Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Mam warriora i jest tak: nie ma pasiva do crita i buffy troche obnizone, ale generalnie i tak wymiata:)

Pytalem o dokladne liczby, np przy Daredevilu.

Btw, pasyw dla euro na defa i mane jak dla mnie okazal sie nie wypalem. Nie dosc ze daje tylko wiecej maksymalnej many, to dziala tylko z bronia warriora czy rogue, walka na pelnych obrotach warriorem nie bedzie latwa, switche beda ograniczone bo nie wyrobimy sie z mana.

Opublikowano

kupował ktoś silki na serwerze ? Jaka wygląda ta sprawa ? Czy da się kupić silki na konto z innego konta ?

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

@up

To źle wyskakuje. Pewnie avast:) Ogarnij porządnego antywira:p

@Eleanor

Raczej się nie da, ale czekaj aż dodadzą coś innego niż paypal.

Opublikowano

Co do servera, na początku mi się nie podobało. Natomiast teraz

widzę, że się myliłem bardzo. Szybko się wbija lvl bo wszędzie są party,

po 1 dniu mam 68lv nową postacią i gra się świetnie. Na CTF mnóstwo

osób chodzi, całe Hotan jest zawalone ludźmi. Dla porównania na

ardebranie nie można było wejść na ctf bo za mało ludzi (chyba 3) się

zapisywało :P.

Ancientsy to świetny pomysł, znowu mnóstwo ludzi na unique i nie tylko

stucki i bugi i jedna osoba bije, czy jedno party, tylko cały serwer

bije. Faktycznie przywrócili trochę tego starego silka:)

Polecam.

edit: 330 prawdziwych ludzi (bez multikont) online. Nie polecam też

używać sbota (mbot nie działa), ponieważ ban od razu, nie ważne kto

to(ostatnio GM aNimus został zbanowany, Simply)

Zgadzam się . jest świetenie !! Guild wary są a nie dawno zrobiliśmy karawane guildijną !! jest zajebiście naprawdę , server z dnia na dzien ma o 50 graczy wiecej dzisiaj grało już 330 osób PRAWDZIWYCH nie botów... ten server to mistrzostwo i dawno się już nie grało na takim serverze :) co najwarzniejsze wszystko jest zbalansowane.

nie ma rzadnej 72+7 broni , +5 ciezko sie wbija , questy są naprawdę czaso chłonne ale potem jaka satysfakcja że się ma lvl :) WBIJAJCIE ludziska bo naprawdę warto i nie tylko ja to powiem. GM jest aktywny cały czas soć pisze i wprowadza zmiany :) nie ma korupcji , i co lepsze ktoś powiedział że ( iPodFrench ) jest taki wykoksany bo na kazdym servie jest pro przez to żę ma silki itp. ON tu gra i nawet nie jest w TOP... wiecie co to znaczy :)

Opublikowano

@up

Apropo niego, to chyba już nawet nie gra, bo go wg. gildiowych informacji od 3 dni nie było :P W sumie to podobne do niego :)

Opublikowano

Zaczalem wczoraj grac, musze przyznac ze jest naprawde ciekawie, praktycznie caly czas jaki spedzilem w grze to bylo expienie w party z roznymi ludzmi, czesto sie zmieniali bo kazdy bil recznie, nikt nie afkuje, ctfy zawsze pelne, aktywnosc pierwsza klasa. Co prawda moglbym bocic ale chyba tego robil nie bede widzac jak szybko bany sie sypia.

Polecam.

Opublikowano

Witam mam jakiś problem... ponieważ jak klikam start w silku wyskakują mi chińskie znaczki i gra wogolę się nie laduje.. proszę o pomoc. : )

Opublikowano

być może jest to wina inspekcji , zrób tak

-Wypakuj od nowa clienta i zrób Update
-zainstaluj najnowsze sterowniki graficzne
-Net framework najnowszy oraz Visual C++ ( ja mam zainstalowane to i to wszystkie wersje po kolei )
-wyłącz zapore systemu oraz Antywirusa/y
- ściągnij LibraryFiles i zainstaluj biblioteki :)

powinno działać, zrób jeszcze na koniec restart kompa , a jak nie to Format dysku , ale prawdopodobnie jest to wina servera , jest off i dlatego nie mozesz wbic.

Opublikowano

A jak wygląda sprawa z Chinami , też jakiś balans ?

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

China ownują serwer. Po wbiciu 76warkiem stwierdzam, ze ssie w porownaniu do oryginału(opinia większości). China str ownują, no poza bladerem jak zwykle:p

Opublikowano

China ownują serwer. Po wbiciu 76warkiem stwierdzam, ze ssie w porownaniu do oryginału(opinia większości). China str ownują, no poza bladerem jak zwykle:p

Jakby nie bylo 76 to nie 85 z setem, Warrior nie zrobiony do konca zawsze dostaje baty, szczerze sam sie zastanawiam jak sie skonczy moja przygoda warkiem tutaj ale trzymam sie dobrej mysli.
Opublikowano

gość ma 86 i jeedzue dalej z expem :D

Opublikowano

Kolejny bug:D

A może tak na prawdę to 120cap i jeszcze miesiąc expienia przed nami xD

@upup

Ja tak samo, ale coraz bardziej przygasa ta nadzieja:p

Opublikowano

Jakby nie bylo 76 to nie 85 z setem, Warrior nie zrobiony do konca zawsze dostaje baty, szczerze sam sie zastanawiam jak sie skonczy moja przygoda warkiem tutaj ale trzymam sie dobrej mysli.

warek bez dd to ch.. nie warek.. niby jest madening ale jest miedzy nim a daredevilem ogromna różnica. Ale to chyba każdy wie..

Myślę że na 85 strasznie nie bd..

Opublikowano

Co to serw off, stronka nie wczytuje się tylko nie mówcie ze znowu jakieś DDOS-y ech przecież mają zabezpieczenia.

"No sex, go exp"

Opublikowano

problemy z hostem, gm jest na uniwersytecie i nie jest w stanie odpalić serwa z tego miejsca :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...