Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze, to teraz podawajcie propozycje questów. Tylko takie, aby polegały na mobkach.

Nazwa Questa:

Wymagany Lvl:

Co należy zrobić:

Wynagrodzenie:

np.

Beginner Times

160 - 165

Zabić 500 Antycznych Mumii

1x PBI

to tylko tak wymyśliłem na szybko, aby przykład był :D

Mi bardziej chodziło o qesty do expa które można oddawać na PBI, np w Tarin Dungeon zrobić taką opcje zabic tak np 15/20 mobków i otrzymać określoną liczbę expa. Ale ten twój pomysł też jest fajny, ożywi server bardziej.

ubh6c.png
  • Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żebyś się nie zdziwił. Day'a nie ma na razie, więc nie startujemy. Chcemy urozmaić ten serwer najpierw, dodać dużo nowości. Boomwuayash, dzięki za pomysł :D

I tak dla jasności, NIE NAPISAŁEM, że Kowloon to 'gówniany' serwer, tylko, że jest do niczego (dla mnie) i prędzej, czy później upadnie. [bardziej mi chodzi o Admina, gdyby nie on, to byłby lepszy]

To skora ten server nie wiadomo kiedy wystaruje to jak dla mnie wgl nie powinno tu byc tej prezentacji -,-

Opublikowano

To jest ZAPOWIEDŹ, a to że Ci się nie podoba, to nie znaczy, że wszystkim. :) No chyba, że jesteś Panem Wszechmogącym i twoja prośba jest rozkazem :D

Śnieżny Jaguar dodany, oby to działało :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

To skora ten server nie wiadomo kiedy wystaruje to jak dla mnie wgl nie powinno tu byc tej prezentacji -,-

Nie znasz regulaminu to się nie wypowiadaj. ;p Mogą robić prezentację z wyraźnym zaznaczeniem zapowiedzi, a zapowiedź nie może być dłużej niż trzy miesiące. Takie wątki służą właśnie do dyskusji, propozycji ewentualnych zmian, itp.

Dobrze, to teraz podawajcie propozycje questów. Tylko takie, aby polegały na mobkach.

Nazwa Questa:

Wymagany Lvl:

Co należy zrobić:

Wynagrodzenie:

Nazwa questa: Latający potwór

Wymagany lvl: 155

Co należy zrobić: zabić 5x basula

Wynagrodzenie: skrzynka, z której losowo może wypaść część setu/broń 165 z maksymalnym plusem. :f

Opublikowano

Ok... Wracam do tematu, to tak..

Neta mogę mieć dopiero za tydz ( jeszcze nie wiadomo ). Teraz jestę u brata do 19 <3 , bo już nie dałem rady wytrzymać :D.

Przepraszam za taakie dłuuuugie przeciągnięcie startu.

buu

Opublikowano

To skoro to jest temat do duskusji to ja mam pomysł! Moze w ogole nie właczcie tego servera bo po administaracji widac jakit en server będzie. Stwierdzam ze administracja wezmie nasze looginy i hasła i bedzie zabierac itemy z innych serverow [np owca]

pozdrawiam^^

Opublikowano

To skoro to jest temat do duskusji to ja mam pomysł! Moze w ogole nie właczcie tego servera bo po administaracji widac jakit en server będzie. Stwierdzam ze administracja wezmie nasze looginy i hasła i bedzie zabierac itemy z innych serverow [np owca]

pozdrawiam^^

wez przepros i wyjdz

duale 165 beda mialy casta?

x

Opublikowano

pozdrawiam^^

1. Skoro Ci się nie podoba, to po co tu wchodzisz?

2. Nie każdy jest tak głupi (bez urazy ^^) aby wszędzie mieć takie same passy, a jeśli ma to jego problem xD

@ Jak już robicie zebrę, to zróbcie też jednorożca <3

Opublikowano

pozdrawiam^^

xXuYb.jpg

Człowieku, Ty ogarniasz czym się różni serwer EP2 od EP1? Tutaj nie da się wykraść haseł! Hasła są szyfrowane, a nie sądzę, żeby Owca miał kompa z 20stoma kartami graficznymi do odkodowywania ich. Jedyną metodą na pozyskanie haseł, byłoby wykradanie ich podczas rejestracji lub logowania na stronie.

W ogóle - jakim cudem GM może mieć dostęp do bazy danych?

@Neoxyh

Zmień avatar, bo Miyoshi kiedyś miała podobny i wygląda fe.

