeciągany jest start bety już od dawna ... Lepiej było nie zapowiadać nic .. Teraz co raz mnie osób zainteresowanych jest tym serwerem ;<

56685804704469024697.png

Opublikowano

Tak,praca zespołowa -.- A co to Global będzie ? x2 exp/pu/drop/gold ... prywatne serwery właśnie mają być łatwiejsze,a nie że jakiś cholerny boss będzie Ciebie stunował a Ty go nie możesz,to co 5 sec dostaniesz stuna i go nie ubijesz :D,Stuny mają wchodzić na postać jak i na Bossa.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Dobra, catalog dziś skończymy. Zostanie jeszcze lacaball, ale to w trakcie beta się doda, teraz jestem pewnien, i mogę powiedzieć że server wystartuje dzis/jutro/pojutrze :3.

buu

Opublikowano

Dobra, catalog dziś skończymy. Zostanie jeszcze lacaball, ale to w trakcie beta się doda, teraz jestem pewnien, i mogę powiedzieć że server wystartuje dzis/jutro/pojutrze :3.

I będzie open na ile ?? Do zakończenia bety , tydzień czy może 5 dni o których wcześniej wspominaliście ?:)

56685804704469024697.png

Opublikowano

I będzie open na ile ?? Do zakończenia bety , tydzień czy może 5 dni o których wcześniej wspominaliście ? :)

Beta potrwa około tygodnia.

buu

Opublikowano

Dobrze ktoś napisał ze 1 czerwca wystartuje o.O

@ Standardowy IS będzie czy coś dodacie swojego?

ubh6c.png
Opublikowano

Gdyby server wystartował w srodę wieczorem // czwartek rano to byście meili wszystkie bugi pod koniec piątku znalezione xdd

alishia.jpg

Opublikowano

Dobrze ktoś napisał ze 1 czerwca wystartuje o.O

@ Standardowy IS będzie czy coś dodacie swojego?

Kilka itemów jest z generic, reszte nasze + po becie jak będzie już lacaball etc dodamy specialne boxy,nowe trunki,etc :3.

buu

Opublikowano

Kilka itemów jest z generic, reszte nasze + po becie jak będzie już lacaball etc dodamy specialne boxy,nowe trunki,etc :3.

A jakis Cash Shop będzie bo już nie pamiętam, a jak tam to co w nim mniej więcej jest?

@ Server nastawiony na większy drop czy gold? Bo ciekawi mnie farm golda.

Odpalaj maszynę bo nudy ;)

ubh6c.png
Opublikowano

A jakis Cash Shop będzie bo już nie pamiętam, a jak tam to co w nim mniej więcej jest?

@ Server nastawiony na większy drop czy gold? Bo ciekawi mnie farm golda.

Odpalaj maszynę bo nudy ;)

tag.

Nie zrozumiałem pytania.

buu

Opublikowano

tag.

Nie zrozumiałem pytania.

Czy zarabianie kasy będzie miało polegać na kupnie LSB czy kupienie ticketu do npc i sprzedawania dropu . Już rozumiesz?

@ Odpalasz server?

ubh6c.png
Opublikowano

Czy zarabianie kasy będzie miało polegać na kupnie LSB czy kupienie ticketu do npc i sprzedawania dropu . Już rozumiesz?

@ Odpalasz server?

Powiem tak.. Będą 2-3 Gold bossy, z każdego będzie dropić po 50-100kk(z gold boosterem). Więc chyba bardziej się na bossach będzie opierało xD.

Niestety jeszcze catalog nie skończyliśmy + kilka bugów trzeba naprawić,myślę że jutro (70%) wystartujemy z betą.

buu

Opublikowano

Powiem tak.. Będą 2-3 Gold bossy, z każdego będzie dropić po 50-100kk(z gold boosterem). Więc chyba bardziej się na bossach będzie opierało xD.

Niestety jeszcze catalog nie skończyliśmy + kilka bugów trzeba naprawić,myślę że jutro (70%) wystartujemy z betą.

Do późna w pracy :rolleyes: Ale liczę na otwarcie :)

ubh6c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...