Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VENTURE - 85 Cap\Balanced Classes\Skill Extensions\New systems - Otwarcie 13 kwietnia.

RYDVAN x3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 664
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli ktoś planuje wstąpić do polskiej gildii highFive (coś z Five), to tak tylko na przestrogę pokażę, iluletniego będzie miał mastera:)

sro2013041722063540.jpg
sro2013041722065659.jpg
sro2013041722070604.jpg
edit: najlepsza jest część, w której mówi o top10 przez pierwsze 3godziny xD
btw. "ressureckt" ^^
Opublikowano

no niestety serwer nie dla mnie. wbic 80lvl bedzie bardzo ciezko niestetyn ie mam tyle czasu dla gry. potwierdza sie staropolskie przyslowie bez bota to nie robota

Opublikowano

od 17 gramy i top lvl na servie <65>80lvl to max 3 dni

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

co za kurestwo rejestracja nie dziala czy ja mam jakies przyjebane emaile
podkrętka poszla na gre klient jest a tu kurwa szmaty aromaty rejestracja niby dziala ale nie rejestruje spierdolone scierwo

JLB

Opublikowano

PISALEM ZE REGISTER DZIALA TYLKO TRZEBA ZROBIC KONTO NA @GMAIL.COM bo tak najszybciej Mail z aktywacją przychodzi . Wchodzisz potem na maila i aktywujesz link....

co do servera.. JEST super.. Łatwo idzie exp , na Unique się expi przeważnie ale i normalnie w pt też sie da.
=)

Opublikowano

no niestety serwer nie dla mnie. wbic 80lvl bedzie bardzo ciezko niestetyn ie mam tyle czasu dla gry. potwierdza sie staropolskie przyslowie bez bota to nie robota

Lol? dzisiaj wbilem 42-50lvl w 1,5h... trudno zrobic pt i chodzic na ancienty i uniq? spawn jest chyba co jakas 1,5-2h

kroko9115679.jpg

Opublikowano

PISALEM ZE REGISTER DZIALA TYLKO TRZEBA ZROBIC KONTO NA @GMAIL.COM bo tak najszybciej Mail z aktywacją przychodzi . Wchodzisz potem na maila i aktywujesz link....

co do servera.. JEST super.. Łatwo idzie exp , na Unique się expi przeważnie ale i normalnie w pt też sie da.

=)

Dobram tylko że czekam od chwili odpalenia rejestracji na ten ich śmieszny link potwierdzający- poczta na onecie.

Na gmail juz idzie 4 godzine ;]

Opublikowano

zajebiscie mam emaila na gmail i czekam juz 2h na emaila i nic -_-

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Opublikowano

przyjmie mnie ktoś do pt ?:P

zajebiscie mam emaila na gmail i czekam juz 2h na emaila i nic -_-

zrób sobie na wp ja dostałem od nich maila od razu :)

Opublikowano

Kurcze wysłałem linki aktywujące na o2.pl, interia.pl, oraz gmail.com i nigdzie nie doszedł póki co link ech ;/

"No sex, go exp"

Opublikowano

ja robilem konto wczoraj na glownym emailu to dostalem dzisiaj ok 10 rano..na drugi mi doszlo odrazu. dziwne z lekka ale nic nie poradzisz, sprawdzajcie tez czy w spamie nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...