Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eleanor grasz tam ? I maszp pojecie kiedy bd reg on ?

nom wieczorkami coś tam gram. Wbiłem szybko wizem 82, ale nie cieszy mnie gra "wiatrem". Jak serwer powróci, to od razu robię POWER BOW :)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

ja nie wiem jaki build wybrać chciłbym być dobry na pvp ogólnie na tym mi zależy myślałem nad glavierem bo ma dużo hp

czym staje sie nie do zdarcia ale też z drugiej strony int postac z snow shieldem też jest nie do zajechania.

Sam juz nie wiem co mam robić ;/ może chybryda 2 int 1 str heuksal albo glavier str . pomozecie ?

Opublikowano

zrób sb bowa z force tak jak ja hehe, zobaczymy kto będzie lepszy :)

Opublikowano

ale miałe już build z force akurat i ciężko mi nim grać, chodzi o to że w tym momencie co daje debufy dostaje wiele hitów od przeciwnika , niekiedy debufy też nie wchodzą w przeciwnika no i czasami jak pomyśli przeciwnik zaopatrzy sie w special pille które usuwają debufy :) na dodatek w shieldzie jest buf który skraca czas działania debufów.

Jednym zdaniem force to nie dla mnie :)

Opublikowano

Ja gram full int Heux/Fire/Cold i mam bardzo wysoki dmg, na 82 lvlu gdzie jest quest aby zabijać m.in. Royale na 88 mam je na nuk+ghost, a przy tym mam 10,9k hp. Robiłem pvp z glevierem w garmie to wyszło gdzieś 8 : 0 :), ale nie powiem czasami miałem 1-2k hp :P

Teraz gdybym zaczynał od nowa to wiem że zrobił bym ten build nieco inny. Gdyż Fire lepszy jest dla hybrydy, a light dla pure inta. A co do buildu na serwie polecam bow, s/s, spiry różne kombinacje. Przyjemnie się expi samemu CHN intem na custom spotach ;>

NO i mam nadzieję że otworzą serw do jutrzejszego południa....... oby tylko nie skończyło się to inaczej... nie piszę nawet jak :(

14mxpnc.jpg
Opublikowano

jeszcze ten buf na phy defa co jest kilknaście s. i miodzio. Imbue cold przydatne jest na pvp gdy snow się kończy.

Opublikowano

@up rly? takie pytanie :O

co do buildu zrobie taką kose ze wam włosy pospadają ;p tylko to tajemnica co bedzie ;p

"We've temporarily changed back to our old website host while our main server is down. We are sorry for the downtime, we are working on getting the server up again, and it will be online soon."

Opublikowano

Mi działa, ale bez zmian. Tu macie linka bezpośrednio na forum: http://forum.play-venture.com/

Jeżeli tak często zamieszczamy tu kolejne odpowiedzi to starajmy się też niektóre edytować, abyśmy nie zostali posądzeni o spam! :D

.....Ja chcę już OPEN!!!..... :D

14mxpnc.jpg
Rekrut
Opublikowano

Sbot oraz Kaypresser Działa =) Sbot jest płatny a Kaypresser , za dużo zabawy z nim xD

Jest tylko jedna 85 lvl i nie jest to Jill Tylko POLAK STR Xbow , nie pamietam juz nicku ale jest to na bank Xbow , a Jill jest Wizzem i owszem widzialem go w job cave ale nie napierdziela na bocie bo za kazdy razem daje mi buffy i resa oraz odpowiada jak do niego pisze.

85 lvl wbic latwo ja questy 80-84 robilem nie cale 2 dni , fakt siedzialem sporo nad nimi , ale jet to wykonalne.

co do 85 lvla , Tak quest polega na rozbiciu SOMA 8dg broni ktory znajduje sie w npc z broniami ( zakladka SOM ) najlepiej wybrac cleric roda z tego co pamietam bo kosztuje 500 job coinow , a kazda inna bron kosztuje 600. I moim zdaniem LATWO sie zbiera JOB COINY.. 1 dzien wystarczy zeby miec 600 job coinow bo powypada praktycznie co 4 mob. Po drugie ludzie sprzedaja na STALLu wiec bez lipy... sam mam juz 200.

Btw moby w job cave wizz taki jak ja ma na hita moby , wiec bez lipy idzie szybko nazbierac. A ten Polak , gra non stop 24/7 z tego co widze i jest Xbowem wiec bez lipy zrobil 85 lvl tak szybko , bez problemu

Och, to bardzo przepraszam. Myślałem, że Jill posiada 85, gdyż widziałem takowy lvl na stronie. Zapewnie jakiegoś buga mieli wtedy.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Bo ja mam takie pytanie do was :unsure: jak bym już sobie zrobił postać to mógł bym liczyć na pomoc od waszej strony , oczywiście nie chce być nachalny typu " taxi plis "

Oczywiście też na przyszłość się odwdzięcze jak zawsze. Oczywiście nie bierzcie mnie za noba bo z silkiem już jestem praktycznie łącznie 5 lat.

łącznie: Silkroad Serv. Persia , Venus. Priv ZSZC Earth, Hellroad , Demonroad postacie mac lvl.

Opublikowano

Linaxis, jak znajdziesz jakiegos ancient, to zawsze znajdzie sie ktos do pomocy :) Start jest od 42lvl'a wiec wlasciwie taxi jest mało obecne

Opublikowano

zrobimy party i będziemy cisnąć na uniqach ^.^ ja tankera zrobię, a Ty będziesz napierdal.. xD jakiś innych graczy się dobierze i lvl powinien szybko wpaść.

Opublikowano

Z każdą godziną zaczynam wątpić, że ten serwer ruszy tym bardziej, że jakiś pseudo hakerek pisał 3 dni temu na globalach że ma dostęp do bazy danych bo jest otwarta i może z nią robić co chce oraz, iż za parę dni serwer padnie no i sprawdziło się, minęła cała doba a gm-owie zero info czy coś drgnęło w ich pracach nad postawieniem serwa czy są zajęci; studiują, pracują i w weekend się dopiero zajmą serwerem.

"No sex, go exp"

Opublikowano

RYDVAN x3: Super ! już się nie moge doczekać ! oby ten serwer wypalił mam nadzieje ! jak coś będziemy w kontakcie pm :) dobrej nocki wszystkim oby jutrzejszy dzien był dniem który spędzimy w grze ^^

Opublikowano

Chyba znowu serwer padł jak Ardebran hah :D

Pierdolenie kota za pomocą mlota..

A teraz powaga.. wątpie by goście którzy władowali tyle pracy w server(balans itp) nie chcieli go podnieść na nogi bo jakiś czosnek coś im nagrzebał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...