Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4.3.4a Atlantiss.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wciąż najbardziej czekam na wejście patcha 4.3.4 aczkolwiek coś czuję, że sobie poczekam.

• Odpowiedzi 334
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wciąż najbardziej czekam na wejście patcha 4.3.4 aczkolwiek coś czuję, że sobie poczekam.

Prędzej serwer zgon zaliczy, niż jakikolwiek patch się doczekamy bo.

1: PvP leży i robi pod siebie... Gdy horda przegrywa BG, to albo nie chce im się dalej grać albo robią na specjalnie crashe. Same here dla ally.

2: Połowa ludzi w administracji nie powinna tam mieć miejsca swojego.

3: Serwer jest niestabilny ale jest trochę lepiej... Problemem jest Storm Peaks, gdzie DC może cię spotkać co 5 minut i tylko ciebie... Bo serwer ONline jest.

4: Chamstwo i buractwo panujące na serwerze. Nawet w ally pełno chamów się znajdzie...

Opublikowano

1: PvP leży i robi pod siebie... Gdy horda przegrywa BG, to albo nie chce im się dalej grać albo robią na specjalnie crashe. Same here dla ally.

2: Połowa ludzi w administracji nie powinna tam mieć miejsca swojego.

3: Serwer jest niestabilny ale jest trochę lepiej... Problemem jest Storm Peaks, gdzie DC może cię spotkać co 5 minut i tylko ciebie... Bo serwer ONline jest.

4: Chamstwo i buractwo panujące na serwerze. Nawet w ally pełno chamów się znajdzie...

1. Nie robimy crash-ów, to gracze znaleźli sposób na crash-owanie serwera i aktualnie trwają prace by zlikwidować ta lukę.

2. Na podstawie czego oceniasz kto powinien a kto nie?

3. Nie wiedziałem takiego zgłoszenia nigdzie.

4. To nie jest nasza wina, tylko graczy którzy są jakże powszechni nie tylko u nas ale i tez na innych prywatnych serwerach i/lub na serwerach blizzarda.

Co do samego stwierdzenia

Trwają już od jakiegoś czasu trwają prace nad kolejnym patchem.

Ponadto w ostatnich dniach została udostępniona robocza wersja armory (robocza dlatego że wciąż trwają prace nad nią")

http://atlantiss.pl/armory/character/36980#view-page

Opublikowano

1. Nie robimy crash-ów, to gracze znaleźli sposób na crash-owanie serwera i aktualnie trwają prace by zlikwidować ta lukę.

2. Na podstawie czego oceniasz kto powinien a kto nie?

3. Nie wiedziałem takiego zgłoszenia nigdzie.

4. To nie jest nasza wina, tylko graczy którzy są jakże powszechni nie tylko u nas ale i tez na innych prywatnych serwerach i/lub na serwerach blizzarda.

Co do samego stwierdzenia

Trwają już od jakiegoś czasu trwają prace nad kolejnym patchem.

Ponadto w ostatnich dniach została udostępniona robocza wersja armory (robocza dlatego że wciąż trwają prace nad nią")

http://atlantiss.pl/armory/character/36980#view-page

Armano plz... Moje przypuszczenia odnośnie DX'a się potwierdziły jednak... Bo nie dość że GM dostał po znajomościach, bo większość ekipy u was grała na Andeeri... To on jeszcze wie tyle co ja o balecie, na temat WoWa.

I owszem, wasza to wina jest... Bo nie jesteście konsekwentni wobec graczy. Mam ci porobić screeny z Stormwind, jakie buractwo tam w dzień panuje?

A co do Storm Peaks. Człowieku wy sami powinniście taki bug wychwycić, a nie czekać na łaskę graczy by cokolwiek zgłosili. Bo albo zgłaszają bugi na minus, albo w ogóle bo bugi na plus są cool.

Opublikowano

Armano plz... Moje przypuszczenia odnośnie DX'a się potwierdziły jednak... Bo nie dość że GM dostał po znajomościach, bo większość ekipy u was grała na Andeeri... To on jeszcze wie tyle co ja o balecie, na temat WoWa.

I owszem, wasza to wina jest... Bo nie jesteście konsekwentni wobec graczy. Mam ci porobić screeny z Stormwind, jakie buractwo tam w dzień panuje?

