Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SpeedOfSound

wizz ma skille ostatnie na 80lvl potem sa tylko lvl up tych skilli wiec jak mial byc jakies nowe skille :D

buildy china maja nowe skille na 85lvl to po 1, po 2 Q na SP i dalszy lvl skilli sa dostepne od 85lvl wiec racjonalne jest wbic 85 i robic 2 rzeczy za 1 zamachym czyli Q i job coiny, kolejna sprawa jest taka ze +2 weapon nei robi jakiejs wielkiej roznicy w dmg, a skille owszem +1% z samego mastery + kazdy dmg z lvl up skilla, majac nukera np 84 z somem a 85 bez soma ten bez soma bd mial wiekszy dmg albo takie samo tyle ze ten na 85 moze sobie robic Q na sp i miec jeszcze mocniejszy dmg. Tyle odemnie w temacie som +1k dmg 9 Q na sp da zdecydowanie wiececej ;) i na 85lvl nie masz nowych skilli ale bd mogl pewnie dac lvl up i robic q na sp i lvl upowac skille.

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Staff jak staff, a co ja mam zrobić? Kusza, daggery i shield sox by się przydał na tym max lvlu ;p

nie masz co sie przejmować główną bronią u ciiebie to daggery.

xbow'em tylko odpychasz i podcinasz tak wiec nie ma co narzekać ;p

Opublikowano

Ciekawostka z servera:P

Wczoraj ok 2 w nocy powróciwszy z wódzitsu postanowiłem odpalić silka i pograsować po job cave.

Trafilo się fajne pvp z ss ale podleciał jakiś hunt LGN_(?)z mojej guild czyli Legacy i dobil mnie nukiem.

Wrociłem do cave troszkę zdegustowany tym że koleś z guild mi przerwał pvp i uwalilem pierwszego LGN_(?) na drodze.

Po czym na guild czacie jakiś dzieciak zaczoł płakać ze go ubiłem ,wiedział ze jestem z guild bo z nim rozmawialem wcześniej minolem go 2 razy ale nie atakowalem,zaczoł bezczelnie klamać ze już 5ty raz go ubiłem i wychodzi z guild bo jest niedrozwiniętym nobem co nie wie ze w job cave można wyłapać.

Najepsze jest to że to ja wyłapałem dzisiaj bana z guild, za to że go zaatakowałem,mimo tego że rozmawiałem z masterem i powiedziałem mu jak było,ale dziecko zagrozilo ze wyjdzie z kolagami z guild wiec master się przeraził ze straci 2-3 noob playerow i postanowił zbanować mnie.

Wiec takie klimaty w Legacy , jak by ktoś chciał dołaczyć to serdecznie zapraszam:)

Opublikowano

@up

zadna nowosc, dzieci juz z servera odcodza tzn wie mze kilku odeszlo bo nie moga soma zdobyc bo ich zabijaja i coiny za wolno leca wiec wiesz... takie cos sie dzieje na takich serverach :D

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Co do botów , jest ich trochę , szkoda czasu na raportowanie , a gm sam się za to nie bierze.

jest trochę botów fakt. A Gm banuje , nie mów że się nie bierze bo u nas w guildi już 3 osoby poleciały. a i sporo też poleciał nie od nas.

Opublikowano

Podaj mi nicki tych boterów, to sam ich chętnie zreportuje.Chociaż wątpie, że masz aż tylu tych boterów tylko pierdolisz aby pierdolić.

Opublikowano

Podaj mi nicki tych boterów, to sam ich chętnie zreportuje.Chociaż wątpie, że masz aż tylu tych boterów tylko pierdolisz aby pierdolić.

widzicie bota w grze mozecie wysłac msg do GM'a a nie pierdzielic sie na stronie.

Opublikowano

coś nie tak jest chyba z grafiką.

