Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to jest za Pk3 tool ? oco b ? bo link wstasiles tylko i nic wiecej nie napisałeś..

A co miałem napisać, byś wszedł w link to byś wiedział co to.

@Jebak

No wybierasz ścieżki, medie itp. wypakuj i dasz sobie radę :P

@up

Bo nie zagrał na nim ani razu i ten kilku dniowy serwer jest przecież mega straszny. Straszy przezajebistym trailerem:D

Opublikowano

Siema. Wróciłem do domu po całym dniu szkoły itp. Dlaczego serw off? Wie ktoś kiedy będzie online?

@DOWN Oczywiście że nie, a niby dlaczego śmigać na bocie?

Ludzie jeżeli serw jest "NO BOT" to po co psuć zabawę i mieszać go z błotem? Idzie na serv gdzie online jest 50 osób a 500 botów i traćcie czas zmieniając takowy serw co 1-2 tyg. na podobny...

Jeżeli spotkam bota na swojej drodze robię screena i daje na forum, mam nadzieję że wiele innych osób zrobi to samo, Ci co chcą utrzymać poziom serwa zrobią to na pewno.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Nie chcę spamować, ale napiszę ponownie, forum i stronka serwa nie działa więc nie wiem co jest grane, wiecie kiedy można spodziewać się otwarcia?

... bardzo dziwne, mi się ładuje jakąś chwilę po czym: nie można załadować adresu . . .

Podaj mi ktoś linka bezpośrednio na forum, Thx.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Today, 21:59 Qynchou

"Dear Venture players, the server is currently offline however we're doing everything we can to get it up as soon as possible. We can't make any promises, however, the server will be up soon. No we did not close Venture, once the server is back up we will continue on our daily patches and new content in the near future. Sorry for the inconvenience but please bare with us."

"No sex, go exp"

Opublikowano

Today, 21:59 [/size]Qynchou

"Dear Venture players, the server is currently offline however we're doing everything we can to get it up as soon as possible. We can't make any promises, however, the server will be up soon. No we did not close Venture, once the server is back up we will continue on our daily patches and new content in the near future. Sorry for the inconvenience but please bare with us."

To nie brzmi za dobrze... ciekawe ile im to zajmie.
Opublikowano

@upup

Chyba nudniejszej postaci nie ma w tej grze:p

Jeżeli musisz tym bladerem to weź force. W przeciwnym wypadku nikogo nie ubijesz.

edit:

Rezygnuję chyba z warka i robię hybrydę int, jakieś party?

czy nie zabije to bym się spierał, dobitka z tego co pamiętam jest zmieniona z 90 na 85 lvl więc bicheon sam w sobie nie traci aż tak dmg..

Siemanko. Bedziecie smigać na bocie :P ? czy lepiej nie ryzykowac utraty konta ?

wyjdź..

server straszy niewypal

też wyjdź.. nie możesz bocić to płaczesz?

Blader w tym zestawieniu będzie super czołgiem mag def i phy def ale ms-a i tak nie otworzysz nawet na 20%, ponieważ potrzeba 200 pkt int-a. Żadne buffy z clera euro na int-a + 4 x int avatar oraz gdf- 2 int, 2 str nie dadzą Ci wymaganych punktów do otwarcia ms :)

Nie doszedłem do 80 lvl jeszcze więc może ktoś mnie poprawi..

Gdf 2 int, avatar 4 int, na 85 lvlu blader ma 104 int(z sammych statów rozdających się automatycznie) 12 partów seta(razem z bronią i tarczą) fb 100% - 60 int

To już daje 170 int i teraz jak ma się sprawa z bufem klera(nie jestem ff)? Na 70 lvlu int buff daje 31 inta to już daje razem 201 inta. Więc na mass pvp powinien odpalić snowa.

Opublikowano

Spokojnie , już nas raz w niepewności trzymali ( chodzi o start główny serva) A jednak odpalili , więc i tym razem ogarną wszystko i odpalą :) jestem tego pewny

@EDIT

co to questów , ktoś pytał o nie więc daje info

In order to level up from 80 to 85 you'll have to do a series of quests.

You can take up these quests once you reach level 80 at the Ascension Priest in Jangan.

Heres a list of quests and their requirements:
81:
Kill 130 Niya Generals
Kill 130 Antelopes
Kill 130 Tomb Warriors
82:
Kill 150 Priests of Terror
Kill 150 Keisas Berserkers
Kill 150 Blood Khepris
83:
Gather 50 essences from Tomb Soldiers
Gather 50 essences from Tomb Archers
Gather 50 essences from Royal Soldiers
84:
Acquiring a Proof of Experience. You can get a proof of experience for reaching a specific job rank.
Requirements are as follows:
Level 4 for Thieves
Level 5 for Hunters
Level 5 for Traders
Once
you reach the required Job level, unequip your job item and teleport.
If you have the quest taken you should have a proof of experience in
your inventory which you can exchange for a reward at the Ascension
Priest.
85:
Acquiring
a Moonlight Essence. You can get a moonlight essence by having a Seal
of Moon 8D weapon in your inventory and then talking to the blacksmith.
The Blacksmith will exctract the essence from the first 8D moon weapon
he finds in your inventory. Then you will have a Moonlight Essence which
you can exchange with the Ascension Priest in Jangan.

Once you finish all the quests you'll unlock skill extensions and quests for skill extensions in the jobcave.
You can take the extension SP quest at the Hotans Special Goods Trader.

Opublikowano

Hahaha, nieźle wolny cały dzień a serw off, nie wiadomo kiedy open, a na lolu ban konta na 2 tyg. :D

14mxpnc.jpg
Opublikowano

za niedługo będzie online

btw ja robiwe nową postać pierwszy raz na tym seriwe może ktoś by się dołączył do party ?:)

mamzamiar robic pierwszy raz w życiu hybryde :P spearke :)

Opublikowano

JAK Server będzie online =) to mogę zrobić taxi do 55 mooooże 60 jak się uda ( wizz / cler FF 84 ) nick KrK =)

Btw. Ma ktoś Elki weapony? bo kurde już 3 raz spaliłem staffa 72 +5 na +6 xD nie da rady wbić kurdde :D jest ciężko hehe

Opublikowano

z tego taxi chetnie z korzystam ;p bo rezygnuje z warriora. Co do weaponow to mozolnie dropia ;/

czy ktos ogarnai kiedy start czy dzis bedzie ?

Opublikowano

Też jeżeli była by opcja to załapałbym się na Twoje taxi.Ja tam właśnie jakoś nie mam specjalnie problemów z dropieniem elx weapon, ale to w sumie zależy też od szczęścia^^.

Opublikowano

mbot nie działa ? hmm dziwne dlaczego przeciez to pliki vsro to powinien ?:) oczywiście nie mam zamiaru bocic ale tak orientacyjnie z ciekawości pytam.

Bo dziwne że od 13 kwietnia kilkadziesiąt graczy ma juz 85 lvl , bez bota przy takich ratach to chyba ciężko

Opublikowano

mbot nie działa ? hmm dziwne dlaczego przeciez to pliki vsro to powinien ? :) oczywiście nie mam zamiaru bocic ale tak orientacyjnie z ciekawości pytam.

Bo dziwne że od 13 kwietnia kilkadziesiąt graczy ma juz 85 lvl , bez bota przy takich ratach to chyba ciężko

Unique

Opublikowano

mbot nie działa ? hmm dziwne dlaczego przeciez to pliki vsro to powinien ? :) oczywiście nie mam zamiaru bocic ale tak orientacyjnie z ciekawości pytam.

jeszcze nie ma 85lvl exp leci szybko mbot nie dziala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...