Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie ten cały Linaxis to jakieś dziecko z którym nawet nie warto się wdawać w dyskusje.Będzie krytykował każdy serwer, oprócz tego na którym on teraz gra.

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma problemu moge wymienić kilka przykładów.

-Mało osób , większość przeszła na inne erwery.

-Team Venture obecnie nie wnosi żadnych nowości w grę " ma wszystk ow dupie "

-Gra bez bota " duży plus " ALE uwaga " Sbot działa i kto ma konto paypal zapierdala jak dzika świnia " a ty nob sie męcz.

-Raporty do gmow że dana osoba boci podobno jest coś takiego " support " ale nie działa.

a odnośnie mojej opini według innych nikomu nie każe się ze mnazadawać bo mam to w dupie czy ktoś mnie lubi czy nie.

Wyrażam swoją opinię bo jestem na FORUM

a i wiem że będe tutaj krytykowany bo to jest Venture serwer a ja jestem jego wrogiem i mam coś przeciw więc wiadomo że nie będe w tym temacie mile widziany.

Opublikowano

- Mało osób przez takich jak ty którzy bez bota idą na pierwszy lepszy server.

- Znam prawie wszystkich z teamu i szykują naprawde duży update i naprawde ostro praucją.

- Pisałem coś o bocie to nie widziałem żebys sie wypowiedział.

- Boty banują na biezaco

TIOiE.jpg

Opublikowano

więc kwestia wyboru jaki kto lubi grać , choci mi bardziej o to dziecko gepard który lata po tematach i robi zamieszanie odnośnie informacji o danym serwerze.

ja nie krytykuje że są jeszcze tacy debile co grają bez bota w silkroad bo jak komus sie daje coś pod nos to sie to bierze tak samo jak by mi dawali 2 miliony polskich złotych a ja bym powiedział " nie dziękuje mam prace zarobie sobie "

Opublikowano

Dlaczego nazywasz ludzi, którzy grają bez bota "debilami" ? Bo nie widzą przyjemności w odpalaniu paru kont i stawianiu ich full afk na bota ?

Opublikowano

widzisz i to jest to że ja widze plusy w używaniu bota a ty nie

i ciężko jest przegadać i wytłumaczyć osobie która ma swoje zdanie na ten temat.

sam wypowiedziałeś się dlaczego nazywam ludzi debilami, nie dlatego że nie widzą tej przyjemności ale każdy czerpie przyjemność z tej gry innaczej.

Dla mnie to nei frajda jest popisać sobie na chacie gildi " jak bym chciał pogadać popisać to mam skype czy czaty online" czy expic w party godzinami naciskając te same liczby przez kilka godzin " 1 2 3 4 "

to jest frajda ?

ja wole jak mi sprawia coś satysfakcje z gry gram aby coś mieć , coś osiągnąc coś co ta gra wymaga, lvl , broń , set , być dobrym na serwie tak aby jakieś inne osoby widzac

mnie mogły powiedzieć że dobry jestem, a nie latać za mobami bezprzerwy i naciskać te klawisze numeryczne i to taka super frajda.

I to jest różnica że ja będe stał przy swoim zdaniu a inni przy swoim.

ale to nie znaczy że tego kto gra na bocie odrazu trzeba krytykować bo nie umie grać itp.

Opublikowano

@up

nim cos napisz glupiego na innym temaci to czytam na ten temat i nie pisze posta odrazu to po 1

po 2 widzisz, chcesz byc kims na serwie, chcesz aby ci cos mowili to to osiagnij... bo puscic 8 gf i swoja glowna psotacia stac w miescie i 24/7 stac i wbijac itemy elkami ktore nadropily gf to zadna frajda.

po 3 dlaczego krytykuje tych ludzi i mowie ze nie umieja grac? grali na venture po 1 tyg odechcialo im sie expic recznie i woleli pojsc na server z botem... i nie mow mi ze venture nie ma przyszlosci bo to jedyny taki server ale dzieci nie rozumieja dla czego sa robiony gry mmo, czesci spalila weapona na +6 i przestala grac, i z tego co widze to valesia jest wiedzej czasu off niz on bug za bugiem i to ma sie nazywac server? nie mam nic do servera ale do ludzi co sa jakby to nazwac "sezonowi gracze" pograja tydzien i zmiana servera bo go zabili i nie moze zrobic glupeigo Q badz tez znikla mu jego super bron sox na ktorego pracowal tydzien badz tez puscil bota na innym servie a nie wbil immo bo nie kupil. Tak wiec za glupote trzeba placic.

aaaa i jeszcze jedno na temat mc i gf to logiczne ze lepiej jest nic nie robic tylko stac w miescie i robic alchemie glownym charem a gf niech robia co maja robic niz wszystko recznie osiagnac, ale jakby to ujac kliknac zacznij/zatrzyamj bo pewnie 70% polaczkow nie zna ang i ma mbota po PL to kazdy glupi potrafi

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Valestia ma takie słabe zabezpieczenia, iż póki co jakiś fart was ratuje przed tym że jakiś( wystarczy średniego pokroju programista c++) nie demoluje serwera DDOSA-mi, bądź nie wszedł do database która jest otwarta do modyfikacji z zewnątrz. Póki co gm-owie meczą się z ich zbugowaną database wiem co mówię uczestniczyłem w paru projektach i wiem jak to wygląda od wewnątrz, co bądź nie mówię po złości żeby Valestia upadła tylko stwierdzam fakt iż póki jeszcze nikt się tym serwerem nie zainteresował :)

"No sex, go exp"

Rekrut
Opublikowano

Valestia ma takie słabe zabezpieczenia, iż póki co jakiś fart was ratuje przed tym że jakiś( wystarczy średniego pokroju programista c++) nie demoluje serwera DDOSA-mi, bądź nie wszedł do database która jest otwarta do modyfikacji z zewnątrz. Póki co gm-owie meczą się z ich zbugowaną database wiem co mówię uczestniczyłem w paru projektach i wiem jak to wygląda od wewnątrz, co bądź nie mówię po złości żeby Valestia upadła tylko stwierdzam fakt iż póki jeszcze nikt się tym serwerem nie zainteresował :)

Chyba mówisz o innym servie, ten 90 cap nazywa się Velestia, jednak jakaś różnica jest. Widzę mpcfags komentuje wszystko bez żadnej wiedzy. db otwarte z zewnątrz? xD

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

jak ktos mi napisze ze na bocie nie graja ludzie to padne ze smiechu . juz na samymym poczatku gry poszedlem na bunwangi i patrze polak na bocie bije . 101% legit bravvo fajne sciemy

Opublikowano

@Linaxis

Z tego co pamiętam, to w końcu nawet nie zajrzałeś na serwer. Trapił Cię brak bota czy coś w ten deseń.

Opublikowano

Wbiłem tam 80 lvl i wyszedłem a nick Amnesia więc już wszystko wiesz pozdro.

A i byłem w tej gildi śmiesznej Valentine czy jakos tak nie pamietam

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...