Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Na naszym forum masz na 3 stronie chyba. Na forum Venture jest skill change list, ale forum nie działa zbyt dobrze. btw. Możliwe, że z tej listy coś jest nie aktualne, bo balansują dalej.

Opublikowano

Dolaczam sie do tego pytania , Są jakies gildie ,? . Slyszałem że działa na serwerze Keypresser ma już ktoś ? Coś czuje że za kilka tyg na serwerze bedą pustki bo nie kazdemu chce sie bić recznie.

Opublikowano

To kurwa nie graj jezu ile mozna postow o tym samym napisac. Wiekszosc ma 80 lvl a ten gada, ze nikomu sie nie bedzie chcialo grac>.<

Opublikowano

As

a compensation for our downtime we have decided to double the xp rates

this weekend. These doubled xp (and sp ofcourse) rates will last untill

monday, so make the most of it!

czyli jest podwójny exp :)

@EDIT

VENTURE : 265 PLAYERS ONLINE

moim zdaniem jest to naprawdę dobry wynik ,85% na serverze ludzi jest LEFIT no afk. SAME PT są

I widać że nawet po downtime ludzi nie ubywa ;) jest SUPER , zapraszam na server !! :)

Opublikowano

@SpeedOfSound

Naucz się grać w party ? Na venture ? Czyli mieszanka chn, z eu + ks innych pt ?. Ty ziomek chyba nie grałeś w " prawdziwym pt ". Pewnie zaraz mi powiesz że grałeś bo standart 2x war 3x wizz 1 cler 2 bard. Ale wydaje mi się że tylko tyle wiesz. Siedze na mpcforum od 2008 roku i cię nie znam więc skoncz pierdolić jaki to jesteś pro albo coś bo wkurwiasz mnie od początku powstania tego tematu. Piszę informacje nt. servera a ty robisz to samo po 16 godzinach, pisze do ciebie co i jak z mbotem, 48h mija a ty dalej się pytasz czemu nie działa. Nie znasz się na silku, skończ kopiować, nie wiesz co to packowanie clienta ( dopóki nie napisałem na MPC ) nie wypowiadaj się. Graj sobie ręcznie, broń legitów, ale wiedz że venture niedługo padnie bo każdy podjarany jest serwerem bez bota. Widzisz ten serwer za 1 rok ? Dla mnie on padnie za 4 miesiące, może więcej może mniej. Ogólnie skończ się udzielać bo większość wyjadaczy stąd ma z ciebie polew.

Powiem jeszcze raz. Ty nic nie wiesz o prawdziwym party.

@Edytuje

Czekam na twoją riposte.

Opublikowano

Dobrze. Nie znam się na PT xD !! nigdy nie grałem w pt i wogóle nauczę się grać mistrzu obiecuję !! =).
Co do informacji , wybacz nie zauważyłem =) ale lepiej 2 razy napisać , a żeby potem się pytali x100 :)
Co do mbota itp. Żadnych informacji od ciebie nie dostawałem =) więc luz. Może pomyliłeś osoby.
Szczerze to nawet nie wiedziałem że napisałeś coś na temat "Packowaniu clienta"
Co do 48h . Wybacz ale nie siedzę na tym forum od 2008 i nie siedzę od "48h" bo po prostu nie mam czasu.
Co do Legitów , dobrze przestane ich bronić jeżeli ci ulży =) hehe
Każdy ma swoje zdanie na temat tego servera =) większość się wypowiada pozytywnie no ale wiadomo zawsze znajdzie się rodzynek...
Od tego jest forum żeby się udzielać =) i właśnie to robię. Wypowiadam się , dostarczam nowe informacje , przydatne dla innych , i nikt mnie nie zmusi do milczenia.
Czy mają polew? nie wiem , mogą mieć , mi to rybka ziomeczku =) A i jeszcze jedno jeśli chodzi o "Ripostę" nie jestem Hejterem więc jeśli czekasz na hejt to się rozczarujesz. Buuuuu :(

@EDIT

Nowy PATCH =) server check. Czekamy

Opublikowano

Witam, ściąłem grę przez torrent'a , wypakowałem, uptade pobrał się lecz gdy naciskam start wyskakuje mi taki o to błąd:

problemsilkroad.png

29979.gif
Opublikowano

@up

wylacz anty wira, zainstaluj win 7 ;) pomoze napewno

@up2

sorka ;D

@BlazeR

moze upadnie za 4 miechy moze nie... wez pod uwage to ze to jest 1 taki server stabilny, zbalansowany.

kazdy serv upadnie, devias? play sro? nie wime co z tymi servami- poza tym ze maja dobra reklame dlatego maja 200 graczy... nie nie patrz na statystystki tego co poakzuje ilosc online, bo jak na to patrzysz to dziel ta liczbe przez 8/16... a tutaj masz prawie 300 graczy bez MC a gra bez bota jest fajna bo wbijesz i masz z kim pogadac, jest co robic z kims, pt,job itp gdzie na 99% serwerac wchodzi piszesz siema co tam? i idziesz ogladac film bo nikogo nie ma...