A co do Storm Peaks. Człowieku wy sami powinniście taki bug wychwycić, a nie czekać na łaskę graczy by cokolwiek zgłosili. Bo albo zgłaszają bugi na minus, albo w ogóle bo bugi na plus są cool.

większość ekipy u was grała na Andeeri, mlisz się, kiper, ja, wolf, krecik, raskol, giq, salg nie grali na anderii :D

ps. Nikt cię do gry nie zmusza.

Ja nic nie muszę.

Opublikowano

większość ekipy u was grała na Andeeri, mlisz się, kiper, ja, wolf, krecik, raskol, giq, salg nie grali na anderii :D

ps. Nikt cię do gry nie zmusza.

Ja nic nie muszę.

Typowa gadka Armano... Nie podoba się? Wypad z baru albo zamknij się i graj... Szkoda tylko, że to jest stereotypowe i administracja żadnego priva w Polsce, nie przyjmuje do siebie negatywnych opinii i nie próbuje nic zmienić.

A z tym nic nie muszę... To nawet nie będę komentował, bo widać że ręka rękę myje na tym serwerze... Ciekawe czy jakby Dara Mactire całą gildią bugowało, to czy dostaliby bana, czy też nie bo przecież DX u nich jest to mają plecy u administracji... Dlatego jestem zdania że GM'i nie powinni mieć priv postaci. Wasze pseudo liberalne podejście nie działa.

Opublikowano

Armano na jakim etapie są aktualnie prace nad nowym patche ?

Prędzej dowiesz się tego na forum serwera, niż tutaj... Bo tutaj są hejterzy według rozumowania administracji. xD

Opublikowano

Kiedyś się o to u nich pytałem dostałem odpowiedź, że tego najstarsi górale nie wiedzą.

Opublikowano

Tak w ogóle, to nad jakim nowym patchem oni pracują? Kiedyś zaczęli pracę nad 4.0.6b...

Z tego co mówił Armano to pracują, ale nie wiem czy można im wierzyć... Bo problemy z lagami jak były tak są, i niech nie mówią że to problem łącza, bo u mnie wszystko ok jest.

Zresztą, nie polecam zaglądać nawet na forum serwera. Tam siedzą sami mędrcy WoWa pokroju gildii Semper Invicta, Dara Mactire czy Dies Irae. Z których połowa serwera ta normalna ma bekę.

Opublikowano

Prędzej dowiesz się tego na forum serwera, niż tutaj... Bo tutaj są hejterzy według rozumowania administracji. xD

Każdy powinien być traktowany tak jak na to zasługuje, prace nad nowym patchem trwają od kilku miesięcy. A co do hejterów oni są wszędzie, lecz w obecnej chwili nie mogę udzielać wam żadnych informacji na temat prowadzonych przez nas prac. (4.0.6b jest robocza nazwą). Niebawem przedstawimy wam informacje na temat zmian jakie zostaną poczynione.

tak btw. stereotypy.....

Mam problem z zalogowanie otóż:

Najpierw wyskakuje to:

http://i.imgur.com/jMDuCQ4.jpg
A potem to:

http://i.imgur.com/lTDudgk.jpg
Da się temu zaradzić?

Trafiłeś akurat na nieczęsty restart serwera autoryzacyjnego.

Opublikowano

Każdy powinien być traktowany tak jak na to zasługuje, prace nad nowym patchem trwają od kilku miesięcy. A co do hejterów oni są wszędzie, lecz w obecnej chwili nie mogę udzielać wam żadnych informacji na temat prowadzonych przez nas prac. (4.0.6b jest robocza nazwą). Niebawem przedstawimy wam informacje na temat zmian jakie zostaną poczynione.

tak btw. stereotypy.....

Trafiłeś akurat na nieczęsty restart serwera autoryzacyjnego.

Hehe tak tak... Wyraź negatywnie opinie o serwerze, i już hejterem jesteś. let see... Było tak z Orion WoWem i Vienną, że gdy pojawiały się negatywne opinie to odrazu banował. Potem na ToDzie woda sodowa uderzyła administracji do głowy i widzimy co się stało z ToDem.

