Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziwi mnie coś ten fakt, iż na forum usunęli temat: "Downtime" po za tym wczoraj na czacie Qynchou pisał że to wina Nezekana bo nawet nie mają ze sobą kontaktu, więc pozdro za ich komunikacje w Team-ie -.- .

A sry jest jakieś info z dzisiaj

DOWNTIME

TODAY AT, 01:47:19

Dear users,

It appears something is wrong at our datacenter, which is causing our server to be offline at the moment. We will try to contact the datacenter and figure this out.

Unfortunatly we can not give any ETA on the problems.

Thanks for your patience,

The Venture Team

"No sex, go exp"

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurde dziwnei to wyglada ;/ a zapowiadalo sie tak fajnie , ewentualnie jest moze cos podobnego do tego serwera moze byc wiekszy lvl ale bez bota ?

btw ten TODAY co tam pisze info to jest juz 2 dni.

Opublikowano

@up

Nie ma innych obleganych serwerów bez bota. Swoją drogą, to cierpliwości. Świat się nie zawali jak nie pograsz sobie dzisiaj, tylko jutro.

Opublikowano

a no pewnie że nie tylko tak pytam, ogólnie to mam urlop do poniedziałku więc chciałbym już zagrać :D przy okazji też rzucam palenie więc nie mam czym rąk zająć :P

Opublikowano

@up

Nie ma innych obleganych serwerów bez bota. Swoją drogą, to

cierpliwości. Świat się nie zawali jak nie pograsz sobie dzisiaj, tylko

jutro.

dokładnie , spójrz na to z innej strony... Mieliśmy długą zimę... Teraz zrobiło się cieplej , słoneczko wyszło i można gdzieś się wybrać , zrobić grilla , piwko wypić.

Świat nie kończy się tylko na Silkroadzie , szczerze mówiąc to się cieszę że jest offline , bo mam więcej czasu dla bliskich hahha xD , nie no joke:)

Tak poważnie mi to na rękę , ładna pogoda jest , trzeba się wybrać gdzieś na działeczkę zrobić grilla , wypić piwko i zapomnieć o maniakowaniu :)

przyjdzie czas że otworzą , więc spokojnie :) ja tu widzę Duży plus dla tych co mają wolne teraz :)

Opublikowano

mamjeszcze takie pytanie bo podobno tutaj są zbalansowane skile wiec jak zrobie nukera to nie bedzie on takim koksemjak sie wydaje bo skoro light daje nam 20% wiekszy dmg to tutaj jest to zbalansowane ? tak samo odnosnie snow shielda czy tez jest slabszy ?

Up. nie no bez przesady nie jestem az takim maniakiem :P jeszcze jakos potrafie planowac wolny czas , prucz gry :D mialem przerwe z silkiem rok czasu to i te pare dni ewentualnei wytrzymam hehe :P

a odnosnie pogody to super faktycznie :) u mnie juz jest 21 stopni i wybieram sie za chwilke z dziewczyna na spacerek ^^ , pozniej pewnie gdzies autkiem cos pozwiedzac , nad jakies jeziorko czycos :)

Opublikowano

nie wiem jak z Lightem ale Snow shield jest gorszy napewno , nie ma tych ostatnich drzewek . Z tego co wiem to Nuki cold , light , fire dają te same Damage nie ma różnicy.

@EDIT

=====================================================
TUTAJ GRUPA SILKROAD FACEBOOK =)

https://www.facebook.com/groups/426981870677107/

=====================================================
Facebook VENTURE =) dołączajcie do grupy

https://www.facebook.com/groups/venturesro/498177906915956/?notif_t=group_activity

Opublikowano

Szukam kogoś z kim czasem mógłbym poklepać, szukam też gildii, o ile serwer znów stanie na nogi, btw Linaxis pisałem do Ciebie na gg ale nie odpisujesz.

Opublikowano

info z epvp:

Dear Venture players, the server is currently offline however we're
doing everything we can to get it up as soon as possible. We can't make
any promises, however, the server will be up soon. No we did not close
Venture, once the server is back up we will continue on our daily
patches and new content in the near future. Sorry for the inconvenience
but please bare with us.

