Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jeden 85 lvl...

Exp do 80 jest przyjemny, dużo party, uniq raidy, ancienty i custom spoty które są wręcz stworzone dla nukerów. :D

Mam nadzieję że otworzą serwa dzisiaj i że w ogóle go otworzą. . .

14mxpnc.jpg
  • Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jeden 85 lvl...

Exp do 80 jest przyjemny, dużo party, uniq raidy, ancienty i custom spoty które są wręcz stworzone dla nukerów. :D

Mam nadzieję że otworzą serwa dzisiaj i że w ogóle go otworzą. . .

85 na pewno ? by miec 85 trzeba miec esencje z moona koles w takim tempie uzbieral na moona czy mu wypadł ?

Rekrut
Opublikowano

85 na pewno ? by miec 85 trzeba miec esencje z moona koles w takim tempie uzbieral na moona czy mu wypadł ?

Jill(85 lvl) to taki no life, jego ziomki pomogły mu ze zbieraniem coinsów + napierdalał dzień i noc(nie osądzam, że od razu bot ale coś tu śmierdzi...)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

W sumie to sbot wiem ze dziala ale jak widze to odrazu reportuje. Jak nikt nie boci to aż jest ochota grać ;]

Rekrut
Opublikowano

W sumie to sbot wiem ze dziala ale jak widze to odrazu reportuje. Jak nikt nie boci to aż jest ochota grać ;]

Dokładnie, przynajmniej jest jakaś zabawa. Oby Qynchou dał radę zablokować tego sbota, bo to masakra chodzić i reportować po spotach...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Dokładnie, nie wiem jak inni ale ja dostałem dziwnej ochoty expic ręcznie po przexpieniu XX serverów na bocie gdzie po wbiciu maks lvla nie ma już co robić. W dodadku iritują mnie już powoli servery gdzie liczyło się ile jesteś w stanie odpalić silków na raz.

Opublikowano

Sbot oraz Kaypresser Działa =) Sbot jest płatny a Kaypresser , za dużo zabawy z nim xD

Jill(85 lvl) to taki no life, jego ziomki pomogły mu ze zbieraniem
coinsów + napierdalał dzień i noc(nie osądzam, że od razu bot ale coś tu
śmierdzi...)

Jest tylko jedna 85 lvl i nie jest to Jill Tylko POLAK STR Xbow , nie pamietam juz nicku ale jest to na bank Xbow , a Jill jest Wizzem i owszem widzialem go w job cave ale nie napierdziela na bocie bo za kazdy razem daje mi buffy i resa oraz odpowiada jak do niego pisze.

85 lvl wbic latwo ja questy 80-84 robilem nie cale 2 dni , fakt siedzialem sporo nad nimi , ale jet to wykonalne.
co do 85 lvla , Tak quest polega na rozbiciu SOMA 8dg broni ktory znajduje sie w npc z broniami ( zakladka SOM ) najlepiej wybrac cleric roda z tego co pamietam bo kosztuje 500 job coinow , a kazda inna bron kosztuje 600. I moim zdaniem LATWO sie zbiera JOB COINY.. 1 dzien wystarczy zeby miec 600 job coinow bo powypada praktycznie co 4 mob. Po drugie ludzie sprzedaja na STALLu wiec bez lipy... sam mam juz 200.

Btw moby w job cave wizz taki jak ja ma na hita moby , wiec bez lipy idzie szybko nazbierac. A ten Polak , gra non stop 24/7 z tego co widze i jest Xbowem wiec bez lipy zrobil 85 lvl tak szybko , bez problemu

Opublikowano

@Linaxis

Ano nie działa, ale zdziwko co? :D Spokojnie, ja w 3 dni i to niezbyt ciężkiego grania wbiłem 80. Wystarczy trafić na dobre party i umieć w nim grać :)

btw. Sam robię nową postać, hybrydę, bo na tym serwie to będzie skarb. A i tak, za sbota jest ban szybciej niż by sie ktokolwiek spodziewał:p W sumie sam bym od razu reportował, jakbym widział bo na tym serwie nie może zapanować bot.

Opublikowano

mam pytanko czy rejestracja bedzie otwarta jak odpala serwa ? bo mam juz na swoim koncie 4 postacie a chcialbym wystartowac chinolem.

Opublikowano

Difanco 85 xbow lvl i Jill 84 lvl wizz, jestem z nimi w gildii są naprawdę spoko i pomocni, dlatego tworzymy najlepszą gildie ;>

Dajmy na to idę karawanką sam 3* widze thiefa, robię pt a w przeciągu 2-3 min mam full pt od gildii traderów którzy lecą z pomocą.

Kurde jeszcze 2 lvle tradera i będzie 84 ;] ale bardzo wolno ten lvle idzie, a karawanka z rm do jangan to hardcore :D Mam nadzieję że jak otworzą serwa to zbiorę ekipę na taki trip.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

takie czekanie jest denerwujące ani to info nic ;/ a mamy juz 17 pewnie dzis znow nie odpalą ;/

Opublikowano

no właśnie, przychodzisz z pracy wieczorkiem, masz chęć poklikać przez godzinkę, góra 2 :P pogadać ze znajomymi nolajfami, a tu lipa. Trzeba iść na browara ;D

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

kiedyś grałem tak aby mieć tylko wszystko all najlepsze do tego sie sprowadzała moja gra wydawanie kasy na item mall czy bot 24/7.

I to było właśnie głupie nie zauważyłem jaki klimat ma ta gra nie robiem questów nic tylko exp bot teraz mam zamiar normalnie z kolegami pograć razem w party , poklikać

nie wiele ale za to tak aby mi to sprawiło przyjemność , teraz już nie ważny jest dla mnie lvl czy kto jest super a kto nie.

Opublikowano

kurde zrozumcie wreszcie ze nie wiadomo kiedy bd reg on, tak samo jak nie wiadomo kiedy bd server on. Jak bedzie to bedzie jak nie to nie proste, trzeba trzekac to wszystko...

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

kurde zrozumcie wreszcie ze nie wiadomo kiedy bd reg on, tak samo jak nie wiadomo kiedy bd server on. Jak bedzie to bedzie jak nie to nie proste, trzeba trzekac to wszystko...

no rozumiem kontekst zdania ale zeby "trzekac" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...