Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invisible LastChaos

xDayEnd.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko się da, tylko chodzi o te modelowanie. Jak ktoś ogarnie jakieś fajne modele z animacjami to pomyślę nad dodaniem. Królika w LC nie ma, o ile wiem. Ewentualnie mogę popróbować z teksturami Ichi / Scrachi :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Wszystko się da, tylko chodzi o te modelowanie. Jak ktoś ogarnie jakieś fajne modele z animacjami to pomyślę nad dodaniem. Królika w LC nie ma, o ile wiem. Ewentualnie mogę popróbować z teksturami Ichi / Scrachi :)

A psa możesz zrobić z pumy -.- Kota z mobka Destiny "Catsabi" -.- Wyobraźni :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak dla mnie to ten servery nigdy nie wystartuje, i ty Neoxyh nie pisz w temacie koweloon ze to gowniany server najpierw właczcie ten ^^

Żebyś się nie zdziwił. Day'a nie ma na razie, więc nie startujemy. Chcemy urozmaić ten serwer najpierw, dodać dużo nowości. Boomwuayash, dzięki za pomysł :D

I tak dla jasności, NIE NAPISAŁEM, że Kowloon to 'gówniany' serwer, tylko, że jest do niczego (dla mnie) i prędzej, czy później upadnie. [bardziej mi chodzi o Admina, gdyby nie on, to byłby lepszy]

zSCFQrN.png

Opublikowano

Deju się ukrywa, bo się mnie wstydzi -.-

Jeśli robicie pety z mobków, to zmieniajcie chociaż trochę ich wygląd, nie róbcie jak inne serwery, wszystko identyczne, bo serwer jest wtedy taki sam jak wszystkie a co za tym idzie - nudny -.- Może zmieńcie wygląd tych co są, a takie jak wilki czy coś, to zmnienić im chociaż kolor..

Chociaż jak dla mnie, pety z mobów to nic ciekawego ;x Lepiej na bazie jakiegoś istniejącego zrobić nowego ;) Tak jak pisałam, z pumy można zrobić psa, z catsami kotka, a z ichi można zrobić pedo beara xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Mam takie pytanie jaki będzie system lvlowy do lvl cap? Czy będą jakieś zadanie które się powtarzają i oddaje się je na PBI czy nastawienie na PBI+EXPB+DT?

ubh6c.png
Opublikowano

i nierobcie czasem wysokich lvl-ow ;)

Właśnie. Zróbcie normaly lvl cup, normalne plusy w broniach i normalne ilości HP. ;) Jeżeli się uda to może ustabilizujcie troszkę pvp, żeby nie było zabijania na dwa skille, bo to bez sensu. ;)

Opublikowano

Najlepsze by było lvl cap 165, normalne sety itp xD Ale chyba nie ma szans na taki serwer ;x

Nie no 185 może być. ;x To jest jeszcze taka norma. Moglibyście zrobić jakiś set na 185, który założony w komplecie dodaje np. atak czy hp. ;x W ogóle dajcie jakieś normalne pieczątki w tych zbrojach/broniach. :D

Opublikowano

ja jestem za 185lvl ale nie wiecej czy mniej

Można dać najpierw lvl cap 165 potem stopniowo do 185 i koniec.

ubh6c.png
Opublikowano

Dobrze, to teraz podawajcie propozycje questów. Tylko takie, aby polegały na mobkach.

Nazwa Questa:

Wymagany Lvl:

Co należy zrobić:

Wynagrodzenie:

np.

Beginner Times

160 - 165

Zabić 500 Antycznych Mumii

1x PBI

to tylko tak wymyśliłem na szybko, aby przykład był :D

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...