Mam nowe , smutne wiadomości niestety.
Coraz mniej ludzi gra na serverze ehh... od nas z Guildi piszą że S0nek i reszta ekipy z Sanctuary również odeszli.. i piszą też na forum.
Sprawa wygląda tak że chyba ludziom nudzi się powoli ten server. Wkurwia mnie to ponieważ też takie pierdolenie.. na każdym serverze będzie tak samo nudno po pewnym czasie. Ja osobiście chciałbym żeby server stał jak najdłużej i cały czas miałem nadzieje że będzie wszystko ok. Niestety tak jak mówiłem połowa servera niestety odchodzi bo niby "nudno". Smuci mnie taka postawa. Szczerze to nie wiem co teraz mam robić . Grać do końca? czy po prostu się poddać.

Opublikowano

Nie oto chodzi.Raczej chodziło im o ogólny balans jaki tutaj panuje.Nuker na razie jest ponad każdym innym buildem i nie ma żadnej różnorodności na serwerze, większość gra albo nukerem s/s albo ze spearem.No i oczywiście te chujowe update co ostatnio wprowadzają.Ale wydaje się, że prędzej czy później wrócą, bo na razie nie ma żadnej alternatywy dla tego serwera.

Opublikowano

odchodza sami sboterzy, czym ty sie przejmujesz skoro oni w 5 dni wjebali 85 i do tego moon weapon'a gdzie normalny czlowiek o zdrowych zmyslach pogrywa sobie jak ma wolna chwile. Jeba**m no lifow nie dogodzi.

Opublikowano

@SpeedOfSound

sonek odszedl bo, nie wiem napewno nie jest nudno...

reszta odchodzi bo nie daja sobie rady z Q zeby wbic 85... zmniejszyli Q z 82 na 83 z 50 woreczkow na 25... GM ulegaja bo wypisuja bzdury na globalach ze odejda ze jest za ciezko na serverze z questami, ze nie ma gdzie expic... duzo tez odeszlo bo spalilo weapona na +6 i szukaja wymowki zeby nie bylo ze sa lamami i odchodza przez to ze spalili +, innych zas zabijaja w job cave i placza i odchodza( wszystko to dzieci)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

napalili sie na ten nowy vanteria czy jak mu tam only chinese. Kazdy odpali 8clientow i beda sie cieszyc ze server peka w szwach a tak naprawde bedzie pustka jak na ardebran

Opublikowano

jak ja robilem questa w job cave by wbic 81 lvl to przez 5h meczyło mnie 2 thiefów ale i tak dałem rade :D strasznie sie nawkurwialem ale cóż jakos poszlo.

Co do serwera psuje go ten zje*any snow przez to 90% serwera to sami nukerzy co jest nudne mi przestaje sie ten serwer podobać z względu na ten ich pseudo balans głównie chodzi o nukera

żeby nie bylo tez gram nukerem bo jest najmocniejszą postacią na tym serwie przez snowa. Mam nadzieje ze go zmienią ;/

Opublikowano

@up

powiedz mi kiedy nuker nie ma na nuka kazdego inta eu(wizza)... jedynie jak sa sox sety to wizz ustoi nuka i na wiekszym capie... cap 80 to zawsze wizz byl na nuka... bo def sie nei zmienil ani dmg nukow...

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

@up

powiedz mi kiedy nuker nie ma na nuka kazdego inta eu(wizza)... jedynie jak sa sox sety to wizz ustoi nuka i na wiekszym capie... cap 80 to zawsze wizz byl na nuka... bo def sie nei zmienil ani dmg nukow...

tylko ze to jest przesadzone nuker na 80 ma duzy dmg w porównaniu do innych a tu jeszcze dochodzi ten snow. Orginalnym snowem tez sie jakos radzilo.

A nie ze ja sciagam glavierów na kikla dobrych hitów a glavier mi nic nie zrobi na snolle .....

Opublikowano

@up

nie grales chyba nukerem w zyciu vs glavier i inny str w normal secie...

dobrze znawco

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...