Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze o odp w sprawie bota, wie ktos cos ?

Moglby ktos podzielic sie wedza jaka wersja sbota tu dziala? Mam dedykowany pod vsro i po wybraniu folderu z venture, zacina sie. ?

Bd wdzieczny

lub keypresser

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prosze o odp w sprawie bota, wie ktos cos ?

Moglby ktos podzielic sie wedza jaka wersja sbota tu dziala? Mam dedykowany pod vsro i po wybraniu folderu z venture, zacina sie. ?

Bd wdzieczny

lub keypresser

wyjdz

Opublikowano

To ja również pochwalę się Screenami =) zrobiłem spontanicznie.
Dzięki naszej super Unii i wspaniałej Guildii =) wygraliśmy tą wojnę :)
Nie było łatwo bo wróg się nie poddawał a było ich tak samo duzo jak nas.
Podejrzewam że następnym razem będzie nam o wiele trudniej =)

Kto uważa że Server padnie bardzo szybko to jest w błędzie , nikt tutaj się nigdzie nie wybiera =)

f924f371bba3.jpg

9a5e16c5c911e.jpg

02fa47dd36a4d.jpg

e4ca2660a939c.jpg

08c72684260f5.jpg

Opublikowano

ale pare stron wczesniej pisali, ze sbot dziala i keypresser

Za bota dostaniesz bana szybciej niż pójdziesz afk. Jeżeli tak Ci zależy na bocie idź na jakiś lipny serw, bo tu botów nie ma. Ludzie co grają i grindują ręcznie robią filmiki czy screeny po to aby raportować każdego bota.

A co do tych screenów z FW, fajnie, fajnie... 7 gildii na 2 :D Tylko liczebnością wygraliście to FW. U nas z gildii na FW było ok. 35 osób same 80 ++, plus osoby z Anonymous.

Słabe jest łączenie się 7 gildii w unie gdy ta druga strona ma 3 gildie w unii, a jedna z nich idzie na zbugowany Bandit :D, czli wyszło 2 vs 7, ale spoko, zobaczymy za tydzień :)

14mxpnc.jpg
Opublikowano

ale pare stron wczesniej pisali, ze sbot dziala i keypresser

Daj na looz z tym botem, zrób coś sam, uwierz, że można ;)

yLrWtP3.png

Opublikowano

A co do tych screenów z FW, fajnie, fajnie... 7 gildii na 2 :D Tylko liczebnością wygraliście to FW. U nas z gildii na FW było ok. 35 osób same 80 ++, plus osoby z Anonymous.

Słabe jest łączenie się 7 gildii w unie gdy ta druga strona ma 3 gildie w unii, a jedna z nich idzie na zbugowany Bandit :D, czli wyszło 2 vs 7, ale spoko, zobaczymy za tydzień :)

Macie Super Guildie i Unie , fakt nas było troszkę więcej ale nie poddawajcie się !! =) z dnia na dzień ludzi przybywa więc myślę że za tydzień bedziecie mieli porównowalną ilość ludzi =) Ogólnie Ja , cała guildia i Unia chcieliśmy wam podziękować za podjętą walkę ( wielki szacun ) . FW jak FW screeny zrobione na spontanie , nie ukrywam że mało brakowało i byście dali nam radę , było parę nalotów od was że ledwo co przetrwaliśmy =) Także , widzimy się za tydzień na FW =) POWODZENIA !!

@EDIT

DOWN

Wiemy. Bardzo się cieszę z tego powodu bo w naszej guildi nie ma miejsca na bota , S0nek przestrzega tego i jak tylko jest jakis temat odrazu jest reakcja.

Trudno nauczy się by nie grać na bocie

Opublikowano

Co do tego cytatu od speedsounda. Wtf? No to chyba wasz problem, ze macie malo ludzi O_o Skoro zostaliscie zmiazdzeni to rekrutujcie. To tak jakbys na wojnie plakal, ze ktos podbil Ci kraj bo miales za malo ludzi -.-

Opublikowano

EDXLoaderem z tego co wiem , tylko chyba musisz skopiować 2x gre i rozmieścić po dyskach. np 1 silk dyck :C , 2 silk dysk :D
Nie wiem nie próbowałem , tylko słyszałem

Opublikowano

edx nie dziala, bo nei widzi pk2 bo sa pliki pk3 virtualna maszyna tez nie dziala, 1 slowem nie darady chyba ze masz 2pc

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

małe pytanko działa tutaj mbot ?albo jakiś inny bot

Nie, a jak działa dostajesz automatycznego bana :)

Poczytaj inne posty, a dopiero napisz coś. Sami wszyscy co chwile piszą że to serwer bez bota.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Server mi się podoba, gram z kolegą;) nawet zrobiliśmy sobie zdjęcie z Wujaszkiem ^^

sc5bo5.jpg

Mam pytanie, jak zrobić dopisek? Daje on coś w ogóle czy tylko on sobie po prostu jest?:>

Opublikowano

wczoraj doszedłem do pewnych wniosków.. Nie warto jest meczyc sie z job coinami. zbierax 121212 dni zeby miec ten 85 lvl. Lepiej kupic sobie upragnioną Broń i ogarną set Fb +5 :) między 84 a 85 lvl nie ma różnicy :)

Opublikowano

wczoraj doszedłem do pewnych wniosków.. Nie warto jest meczyc sie z job coinami. zbierax 121212 dni zeby miec ten 85 lvl. Lepiej kupic sobie upragnioną Broń i ogarną set Fb +5 :) między 84 a 85 lvl nie ma różnicy :)

to słabo wnioski wyciągasz chyba lepiej miec skille na 85 lvl co nie ;] oraz mastery ktore tez daja dmg.

i dopiero od 85 lvl robi sie 9 questow na SP

@up z tego co wiem to wizzardowi nic nie zostalo zmienione żadnego buffa/nerfa nie dostał chyba mu tylko z teleportem cos zrobili co jest nie istotne.

Opublikowano

dmg 84 lvl a 85 prawie wogole sie nie rozni. takie moje zdanie. Dlatego wole uzbierac na staff Som niz zmarnowac 500 coinow na glupi 85 lvl heh . Jesli chodzi o wizza bo nim gram

@EDIT

nie wiem jak z innymi profami dlatego wypowiadam się tylko w strone wizzów

Opublikowano

dmg 84 lvl a 85 prawie wogole sie nie rozni. takie moje zdanie. Dlatego wole uzbierac na staff Som niz zmarnowac 500 coinow na glupi 85 lvl heh . Jesli chodzi o wizza bo nim gram

@EDIT

nie wiem jak z innymi profami dlatego wypowiadam się tylko w strone wizzów

Staff jak staff, a co ja mam zrobić? Kusza, daggery i shield sox by się przydał na tym max lvlu ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...