Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli raz będzie leciało szybko,raz wolno ;P Zależy od Admina jak ustawi exp mobków :P

Jak będzie grać elita (m.in. ja) będzie szybki exp, jak jakieś nobki to wolny xD

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak będzie grać elita (m.in. ja) będzie szybki exp, jak jakieś nobki to wolny xD

To musisz się ustawić w kolejce,ja jestem koksem od expa - hmm zagram na becie Tytkiem,zobacze jak się gra i może już na starcie nim zaczne..;>

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Day można dziś liczyć na open bety ? :) Czy raczej chcecie dopiąć wszystko na ostatni guzik i start w sb- nd :)?

56685804704469024697.png

Opublikowano

Własnie pobieram ta betę i za chwilę podzielę się z wami relacjami :)

Pobrałem tą betę naciskam start i wyskakuje mi "Send Error Report?" Beta jest otwarta ?

Opublikowano

Własnie pobieram ta betę i za chwilę podzielę się z wami relacjami :)

Pobrałem tą betę naciskam start i wyskakuje mi "Send Error Report?" Beta jest otwarta ?

Kurr.... Ludzie wy jesteście ułomni czy co? -.- CZYTAJ TEMAT! Czy jest gdziekolwiek napisane, że serwer wystartował? Nie! -.- Wręcz będzie inny klient na stronę rzucany, więc tego możesz usunąć od razu -.-

Weźcie wyjdźcie na dwór jak się nudzicie -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Kurr.... Ludzie wy jesteście ułomni czy co? -.- CZYTAJ TEMAT! Czy jest gdziekolwiek napisane, że serwer wystartował? Nie! -.- Wręcz będzie inny klient na stronę rzucany, więc tego możesz usunąć od razu -.-

Weźcie wyjdźcie na dwór jak się nudzicie -.-

Wdech,wydech..:> yhyhy.

@Mam nadzieje że jeszcze pogramy przez ŁIKEND bo jestę Noł lajfem. :) I chyba nie nawrzucaliście śmieci na środek juno (tablic etc.) które będą lagowały i 30 min do gry będe wchodził ?:D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Tak kochanie, ale jak wejdziesz na forum to jest napisane ze beta wystartowała :*

Guys, we can't open beta due the server problems. We've changed our GameServer to USA one! Please be patience, there are not many important things, that need to fix asap. We should open our beta-server in not so long time. Maybe today, maybe tomorrow, maybe after 2 days... We'll give You information, when server will be opened!

Aha, no widać dobrze znasz angielski. ;)

Opublikowano

małe pytanie, bo z adminem jesteśmy w tej sprawie nawzajem przeciwni ... Skille dać za free czy nie TAK/NIE.

buu

Opublikowano

małe pytanie, bo z adminem jesteśmy w tej sprawie nawzajem przeciwni ... Skille dać za free czy nie TAK/NIE.

TAK

Opublikowano

Przecież wiesz, że free i to w 100% ;x Aby nie trzeba było SP, golda ani książek... No może książki niech będą, ale aby było można je dość łatwiej dropnąć, a nie 1 książka na 1h bicia :p

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...