Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hełmy startowe zrobione, jeszcze kilka itemów zostało do odbugowania, wtedy dodamy jeszcze resp bossów na eq i możemy otwierać :P

buu

Opublikowano

Hełmy startowe zrobione, jeszcze kilka itemów zostało do odbugowania, wtedy dodamy jeszcze resp bossów na eq i możemy otwierać :P

tak szczerze dzisiaj wieczorem? ;D

ubh6c.png
Opublikowano

Jak nie przestaniecie spamować to dla was wgl xD

Jak widzę te wasze żałosne płakanie kiedy będzie to mi się żyć odechciewa -.- Jak będzie to będzie. Pewnie wolicie serwer zrobiony na szybko z tysiącami bugów i płakać, jaki to zbugowany serwer itd... Ja myślę, że lepiej poczekać dłużej, wtedy serwer będzie lepiej zrobiony. Tacy cwani jesteście? Postawcie do jutra swój, zobaczymy ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak nie przestaniecie spamować to dla was wgl xD

Robimy to za Ciebie :)

Spójrz na twoje hobby -.-

@ Day pracuje chyba twardo :D

ubh6c.png
Opublikowano

Tyle, że ja spamuję sensownie, a nie non stop w kółko pytam kiedy będzie -.- Ogarnijcie się -.- Albo zróbcie swój zajebiście doskonały serwer...-.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na twardo to można się wysrać. -.-

Sety naprawione, zostają tylko bossy, to dziś je dodam.

buu

Opublikowano

Ja mam tylko nadzieję, że wszyscy będą traktowani równo, a nie, że ten jest kolegą GM czy admina i ma broń +300 czy coś tam. Po prostu czy polak czy niemiec gra powinna być równa dla każdego.

Opublikowano

Ja mam tylko nadzieję, że wszyscy będą traktowani równo, a nie, że ten jest kolegą GM czy admina i ma broń +300 czy coś tam. Po prostu czy polak czy niemiec gra powinna być równa dla każdego.

Spokojnie :D, n00bów w teamie nie mamy.

buu

Opublikowano

Spokojnie :D, n00bów w teamie nie mamy.

Właśnie :D Ja jako GS będę nimi tam rządzić i nikt nic nie będzie dostawać :D

Serwer zapowiada sie naprawde dobrze , klient który jest do pobrania na stronie to ten dobry ? ;p

A weź sobie przeczytaj kilka stron do tyłu -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Bo zbanował Cię na swoim serwerze? Miał co do tego pNie poprostu jak miał ten swoj zjebany serverek, to okradał ludzi na innych bo robili takie same passy ^^

Opublikowano

@up

To chyba ich problem, że mieli takie same passy. Nikt im takich samych nie mieć nie kazał. :)

@ Będzie trzeba pobrać nowego clienta, czy można po prostu podmienić jakieś tam pliki ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...