Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ciśnie ktoś jakieś pt ? bo nudno tak samemu :(

cały czas są jakieś PT , patrz party matching , ludzie robia na unique przeważnie

dużo ludzi z PL ma 70+ lvl , ja osobiście mam 73 :)

@EDIT

2 dni na luzie i masz 80 lvl :)

Opublikowano

Today's patch contains these changes and fixes:

-All skills (except for skill extensions) now require 3 times less skill points.
-Bard dances and tambours have been buffed (20-30%), booming wave now has a knockback probability.
-Added
qoutas (20-30% and fences (20-34%), Vital Increase now has 1000% aggro
increase, Howling shout now affects 10 targets in a larger radius and
has a bigger aggro amount.
-Potion and speed drug prices have been reduced.
-Item drop rate has been increased from 4x to 8x.
-Green book buff has been removed.
-Pet experience potion has been fixed.
-Gold dragon flag works like an avatar attachment, and you're able to grant an attachment option to it.
-Added custom Grinding spots to Downhan cave. Each Downhan cave room now has 1-2 custom grinding spots.
-Fixed EXP and SP tickets not granting any extra experience.

Issues we are aware of:

If
some of these changes are not actually in the game or not working
properly please report them in the Reports section or send one of the
administrators an in game mail-message.

We hope you will enjoy this update and we'll try our best to bring you the best gaming experience.

The Venture team.

Opublikowano

Miałem ,ale ludzie z ktorymi bylem na tsie i gadalem w kulki sobie polecieli , zalozyli sobie wlasna guildie wiec sie wkurzylem , potem przestali grac to wyszedlem z ich guildi , aktualnie nie mam guildi , i chyba poprostu pojde do international.

Uczeń
Opublikowano

SpeedOfSound kto kurwa poleciał w kulki dzieciaku? Spierdoliłeś do IPod'a bo nakupił sików i ogarniał pt 24/7. Ogarnij życie, mówiłem ze zbnieramy sie dziś wieczorem to ty i lea oczywiscie mania 24/7 (w sumie wali mnie to ze z was dzieciaki i napierdalacie nolife w ta gre) ale te durne tłumaczenia i udawanie głupa jest najbardziej irytujące... Ta i jeszcze zrob z siebie pokrzywdzonego na forum, az zaluje ze cie zostawilem w teamie bo powinienem cie wyjebac po 30min gry za to twoje afczenie (tax)

Opublikowano

SpeedOfSound kto kurwa poleciał w kulki dzieciaku? Spierdoliłeś do

IPod'a bo nakupił sików i ogarniał pt 24/7. Ogarnij życie, mówiłem ze

zbnieramy sie dziś wieczorem to ty i lea oczywiscie mania 24/7 (w sumie

wali mnie to ze z was dzieciaki i napierdalacie nolife w ta gre) ale te

durne tłumaczenia i udawanie głupa jest najbardziej irytujące... Ta i

jeszcze zrob z siebie pokrzywdzonego na forum, az zaluje ze cie

zostawilem w teamie bo powinienem cie wyjebac po 30min gry za to twoje afczenie (tax)

Nie mam zamiaru prowadzić z tobą wojny. I nie oceniaj mnie proszę , jeśli nie wiesz...

Chciałbym wyprostować kilka spraw...

Spierdoliłeś do

IPod'a bo nakupił sików i ogarniał pt 24/

do nikogo nie spierdoliłem , Ja sam zrobiłem party jak was nie było z samego rana. Ludzie dochodzili do mnie i grali w pt , chodziliśmy na unique.I takim sposobem jesteśmy najlepszym Party na serverze =) . Potem przyszedł iPod więc czemu miałbym go nie przyjąć? nic mi nie zrobił. Nie obchodzi mnie czy silki nakupił , trochę go poznałem i widzę że wcale taki zły nie jest. Ma silki bo ma nie obchodzi mnie skąd =) czy ogarniał pt 24/7? chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie siedział by 24/7 na silku więc sory ale się nie zgadzam z tym co napisałeś.

Ogarnij życie, mówiłem ze

zbnieramy sie dziś wieczorem to ty i lea oczywiscie mania 24/7 (w sumie

wali mnie to ze z was dzieciaki i napierdalacie nolife w ta gre)

Ja nie będę czekał na was aż wy się pojawicie wieczorem , chyba nikt by nie czekał na moim miejscu. Mam wolny dzień bo chory jestem więc siedzę do oporu , proste. I nie mam zamiaru na nikogo czekać. Do pt się z wami może i umawiałem ale tylko na początku , nie obiecywałem wam że będę grał z wami i tylko z wami. Zresztą sami odwalaliście na początku jeśli chodzi o pt. wywaliliście mnie , chociaż ze względu na was zrobiłem Wizza a grałem warkiem. Przebolałem to ... ale nikt mi nie będzie kazał siedzieć i grać tylko z wami , więc ogarnąłem sobie sam party skoro was nie było , proste.... I skoro cię to tak nie obchodzi to po co zaczynasz się czepiać , nie rozumiem.

Ta i

jeszcze zrob z siebie pokrzywdzonego na forum, az zaluje ze cie

zostawilem w teamie bo powinienem cie wyjebac po 30min gry za to twoje afczenie (tax)

Kolego , zdecyduj się najpierw piszesz że maniacze , gram 24/7 itp. a potem piszesz że powinieneś mnie wywalić bo AFKowałem. Hehe.

Nie robię z siebie pokrzywdzonego, tylko chciałem coś wytłumaczyć ziomkom z MPC więc nie potrzebnie poruszasz temat. A co do tego Teamu , ja miałem robić Guildie tak jak pisałem na MPC , było wszystko ustawione , a wyszło na to że poleciliście sobię w kulki , zrobiliście własną Guldie ( nie wypał 5 osób ) i to jeszcze wywaliliście mnie z Party , więc nie mam zamiaru grać z takimi osobami , możesz się obrażać , mnie obrażać ale piszę prawdę... Ja tu nie jestem winien , a następnym razem się zastanów i ogarnij sam wszystko.

@EDIT

PiS przyjacielu. Nie prowadźmy wojny bo nie ma o co =) ty spaliłeś , ja robię swoje , nie powinieneś się obrażać za to.

Uczeń
Opublikowano

Ad1. Nawet gildie zmieniłeś spk. :) a na lordzie i innych unique go jechałeś (teraz to twoj best friend) ale spk...

Ad2. Caly czas miales party (raz cie wywalilem na ishade na 5min bo afczyles po czym zaraz znowu byles w pt)

Ad3. Nie ma co tłumaczyć, zachowałeś się mało profsjonalnie i jeszcze probujesz nie wiem nas tu po oczerniać za to jakie to złe pt miałeś (patrz. lvl 66+ i stałe pt) Co do ogarnięcia to chyba pt zle nie chodziło bo się jarałeś ale spk, poza tym ja nie mam wpływu na ludzi których nie znam.

Kończę z tb tą debatę pisz co chcesz i tak nie odpisze na twoje posty bo juz wiem kim jestes... nq

@topic kiedy open?

Opublikowano

Teraz widze 200 osob online ile bylo wczesniej (rekord) bo nie chce mi sie czytac tylu postow o tym serwie.. duzo ludzi pisalo,ze bedzie na nim grac, i jakie sa wrazenia , warto ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...