Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4.3.4a Atlantiss.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 334
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DesoPL: Po to blizzard wymyślił coś takiego jak votekick żeby korzystać z tej opcji, to tyle jeśli chodzi o hero przez dfa.

Vote kick który na privach raz działa a raz nie... Przynajmniej na Atlantissie jak używałem Vote Kick, to potem PT się bugowało.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

Jakiś czas temu rozpoczęliśmy prace nad praca nad kolejnym patchem (4.0.6b), przez co zespół został trochę rozbity na dwie części, większość osób dalej pracuje przy 4.0.6a a ja z krecikiem zaczęliśmy przygotowywać serwer do wyższego patcha. Nie mogę wam powiedzieć nic o przewidywanym czasie zakończenia prac, ale raczej nie będziecie się nudzić u nas na serwerze.

Natomiast na stronie głównej możecie przeczytać o zmianach które wolf poczynił w sprawie glineas (było kilka niedociągnięć), ponaddto Pirate's Day oraz Harvest Festival zostały w pełni oskryptowane i odbędą się w odpowiednim terminie.

Opublikowano

Szkoda tylko że względem regulaminu, dalej nic się pewnie nie zmieniło i nie zmieni.

To fajnie że końcu pracujecie nad kolejnym patchem, ale atmosfera jaką dało się odczuć na serwerze, nie była sprzyjająca przynajmniej dla mnie.

Opublikowano

Ciężko jest znaleźć złoty środek który będzie dobry dla wszystkich, staramy sie coś zrobić ale nie możemy też robić tego na siłę tylko powoli stopniowo starać się zmienić nastawienie ludzi do gry.

Opublikowano

Armano problem w tym, że nie da się zadowolić wszystkich. Bo z tego co widziałem, to elita serwera mogła jeździć po każdym bez żadnych konsekwencji... Dlatego ragequita zrobiłem, bo nie mam ochoty czytać takiej Phoenici na przykład, która ciśnie się z kimś na world.

Opublikowano

zagralem wbilem 85 jesli chodzi o oskryptowanie bardzo fajnie lecz online jest straszliwie maly przez 2 miesiace probowalem grac areny i ogolnie bardzo ciezko na arene czekalo sie w godzinach 12 / 22 po 2 godziny czasami ; <jesli chodzi o 3v3 to nikt nie gra doslownie a szkoda ;] jesli chodzi o atmosfere to bardzo jest milo.

Opublikowano

Areny to nie wina online, bo w godzinach 12:00-15:00 jest po 400-550 online, a w godzinach 18:0-21:00 po 600-700. Społeczność ATS gra areny tylko po capa, nie dla ratingu, aren jest mało, bo mało ludzi gra areny - nie ma nowych aren (dalaran i ogri), cap nie rośnie na +1,5 k ratingu, nie ma lepszych itemów za rating więc nie opłaca się grać i wbijać ratingu, wystarczy wbić capa - tak ludzie tłumaczą brak aren na ATS, nie wiem czy to jest to, co rzeczywiście powoduje brak aren, ale to najczęściej się powtarza, jako wymieniane przez społeczność powody braku aren na serwerze ;p niedawno powstał temat na ATS, gdzie ktoś chce ten problem rozwiązać : xxx - Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły, propozycje na poprawę sytuacji graczy pvp na serwerze, niech się wypowiada :)

Opublikowano

Jestem pewny, że wraz z wprowadzeniem patcha 4.3 na serwerze, choć z góry nie wiadomo kiedy to się stanie... Sytuacja PvP się polepszy. Bardziej martwi mnie stan rzeczy odnośnie expienia...

Wczoraj expiąc locka, zawiesiłem się na The Battle Of Gilneas City... Z tego co wiadomo, to quest często się wiesza, i GM'i muszą zaliczać questa... Ale i tak w Gilneas jest lepiej niż rok temu, tylko ten quest pozostawia niedosyt ponieważ ciekawy event to jest.

Opublikowano

Jestem pewny, że wraz z wprowadzeniem patcha 4.3 na serwerze, choć z góry nie wiadomo kiedy to się stanie... Sytuacja PvP się polepszy. Bardziej martwi mnie stan rzeczy odnośnie expienia...

Wczoraj expiąc locka, zawiesiłem się na The Battle Of Gilneas City... Z tego co wiadomo, to quest często się wiesza, i GM'i muszą zaliczać questa... Ale i tak w Gilneas jest lepiej niż rok temu, tylko ten quest pozostawia niedosyt ponieważ ciekawy event to jest.

Martwi cię stan questów, expienia, bo nie działa idealne jeden q w chainie worgenów na 7,2k lub więcej działających na serwerze ? Trochę za wysoko chyba poprzeczkę stawiasz ... inne serwery cata (blizz czy nie, nie ma to znaczenia) mogą o takim expieniu pomarzyć.

Nie brałbym zmiany patcha w tym momencie pod uwagę, jako środek do poprawienia sytuacji na serwerze, bo zmiany patcha jeszcze bardzo długo nie będzie. Trzeba znaleźć na pobudzenie pvp w inny sposób, według mnie poprawa kolejnych bg, Tol Barad , aren oraz zmiana tych widełek mmr to najlepsze wyjście z sytuacji.

Opublikowano

Martwi cię stan questów, expienia, bo nie działa idealne jeden q w chainie worgenów na 7,2k lub więcej działających na serwerze ? Trochę za wysoko chyba poprzeczkę stawiasz ... inne serwery cata (blizz czy nie, nie ma to znaczenia) mogą o takim expieniu pomarzyć.

Nie brałbym zmiany patcha w tym momencie pod uwagę, jako środek do poprawienia sytuacji na serwerze, bo zmiany patcha jeszcze bardzo długo nie będzie. Trzeba znaleźć na pobudzenie pvp w inny sposób, według mnie poprawa kolejnych bg, Tol Barad , aren oraz zmiana tych widełek mmr to najlepsze wyjście z sytuacji.

"bardzo długo nie będzie" - wszystko zależy od tego ile dla ciebie to jest długo :D mi tam się fajnie poprawia 4.0.6b :D

Najpierw gracze musza skończyć content z obecnego patcha :D
Opublikowano

Dziś spotkałem się z opinią co do PvP... Że nie da się zwiększyć limitu CP bo jakiś bug jest lub coś... Jeśli to prawdą jest, to znaczy że sytuacja PvP długo się nie polepszy, gdyż na nic ciężka praca.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer świetny, a wiem co mówie bo gram od podstawki i wiele tego widziałem. Myślałem że nikt nie dorówna pod względem skryptowania Sangrealowi (orion) za czasów TBC ale jednak się da i to z dużo lepszym efektem. Ludzi przybywa z każdym dniem, poprawki są częste, RAF do expienia ze znajomymi, świetnie oskryptowane raidy. Gram na Atlantisie od paru miesięcy mam 3x 85 więc wiem co mówie. Zapraszamy do nas.

Zapraszam na mój kanał YouTube na którym znajdziesz to czego każdy gamer szuka
https://www.youtube.com/user/MatleyPL

Opublikowano

Technicznie serwer dobry... Ale pod względem administracji to fail...

DX osoba która wie tyle co zje na śniadanie o WoWie, a dostał GM'a... Niby tylko po to, by hordę obserwować. Beka...

Opublikowano

Chętnie zagram na waszym serwerze, bo właśnie szukam jakiegoś prywatnego, bo dla mnie to bez sensu wydawać kasę co miesiąc na jakiś abonament. Serwer zapowiada się świetnie zobaczę jaki będzie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...