Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko ze to jest przesadzone nuker na 80 ma duzy dmg w porównaniu do innych a tu jeszcze dochodzi ten snow. Orginalnym snowem tez sie jakos radzilo.

A nie ze ja sciagam glavierów na kikla dobrych hitów a glavier mi nic nie zrobi na snolle .....

To jest akurat fakt, przesadzili z intami na servie, nuk z cold z zwiększonym dmg, non stop snow do tego dochodzi w bich dobitka na 85.

Każda hybryda w tej chwili jest 2x lepszym tankiem od bladera/warka czy kogo tam chcecie w dodatku mając duży dmg(jak to inty).

Z tego co gm pisał mają to zmienić.

Już płacz na globalach jak to nuker pada, kurwa ludzie int to nie tank on jest od zadawania dmg a nie od brania na siebie 10 mobow czy tam innych graczy.

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzis sobie bylem na pvp i s/s 2 lvl niższy mnie zniszczyl nie mogłem zbugować pilla sciągał 1 status;/

no i jest snow shield postaremu koniec smierdzącej ery olny nuker

Opublikowano

placzcie dalej, idzcie sobie na inny server i postawcie pt 8/8 24/7, bo poswiecenie paru h na gre to tak wiele...

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Płaczą wszyscy ... Wkur... Mnie takie coś. Pograja 3 dni i inny serwer. Zmieniają. A zmieniają ci co sie ma początku podniecili najbardziej Ze serwer. Bez bota

Opublikowano

Jak dla mnie serwer Bomba, wkońcu coś innego ! nigdzie nie widach tych botów, można normalnie pogadać i poexpić nikt ci nie przeszkadza !!!

A ci co płaczą to są dzieci które bana dostały za bota bo inaczej nie umią grać !!!

Pozdro dla tych co Graja na tym serwerze!!!

xxx

Opublikowano

Płaczą wszyscy ... Wkur... Mnie takie coś. Pograja 3 dni i inny serwer. Zmieniają. A zmieniają ci co sie ma początku podniecili najbardziej Ze serwer. Bez bota

wypraszam sobie ;p nie płacze, mimo że zmniejszyli mi defa w rogue ;p

hmm jakiś update czy co jest?

Opublikowano

Co do waszych wypowiedziach o płacz. Ja zrobiłem nukera heux/cold/fire tylko dlatego że snow miał 10sec dc. Po ponad 2 tyg. startu serwa GM nie powinien zmieniać snow shielda w tak drastyczny sposób. Mam szczere odczucie że straciłem bardzo dużo czasu na serwer który obecnie nie jest godny uwagi. Wszystko to co było parę dni temu zmienili na łatwiejsze, obecnie 85 lvl można wbić w 2-3 dni. Wszyscy gracze którzy od ponad 2-3 dni mają 85 lvl robili questy dużo trudniejsze. Ja questy robiłem jak jeszcze było więcej do zabicia, co zmienili z tydzień temu, może nawet więcej. Nie będę wypisywał co zmienili co dodali, ale jest to żałosne, każdy o 85 lvl powinien starać się tak samo, a nie że w chwili obecnej każdy "noob" może go mieć tak jak napisałem w 3 dni.

Na chwilę obecną mam ukończonych ok. 15 extension questów i nie mam zamiaru tracić czasu na kolejne, a na pewno nie na zrobienie 2 postaci, co miałem jeszcze na myśli kilka dni temu.

Jednym słowem tragedia, serwer padnie do max. tyg. czasu. Co do botów sporo ich jest, oczywiście nikt się nie przyzna, ale userów z sBota jest naprawdę sporo. Ja osobiście grałem 100% legit.

Mam nadzieję że to przekombinowanie w skillach, złe update i ułatwianie z czasem wbicia lvla, dadzą nauczkę adminą na przyszłość.

Narqa i do zobaczenie niebawem na innym szlaku.

@Down

Tak ZSZC było naprawdę dobre, ile bym dał aby powstało coś takiego... na cap 80 i z czasem się rozwijało...

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Hmm szybki koniec tak samo jak ardebran , kiedy ludzie zrozumieja ze priv to nie jest isro ktore było na prawde sporo czasu fajne . jedyny priv jaki pamietam dobry to bylo zszc oraz atomix . tyle w tym temacie ;P

Opublikowano

Nie ma co porównywać priva do iSRO. Na iSRO niektóre rzeczy zawsze będą lepsze bo więcej ludu jest co sprawia że jest co robić. Priv, pograsz chwilę, nie masz z kim słowa zamienić, zniechęcasz się i szukasz innego serwera.

76561198001815076.png
Opublikowano

do tych co robili nukera z heuksalem- jestescie inni,m jak mogliscie sie nie domyslec ze cos takiego zostanie znerfione... to bylo pewne ze po czasie dzieci zaczna plakac i to sie zmieni ;)

co do updatow jestem za i przeciw tego c zrobili, bo sam sie meczylem zeby miec lvl up na 85 i dlatego jestem zly, ale z 2 storny bd wiecej zabawy jak sie dzieci zaczna bawic...

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Faktycznie z tymi questami i coinami trochę był to zły pomysł, wszystko jest teraz dużo łatwiejsze niż wcześniej.Jednak bez powodu nie zmniejszyli cen moonów u npc, zapewne wprowadzą coś innego, co można kupić za coiny.Mam nadzieje, że serwer nie padnie szybko bo nie ma gdzie grać.Na razie mogę z czystym sumieniem polecić serwer wszystkim którzy nie grają.

