Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewien stary cytat z epvp "Good projects quickly fall" Nie raz się sprawdziło. Miejmy nadzieje że ten serwer da rade.

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Luzujcie pupy: gadaliśmy z kumplami na czacie z adminem i gadka była taka:

"We will finish it and we do know whats going on. No data was lost, there simply was a crash in the datacenter and our machines have to be restarted. We're currently waiting on the person that has a password to access them. Server will be fully up and running soon."
odpowiedz od Qynchou

"No sex, go exp"

Opublikowano

@up

przeczytaj 1 post co jest w IM to sie dowiesz... w IM nie ma itemow ktore daja przewage na pvp- czyli IM nic nie jest wart, chyba ze grab pet, nie iwme jak z Avkami.

z tego co wiem to ciezko jest wbic na +5 wiec sadze ze nie ma wiecej jak +7 weapona only

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

z +6 widziałem maximum ziomka ale jakaś +7 może się gdzieś uchowała sam na mojego bowa +5 straciłem jakieś ponad 80 elków ^^

Dokładnie jak mówicie bij się z kimś kto wtopił w broń czy seta 50 immortali i astrali i ma +20++ na tym serwie +7 to będzie wyższy poziom ale kto wbije +9 to już kozak^^

"No sex, go exp"

Opublikowano

Weapona D8 +6 jeszcze nie widziałem, tym bardziej +7.

Max lvl jest chyba 2, jest trochę osób na 84, 83 ( w tym ja )... ale bez zmian tak jak na początku widać pt na penkach, yeti, karra itp.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

a to dziekuje za info, bo ja pamietam jak pierwszy raz sie zalogowałem bodajże 3 dni temu i z ciekawości zrobiłem tp do temple na ninya general to tam właśnie zauważyłem grupke wizów napierdzielających mobki jeden po drugim , myślałem że to jak na niektórych serwerach robią sobie multikonta i uszczają na bocie jako goldfarma.

Ale jednak był by to zbyt drastyczny scenariusz.

@Dn: Super info THX

Opublikowano

Dear users,

It appears something is wrong at our datacenter, which is causing our

server to be offline at the moment. We will try to contact the

datacenter and figure this out.

We expect to be able to put the

server back up saturday, there is even a small chance we will be able

to put it back online friday evening.

Thanks for your patience,

The Venture Team

By:perry

Czyli pokrótce =)

Otworzymy server w piątek wieczorem , lub najpóźniej sobota =)

@EDIT down

Już przetłumaczyłem bardziej zrozumiale =)

@EDIT UP

+6 nie widziałem u zadnego goscia =) sam już 4 razy spaliłem staffa 72+5 na +6 , jest ciężko. A jeszcze ta mała ilość dropów Elków wszystko przekreśla :)

Ale to dobrze.

Opublikowano

Weźcie mnie krew zalewa przy alchemii na tym serwie xD No tak, ale dawno się bez premki i avka nie wbijało :P Najgorzej stony wchodzą...

A Linaxis, nie na tym serwie za silki nie ma nawet premki ani DS. Apropo serwera, to lepiej w sobotę, bo kto w piątek wieczorem w chacie siedzi

Opublikowano

Weźcie mnie krew zalewa przy alchemii na tym serwie xD No tak, ale dawno się bez premki i avka nie wbijało :P Najgorzej stony wchodzą...

A Linaxis, nie na tym serwie za silki nie ma nawet premki ani DS. Apropo serwera, to lepiej w sobotę, bo kto w piątek wieczorem w chacie siedzi

Ze stonami i tak mamy dobrze nie trzeba się pierdzielić z elementami i całym syfem z mobow. A co do plusa, ja tam wolę jak są pewne ograniczenia, kiedyś wlazlłem na serv cap 80 gdzie glavier popierdzielał z +22 i weź się bij z czyms takim.

Opublikowano

Ze stonami i tak mamy dobrze nie trzeba się pierdzielić z elementami i całym syfem z mobow. A co do plusa, ja tam wolę jak są pewne ograniczenia, kiedyś wlazlłem na serv cap 80 gdzie glavier popierdzielał z +22 i weź się bij z czyms takim.

Skoro on wbil +22 to ty mogles +23 prawda? :> Na tym ta gra polega, troche szczescia i zawziecia.
Opublikowano

@Lucalo

Czemu? Ja tam nie mam nic do elementów, wychodziło to dużo taniej niż na Venture, no ale nic trzeba się na zupełnie inną ekonomię przerzucić:)

Opublikowano

@up

Dzisiaj lub najpóźniej jutro postawią.

Mam pytanie do ogarniających balans na tym serwie.

Jaką hybrydę najlepiej zrobić? 5:1 czy 7:1 ? (int ofc)

Opublikowano

a full str glavier z fire i lightem bedzie dawal rade ?

ewentualnie bow, nie chce force robic bo na debufy można zakupić sobie special pile.

Opublikowano

@UP ale special pile są zbalansowane i nie można ich używać cały czas, a ponad to są drogie, tu na serwie nie ma dużo kasy. Glavier z light totalny nie wypał, jak glavier/bow to tylko force.

@UPx2 wdł. mnie 8:1

@UPx3 nie, tu i tak nie ma bota ^_^

@Down szczerze to nie wiem, ja gram Pure int fire/cold/heux i nie mam na co narzekać :)

14mxpnc.jpg
Opublikowano

nic nie wiadomo , jedyne info to że prawdopodobnie jak wszystko będzie w poządku to uda się jeszcze dzisiaj, a jeżeli nie to mamy się spodziewać serwera jutro, więc lepiej się nastawić na jutro a ewentualnie mieć dzisiaj miłą niespodzianke ,niż czekać dzisiaj cały dzień do wieczora tracąc czas i się rozczarować :)

Opublikowano

Panowie już był o tym poruszony temat mianowicie mam bowera: 83 lv i planuje zrobić 85pacheon i fire, 65light i 20 cold dla ms-a. No i właśnie uzbieram na 85 lv te 200 pkt int-a dla ms-a czy nie(nie wiem czy cofać colda i zrobić light 85) jakieś pomysły ? :)

Najświeższe nowinki za godzinę będziemy wiedzieć czy serwer zostanie otwarty dzisiaj po 21:00 czy dopiero jutro :)

Ikkkau [26|Apr 07:56 pm]: I heard about new info about serwer Ikkkau [26|Apr 07:56 pm]: tonight open or tommorow this is true ? Meteroa [26|Apr 07:57 pm]: probably tomorrow Perry [26|Apr 07:57 pm]: we'll know in an hour Adre [26|Apr 07:57 pm]: what the time tomorrow open ? Snow_Flakes [26|Apr 07:58 pm]: what do u mean "in an hour" Krewella [26|Apr 07:59 pm]: Hi all laugh.gifAdre [26|Apr 07:59 pm]: jest in an hour Adre [26|Apr 07:59 pm]: yes*

Perry [26|Apr 08:00 pm]: we will open in about an hour/90 mins ErzaScarlet [26|Apr 08:00 pm]: aren't these questions annyoing ? .. Perry [26|Apr 08:00 pm]: or tomorrow in the afternoon

"No sex, go exp"

Opublikowano

we will open in about an hour/90 mins

slowa perry na showboxie

@up dopiero mi sie pokazal twoj post :O

Opublikowano

we will open in about an hour/90 mins

slowa perry na showboxie

@up dopiero mi sie pokazal twoj post :O

or tomorrow in the afternoon

Powiedzcie mi na temat buildów które są dobre pod pvp na tym serwerze , co mogę zrobić aby być zadowolonym ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...