Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

" Dear users,

It appears something is wrong at our datacenter,
which is causing our server to be offline at the moment. We will try to
contact the datacenter and figure this out.

Unfortunatly we can not give any ETA on the problems.

Thanks for your patience,

The Venture Team "

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Uczeń
Opublikowano

Wieczne problemy z nimi. A co do warka sam mam nadzieje, że będzie później odjebany bo jak na razie 1h owned 2h... co jest dla mnie totalną porażką. Już lepiej nakurwiać 1h bo mamy to samo dmg i w tym shielda gdzie kb mam 50% nawet(chyba zapomnieli usunąć przy ulepszeniu) a w axach też passyw daje dalej 50% na statusy.

I jeszcze takie pytanko: czy was też krew zalewa gdy wyskakuje napis: "Dear Venture players"? :D

Opublikowano

Marudzicie z tym warkiem, jebnijcie sobie warrrior/warlock i każdego chińczyka pociągniecie na 2 skile jak nie na 1..

Opublikowano

I jeszcze takie pytanko: czy was też krew zalewa gdy wyskakuje napis: "Dear Venture players"? :D

TAAAK !! xD odrazu jak wyskakuję ten napis to wiem że będzie restart hahaha :D

Opublikowano

Marudzimy, bo jak glawier ma większe hity niż my + ma poty i buffy to coś tu jest nie halo. Niestety nie przewidziałem sytuacji i dałem clera za subke, chciałem spróbować, zawsze locka dawałem no i miałem pecha teraz...

Opublikowano

A co myślicie o bladerze Cold/Fire full str na tym sevie ?

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Blader w tym zestawieniu będzie super czołgiem mag def i phy def ale ms-a i tak nie otworzysz nawet na 20%, ponieważ potrzeba 200 pkt int-a. Żadne buffy z clera euro na int-a + 4 x int avatar oraz gdf- 2 int, 2 str nie dadzą Ci wymaganych punktów do otwarcia ms :)

"No sex, go exp"

Opublikowano

@upup

Chyba nudniejszej postaci nie ma w tej grze:p

Jeżeli musisz tym bladerem to weź force. W przeciwnym wypadku nikogo nie ubijesz.

edit:

Rezygnuję chyba z warka i robię hybrydę int, jakieś party?

Opublikowano

@up oglonie strona teraz nie dziala srednia osob wynosi 300 prawdziwych bo ani bota ani GF nie ma

Opublikowano

nie dziala link , tutaj zeby sciagnac , poda ktoś ? ile tak srednio osob tutaj gra ? żeby serwer nie padł jak pozostałe inne

No teraz mamy przerwę, musisz poczekać. W przeliczeniu na serwery z botami itp. to byś miał tutaj ~1200 osób :) Codziennie przybywa, bo nic się nie traci jak później dołączy. Sam zmieniam postać i nie czuje, że będę jakoś w tyle czy coś.

@Bendek:

force zawsze dodaje dmg na pvp. Full str glavier ma dosyć obrony phy, więc cold nie jest mu potrzebny :)

Opublikowano

i co piszą ? podaj link najlepiej

ehhh człowiek przychodzi ztyrany po robocie do domu , chcialby napic sie jakiegos browarka troche popykac a tu kurwa server zjebany =.=

Opublikowano

Ej w jaki sposob ja mam tego uzyc? tzn juz kiedys takim czyms sie obsługiwałem w zmianie media.pk2 np dodawalem auto-selectra ( co tutaj byłoby bardzo przydatne ) lub zmienialem wyglad itemkow itp. paska silki czy samych silki nawet.. Ale juz nie pamietam nawet jak sie to robilo xD dawne dzieje.. Czy ktos wie w jaki sposob aktualnie mozna wykorzystac ten Tool ktory podał kolega ;)????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...