Opublikowano

ja rownież polecam serwer jest dobra ekipa ktora dba o niego moze czasem zrobią błąd ale sa ludzmi jak my. Ale widać ze sie starają

Nie ma tu botów nie ma GF nie ma korupcji czego chcieć wiecej od serwera :)

Przydała by sie jakas dodatkowa reklama ale i tak w godzinach szczytu ponad 200 osob gra tak wiec pusto nie jest

zapraszam na serwer :)

Opublikowano

Nie jest pusto ani trochę.Teraz np. ciężko jest się dostać do job cave z powodu zbyt dużej ilości osób, sporo thiefow w job cavie, zawsze można złapać jakiegoś i się pobić z nim jak komuś się nudzi^^. Już nie mówiąc ile osób robi trade.

Opublikowano

powiem wam troszkę o tym serwerze jeżeli chcecie tam grać legi to możecie pomarzyć nooby z Sbotami maja już po 2b golda niby adminowie robią coś z tym a to tak naprawdę olewają to totalnie nie polecam serwera omijać

Opublikowano

@up

zazdrość cie zżera? ze ty nie umiesz zarobic to nie nasza wina.

2 dni temu kupilem se peta i zrobilem w te 2 dni 200m oczywiście bez bota :) tak więc 2b mozna uzbierać

i jak widać nie masz pojecia o sytuacji na serwie zostało wiele zbanowanych pro graczy bo cisneli 24/7 na sbocie owszem ludzie sie chowają jak mogą z botem ale prędzej czy pózniej dostają bana

i czemu żalisz sie ze inni bocą jak sam pytałeś sie o bota do tego serwera to ze inni umieją se zalatwić bota a ty nie

to nie znaczy ze odrazu trzeba hejtować serwer

Opublikowano

a co to za sztuka uzbierac 2b golda? ludzie robia karawany full pt, non stop co patrze w party match widze party karawanek.

Dolicz do tego że gdy unia(mówię ogólnie, zazwyczaj gildie dzielą się kasą za pomoc w jej bronieniu) ma fort dochodzą ogromne zyski.

Dochodza do tego super spoty, w zgranym party kasa leci jak glupia.

Opublikowano

kurde super serwerek ale mało ludzi na nim zostało bo po co grac ręcznie lepiej iść na Valestia i bocić na 3 kontach -.-
teraz na Venture liczą się tylko 2 gildie :Legacy i nasza Valentine, która potrzebuje ogarniętych ludzi na niedzielna fortecę :)

"No sex, go exp"

Opublikowano

po co grać ręcznie ? jak tam większość jedzie na sbocie , a ci którzy nie mają możliwości jego zakupu nie mają przyszłości na tym serwerze.

A grać ręcznie po co ? jak osoby z botem cię wyprzedzą w jeden dzień czas który ty musialeś posiwięcić tgodniami. BEZSENS

lepiej niech bocą i mają możliwość wszyscy. Nie ma już silkroada bez bota i nie ma co robibć sobie złudnych naziei , silkroad umarł już dawno

i nie można go wskrzesić !!

Opublikowano

Ja nie użyłem bota na tym serwerze ani razu, nawet nie mam bota na kompie a dorobiłem się dość dobrego seta, mam sporo kasy i jakoś spokojnie daje rade.Jak dla mnie takie pierdolenie, że bez bota nie ma co grać jest tylko oznaką tego, że ktoś nie potrafi w tą grę grać.

Opublikowano

możesz grać owszem ręcznie tylko jak w moim wielku ludzie pracują całymi dniami aby utrzymać rodzine więc nie mam czasu na grę a lubie ją bardzo , ppogram może 2h max co przez ten czas zrobie ? a co zrobi taki o boter który sobie puści bota na cały dzień i ma to gdzieś. I chodźbyś nie wiem jak miał grać ręcznie to i tak nigdy nie będziesz mial tego samego co boter. A zysk z bota dzienny jest naprawde wielki pare milionów, jak bocieś gdzieś to powinieneś wiedzieć ile miałeś pieniędzy. Więc nie pierdol że granie ręcznie tu ma sens bo dla przyjemności to tu grać ja nie widzę sensu , dla pryjemnosći to się można zabawić z dziewczyną.

Opublikowano

Widzę, że nie było Cie na serwerze trochę czasu, więc powiem Ci że teraz bocenie nie ma zbyt wielkiego sensu na serwerze, ponieważ itemy i gold dropią dopiero w job cave które jest często monitorowane przez GMów, więc prędzej czy później osoba która boci zostanie złapana i dostanie bana.W dodatku główny zysk jest tutaj z trade dlatego nie potrzebujesz aż tyle czasu żeby zdobyć golda i zrobić porządnego seta.

Opublikowano

po za tym itemy z dropa od lv 81 sprzedaje się w mpc za 1gold wiec gold farmy są bez sensu idziesz speciala bergainsa i masz jako trader 200m na czysto na elephancie a zajmuje to 30 minut da rady po grac tak jak nasza guild valentine codziennie ktoś jest na ts3 jak nie fw to farmienie coinów to trade to guild war czy pomoc low charą na unique

"No sex, go exp"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...