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Myoshi, a może tak byś popatrzyła w inne tematy i śledziła wszystko, byłoby okej. I zauważ że temacie "Szukam/ Oferuje gildie " praktycznie nikt nic nie wchodzi nie piszę, więc, proszę Cię. Mam specjalnie czekać 3 lata zanim ktoś tam mi odpisze? No chyba nie, nadawajcie mi warny Bo napisałem i pomagałem ludziom w LOLU / Silkroadzie , napisałem 15 postów i to jest spam, a tematów jest mnóstwo , co chwile powstaje jakiś nowy w którym trzeba się udzielić i wypowiedzieć swoją wypowiedź, jak równie dobrze jest wolność słowa. Hmm, jeżeli macie nadawać warny za pomaganie ludziom i udzielaniem się na forum. To to forum jednym słowem jest gównem. Od kiedy, jeżeli człowiek się udziela w temacie,stara się pomóc jak najlepiej bo inni tego nie zrobili. I wy to nagradzacie warnem? Ile już dostałem warnów za "Spam" ? Boże, jakie to żałosne. Widać, że to nie to same stare MPC co kiedyś. Hmm, ogarnięta administracja. <3

EDIT:

Zaraz pewno znów dostanę warna. :D / Serwer bardzo fajny, nie gram na nim lecz obserwuje wszystko co się tutaj dzieje. Także oglądałem filmiki na youtube i widać że serwer stara się robić wszystko by był jak najbardziej dopracowany i nie byłoby żadnych bugów. Serwer jeżeli będzie się tak ciągle starał, to da radę (:

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

@up

@up2

sorka ;D

@BlazeR

moze upadnie za 4 miechy moze nie... wez pod uwage to ze to jest 1 taki server stabilny, zbalansowany.

kazdy serv upadnie, devias? play sro? nie wime co z tymi servami- poza tym ze maja dobra reklame dlatego maja 200 graczy... nie nie patrz na statystystki tego co poakzuje ilosc online, bo jak na to patrzysz to dziel ta liczbe przez 8/16... a tutaj masz prawie 300 graczy bez MC a gra bez bota jest fajna bo wbijesz i masz z kim pogadac, jest co robic z kims, pt,job itp gdzie na 99% serwerac wchodzi piszesz siema co tam? i idziesz ogladac film bo nikogo nie ma...

I takie serwery istnieją dalej bo bot jest legalny. Kiedyś " antyboty " to zrozumieją :)
Opublikowano

@up

@up2

sorka ;D

@BlazeR

- Pomogło :D antyvirus nie zauważalnie kilka plików silkroad mi przeniósł do kwarantanny :)

29979.gif
Opublikowano

hah, jak mozna to porownac do deviasa i playsro? Wymieniles liderow korupcji w swiecie psro :p Jakby tamte mialy normalnych GMow to by nie upadly :)

Opublikowano

Moglby ktos podzielic sie wedza jaka wersja sbota tu dziala? Mam dedykowany pod vsro i po wybraniu folderu z venture, zacina sie. ?

Bd wdzieczny

lub keypresser

Pomocnik
Opublikowano

Myoshi, a może tak byś popatrzyła w inne tematy i śledziła wszystko, byłoby okej. I zauważ że temacie "Szukam/ Oferuje gildie " praktycznie nikt nic nie wchodzi nie piszę, więc, proszę Cię. Mam specjalnie czekać 3 lata zanim ktoś tam mi odpisze? No chyba nie, nadawajcie mi warny Bo napisałem i pomagałem ludziom w LOLU / Silkroadzie , napisałem 15 postów i to jest spam, a tematów jest mnóstwo , co chwile powstaje jakiś nowy w którym trzeba się udzielić i wypowiedzieć swoją wypowiedź, jak równie dobrze jest wolność słowa. Hmm, jeżeli macie nadawać warny za pomaganie ludziom i udzielaniem się na forum. To to forum jednym słowem jest gównem. Od kiedy, jeżeli człowiek się udziela w temacie,stara się pomóc jak najlepiej bo inni tego nie zrobili. I wy to nagradzacie warnem? Ile już dostałem warnów za "Spam" ? Boże, jakie to żałosne. Widać, że to nie to same stare MPC co kiedyś. Hmm, ogarnięta administracja. <3

EDIT:

Zaraz pewno znów dostanę warna. :D / Serwer bardzo fajny, nie gram na nim lecz obserwuje wszystko co się tutaj dzieje. Także oglądałem filmiki na youtube i widać że serwer stara się robić wszystko by był jak najbardziej dopracowany i nie byłoby żadnych bugów. Serwer jeżeli będzie się tak ciągle starał, to da radę (:

100% się zgadzam. To właśnie przez popierdolonych moderatorów z mentalnością urzędniczą to forum to jedno wielkie wyludnione gówno. Tylko w tej sekcji silkroad cokolwiek się jeszcze dzieje, ale co z tego skoro może raptem 20 osób zostało, ale zdolni moderatorzy niedługo upierdolą i tę sekcję. A i wali mnie jeżeli dostane warna za ten offtop na forum na które i tak prawie nikt już nie zagląda.

Opublikowano

@30STM

ale jak istnialy? mialy tyle samo osob co tutaj, tutaj tez nie upadnie...

@BlazeR

uwiez mi, po graniu na tylu privach szukalem servera gdzie nie bd bota, marzylem zeby ktos zrobil taki server zeby bylo mozna pograc i sie nie nudzic- 99% serverow to bot 1% stanie w miescie i czekanie na unika zeby zrobyc jakiegos weapona czy seta... tez mi zabawa 0 jobu 0 niczego... bota kazdy glupi potrafi puscic i isc afk albo grac w cos innego. Sadze ze duzo osob czekalo na server gdzie nie ma bota...

9arcpu.jpg

2nn88x.jpg

2l9utc.jpg

pare fotek z dzisiejszego fw... na jakim privie tyle osob bylo na fw? 3-4? max nie wiecej

b421ea0bef5eb630m.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...