Opublikowano

z dwóch dni, czyli z tego samego dnia które było wystawione info na stronie głównej serwera tylko że tego info nie widziałem nigdzie nikt go tutaj nie opublikował dlatego też wstawiam :)

Opublikowano

nie znajdzie, bo jakby bylo to by bylo o tym glosno,

po 2 to smietanka epvp wiedza co maja robic aby bylo dobrze, server mial prawie 400 graczy i liczba z dnia na dzien rosla wiec ten server to przyszlosc i nie odpuszcza poki go nie zrobia, kazdy jeden lepszy server mial jakies problewmy z poczatkami bo jakis idiota chcial sie popisac umiejetnosciami hakerskimi, lecz po postawieniu servera na nowo stoi do teraz, dlatego ze dziecko okazalo sie tak glupie ze umialo znalesc 1 luke aby to zrobic i nic wiecej, zas ci co postawili server luke zalatali i dzieci z epvp i turcji juz nie sa w stanie nic zrobic, tak samo bedzie tutaj dajcie im czasu az naprawia luke i postawia server, sadze ze mogli by go teraz otworzyc ale co z tego skoro luka jest dalej i bd to samo... czy jezeli popstuje ci sie cos w silniku w samochodzie twoim, przez co nie bd mogl jechac dalej mimo ze bd wiedzial co to dalej bd probowal na sile go odpalac? czy raczej zamowisz lawete i pojedziesz do mechanika aby to naprawil? dajcie im czasu...

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

nie znajdzie, bo jakby bylo to by bylo o tym glosno,

po 2 to

smietanka epvp wiedza co maja robic aby bylo dobrze, server mial prawie

400 graczy i liczba z dnia na dzien rosla wiec ten server to przyszlosc i

nie odpuszcza poki go nie zrobia, kazdy jeden lepszy server mial jakies

problewmy z poczatkami bo jakis idiota chcial sie popisac

umiejetnosciami hakerskimi, lecz po postawieniu servera na nowo stoi do

teraz, dlatego ze dziecko

okazalo sie tak glupie ze umialo znalesc 1 luke aby to zrobic i nic

wiecej, zas ci co postawili server luke zalatali i dzieci z epvp i

turcji juz nie sa w stanie nic zrobic, tak samo bedzie tutaj dajcie im

czasu az naprawia luke i postawia server, sadze ze mogli by go teraz

otworzyc ale co z tego skoro luka jest dalej i bd to samo... czy jezeli

popstuje ci sie cos w silniku

w samochodzie twoim, przez co nie bd mogl jechac dalej mimo ze bd

wiedzial co to dalej bd probowal na sile go odpalac? czy raczej zamowisz

lawete i pojedziesz do mechanika aby to naprawil? dajcie im czasu...

Dobrze gada !! :) polać mu

Opublikowano

No tak dobrze powiedział gepard. A z tego co się orientuję admini Venture będą mieli czas w weekend, więc spodziewajmy się open najwcześniej w sobotę.

@Linaxis

Możesz ograniczyć spam?

Jest coś takiego jak edytowanie posta i dodanie do niego nowej treści.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Czy poniektórym stąd powyżerało mózgi, czy już tacy się urodziliście? Skoro mają ogarnięty team, który stworzył tak pierwszorzędny serwer, piszą, że prace nad nim trwają, więc chyba logiczne, że wkrótce go otworzą. Nie wiem, co wam daje spamowanie i śledzenie w tym temacie 24/7, ale widocznie nie macie życia poza silkiem. Jak otworzą, to na pewno się o tym dowiecie, ale nie widzę sensu spekulowania na ten temat aktualnie. Uzbroicie się w cierpliwość i czekajcie, ale włączcie sobie tibie, elo.

Opublikowano

po prostu trzeba czekać aż "nezekzen" wróci czy jak mu tam.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Najnowsze info noobki nie mogące się doczekać ;p

It appears something is wrong at our datacenter, which is causing our server to be offline at the moment. We will try to contact the datacenter and figure this out.

We expect to be able to put the server back up saturday, there is even a small chance we will be able to put it back online friday evening.

Thanks for your patience,

"No sex, go exp"

Opublikowano

cicho już nie wyskakuje info że inspekcja w launcherze tylko jest bez startu to już coś.

btw: skąd to info posiadasz ?

"Tak nie mam co robić, tak już byłem dzisiaj na podwórku ! i nie nie spamuje tylko udzielam się jak każdy w tym temacie."

dn: już nie ogarniam faktycznie lepiej dam sobie spokoj bo za duzo już sie rozkreciłem. Więc do nastepnego razu czyli juz w grze: nick :linaxis

Opublikowano

cicho już nie wyskakuje info że inspekcja w launcherze tylko jest bez startu to już coś.

btw: skąd to info posiadasz ?

"Tak nie mam co robić, tak już byłem dzisiaj na podwórku ! i nie nie spamuje tylko udzielam się jak każdy w tym temacie."

omg nie ogarniasz czy co ? -.- info jest na stronie głównej serwera ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...