Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VENTURE : 215 PLAYERS ONLINE

było 230 . Tylko patrz na to z tej strony że Ten server nie posiada BOTA wszyscy tu grają LEGIT :) nie afkują więc jak an taki server 215 osób to jest naprawde sporo !!

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PISALEM ZE REGISTER DZIALA TYLKO TRZEBA ZROBIC KONTO NA @GMAIL.COM bo tak najszybciej Mail z aktywacją przychodzi . Wchodzisz potem na maila i aktywujesz link....

co do servera.. JEST super.. Łatwo idzie exp , na Unique się expi przeważnie ale i normalnie w pt też sie da.

=)

Spoko . Próbowałem przez gmaila , hotmaila , yahoo oraz wielu innych polskich serwisów. Mija już prawie dziesięć godzin i nic .

Opublikowano

aa ipodfrench stary kumpel z ardebrana i nuvo :P no nic dziwnego, że ma 80lv już. Nie ma życia poza silkiem:D (no i poza serialami)

btw. gmail, yahoo, hotmail (teraz outlook only) zawodzą, nie ma to jak porządne zarządzanie:)

Uczeń
Opublikowano

Bo Reg dalej nie działa (nie naprawili - woW nie?) ;) Sam sprawdzałem już chyba na wszystkich i też nic :P

Opublikowano

VENTURE : 215 PLAYERS ONLINE

było 230 . Tylko patrz na to z tej strony że Ten server nie posiada BOTA wszyscy tu grają LEGIT :) nie afkują więc jak an taki server 215 osób to jest naprawde sporo !!

Do tego kazdy po 1 charze. To jest lepszy wynik niz 500+ i w chu. multikont.

farah.png

Opublikowano

Server całkiem całkiem, podoba mi sie opcja z soxami u npc- wyrównanie szans na pvp. No i wiadomo pomaga to w solo expie.

Jakaś polska gildia ;p?

Opublikowano

Guild Valentine rekrutuje 60+ graczy; posiadamy gildiowy Teamspeak 3 oraz unie jedną z najlepszych na serwerze m. in. z Guild: Anonymous, Legacy, BlacklnBlack, Sensation, Paradise, BlackCompany oraz Legendary pm TomeK, Ikkaku, _MarYJanE_
Pozdrawiamy i zapraszamy kumatych :)

"No sex, go exp"

Opublikowano

mam 69 lvl i nie wbilem tego na bocie wcale nie mam bota ,wiec co zrobilem zlego ze kurwwwwww dostalem BANA do 2113r :unsure: :( :angry: moze ktos z was tez na tym serwie tak zakonczyl gre :D tylko stracony czas

Opublikowano

Guild Valentine rekrutuje 60+ graczy; posiadamy gildiowy Teamspeak 3 oraz unie jedną z najlepszych na serwerze m. in. z Guild: Anonymous, Legacy, BlacklnBlack, Sensation, Paradise, BlackCompany oraz Legendary pm TomeK, Ikkaku, _MarYJanE_

Pozdrawiamy i zapraszamy kumatych :)

Pozdrawiam idiotów,kretynów, no dna wręcz, którzy kopiują nicki. Rozumiem, inteligencją nie śmierdzicie. Z tej strony MaryJane, czyli jeden z pierwszych 80-dziesiątek. Przestrzegam ludzi, którzy robią wizzarda, gdyż na tym serwerze jest to strasznie nudna postać, a jak wiadomo nie ma loadera, so chara nie wytaxujesz.

Opublikowano

1gfJh.jpg

fajny serwerek, niema bota (chyba jeszcze niema xD) można sobie spokojnie wieczorkiem na chwilę siąść.

@ps, Panowie i Panie z ARDEBRANA.. zapraszam jutro na ostatnie FW HP.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Kurde hasło jest i na epvp na pierwszej stronie i na ich stronie bykiem napisane.........

Co do servera, na początku mi się nie podobało. Natomiast teraz widzę, że się myliłem bardzo. Szybko się wbija lvl bo wszędzie są party, po 1 dniu mam 68lv nową postacią i gra się świetnie. Na CTF mnóstwo osób chodzi, całe Hotan jest zawalone ludźmi. Dla porównania na ardebranie nie można było wejść na ctf bo za mało ludzi (chyba 3) się zapisywało :P. Ancientsy to świetny pomysł, znowu mnóstwo ludzi na unique i nie tylko stucki i bugi i jedna osoba bije, czy jedno party, tylko cały serwer bije. Faktycznie przywrócili trochę tego starego silka:)

Polecam.

edit: 330 prawdziwych ludzi (bez multikont) online. Nie polecam też używać sbota (mbot nie działa), ponieważ ban od razu, nie ważne kto to(ostatnio GM aNimus został zbanowany, Simply)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...