Opublikowano

Owca nie będzie miał ani Itemdropa, ani dostępu do bazy! Do itemdropa będę miał dostęp ja, a do bazy będzie dostęp miał tylko DayEnd i drugi Admin, więc nie gorączkuj się. :)

edit: ani *

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nazwa Questa:

Wymagany Lvl:

Co należy zrobić:

Wynagrodzenie:

np.

Beginner Times

160 - 165

Zabić 500 Antycznych Mumii

1x PBI

to tylko tak wymyśliłem na szybko, aby przykład był :D

A może takie questy, zabij ileś tam potworków i za to masz jakieś itemki z is? Tyle, żeby te questy były takie, by mógł zrobić to każdy, a żeby było jednak nie łatwo to zdobyć ;x

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No to proszę o Wasze propozycje, dokładnie co i jak. Najlepsze może będą dodane. :D Serwer już niedługo startuje, może do Dnia Matki się wyrobimy. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

No to proszę o Wasze propozycje, dokładnie co i jak. Najlepsze może będą dodane. :D Serwer już niedługo startuje, może do Dnia Matki się wyrobimy. :P

Hmm... Jakieś bossy, które bije się długo, ale nie zadają aż takiego dmg :) Żeby już np. na 100lvlu można było iść z ekipą bić je, a z nich może albo tokeny i skrzynki księżycowe (tak np 2 tokeny 3 skrzynki z jednego bossa), a w Laca Ball i Moonstone jakieś ciekawe itemki :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Niu pet suoń :D

ivpwh.jpg

Reszte dopracowywujemy, bo zaszły pewne komplikacje :D

Zapomniałeś dodać, że pet jest by me <3

Pomyśli się nad bossami :P Może zrobimy kilka bossów na różnych lvl, np na 100 itd. żeby grupkami chodzić, jak mówiłaś. Może masz jakiś pomysł z przedziałami lvl tych bosów? :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Oho. Jaka tablica w Juno :rolleyes: . Ale chyba zmieniliście tego launchera z postaciami z aiona? :D Zróbcie może jakieś moby czy qesty czy cuś żeby kleryk był potrzebną postacią w grze , nie tylko na grodach :( . Na wyższych lvlach of course bo chyba nikt nie expi klerykiem :P .

Opublikowano

Aham, tablica, a raczej obraz w tablicy by me :D

Dzięki za pomysł. Co sądzicie, jeśli zdążymy otworzyć betę o Evencie z okazji Dnia Matki? Chodzi o drop itemki, wymieniaj na nagrody.

suoń ma te buffki co na gamigo? ^^

Nie ma, bo to by popsuło grę... Najpierw musimy all pety, które zostały dodane naprawić. Być może potem jakieś skille im dodamy. :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Tak jak mówisz, bossy na różne lvle, zależy jaki maksymalny lvl dacie. Może do nich questy? A z questów jakieś fajne title, ułatwiające grę :)

Jeśli maks będzie 185lvl dajmy, to bossy mogły by być rozdzielone w przedziałach co np 25lvli. Dajmy od 50lvla questy, które nie dają expa a jakieś fajne itemki (np hp/mp stealery, jakieś potki na atak, nie candle od razu xD). Czyli np quest na 50lvl pierwszy, oczywiście grupowy, na zabicie bossa, wynagrodzenie: 2xhps, 2xmps, 50 large attack potion i jakiś title np z hr/eva (ale nie od razu po 500 -.- ).

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Aham, tablica, a raczej obraz w tablicy by me :D

Dzięki za pomysł. Co sądzicie, jeśli zdążymy otworzyć betę o Evencie z okazji Dnia Matki? Chodzi o drop itemki, wymieniaj na nagrody.

Nie ma, bo to by popsuło grę... Najpierw musimy all pety, które zostały dodane naprawić. Być może potem jakieś skille im dodamy. :)

Pomysł łatwy i prosty, ale niech będą jakieś ciekawe itemki, a te, które trzeba wymieniać trudniejsze do zdobycia. ;) Aha i byłoby świetnie jakbyście zrobili coś, co pozwoliłoby na granie w grupach (właśnie trudne bossy, jakieś dungeony do przejścia w party itp.). ;)

Opublikowano

Nie wiem czy odpowiedź na to pytanie już była. Za dużo stron :P . Czy 100% casta będzię do zdobycia od jakiegoś lvlu w eq , acc itp czy tylko IS ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...