Armano przejrzyjcie na oczy. Co z tego że rośnie wam online powoli, skoro wy stawiacie na ilość graczy a nie na ich jakość. Połowa serwera to pospolite buractwo, które bez używania wulgaryzmów i wywoływania wojenek, nie umie żyć. Ile razy musieliście na forum uspokajać, bo były kłótnie z Jenovą? Zacznijcie być końcu konsekwentni wobec graczy, to wtedy polepszy się sytuacja.

Opublikowano

Hehe tak tak... Wyraź negatywnie opinie o serwerze, i już hejterem jesteś. let see... Było tak z Orion WoWem i Vienną, że gdy pojawiały się negatywne opinie to odrazu banował. Potem na ToDzie woda sodowa uderzyła administracji do głowy i widzimy co się stało z ToDem.

Armano przejrzyjcie na oczy. Co z tego że rośnie wam online powoli, skoro wy stawiacie na ilość graczy a nie na ich jakość. Połowa serwera to pospolite buractwo, które bez używania wulgaryzmów i wywoływania wojenek, nie umie żyć. Ile razy musieliście na forum uspokajać, bo były kłótnie z Jenovą? Zacznijcie być końcu konsekwentni wobec graczy, to wtedy polepszy się sytuacja.

Czy mógłby pan się zdecydować? czy my jesteśmy za mili i zbyt liberalni przyjmując i ograniczając nasza ingerencję do minimum, czy może jesteśmy za mało liberalni i banujemy wszystkich niewygodnych graczy. Ponieważ pogubiłem sie w pańskiej wypowiedzi..

#edit

Wszystkie opinie i propozycje graczy są przez nas rozpatrywane i w wielu przypadkach bierzemy je pod uwagę rozwijając serwer/zasady/postępowanie. Każde asertywne lub nie zachowanie graczy stosunek do nasz czy wypowiedzi są przez nas analizowane i wyciągamy z nich wnioski. Co do samych kłótni, wszyscy jesteśmy ludźmi ale od dłuższego czasu już nic takiego sie nie zdarza (a przynajmniej nie tak jak kiedyś).

#edit2

za krytykę nikt u nas nigdy nie dostał żadnych restrykcji, za obrażanie nas kilka raz wyciągnęliśmy konsekwencje. (Nie zapominajmy iż Krytykowanie != Obrażanie).

Opublikowano

Czy mógłby pan się zdecydować? czy my jesteśmy za mili i zbyt liberalni przyjmując i ograniczając nasza ingerencję do minimum, czy może jesteśmy za mało liberalni i banujemy wszystkich niewygodnych graczy. Ponieważ pogubiłem sie w pańskiej wypowiedzi..

#edit

Wszystkie opinie i propozycje graczy są przez nas rozpatrywane i w wielu przypadkach bierzemy je pod uwagę rozwijając serwer/zasady/postępowanie. Każde asertywne lub nie zachowanie graczy stosunek do nasz czy wypowiedzi są przez nas analizowane i wyciągamy z nich wnioski. Co do samych kłótni, wszyscy jesteśmy ludźmi ale od dłuższego czasu już nic takiego sie nie zdarza (a przynajmniej nie tak jak kiedyś).

#edit2

za krytykę nikt u nas nigdy nie dostał żadnych restrykcji, za obrażanie nas kilka raz wyciągnęliśmy konsekwencje. (Nie zapominajmy iż Krytykowanie != Obrażanie).

I tu jest problem Armano... Bo każdy admin priva WoWa w polsce, w krytyce widzi obrażanie co nie jest prawdą. I nadal podtrzymuje zdanie, że wasze liberalne podejście działa bardziej na szkodę niż pożytek. Proponuje wam zrobić akcje incognito, nie podawać nikomu z graczy swych nicków, i popatrzeć jak ludzie się zachowują czasami. Jest to głównie w godzinach popołudniowych lub wieczornych, kiedy w SW widzi się wulgaryzmy publicznie. Ja nie mam zamiaru obrażać serwera, tylko chcę byście zrozumieli że gracze praktycznie mają pozwolenie na wolną amerykankę. Z tego co pamiętam, kiedyś Dara Mactire na LVL capie 80, bugowało ICC. Innym razem pamiętam grając w hordzie, DX zamiast otworzyć drzwi byśmy mogli ubić Deathbringera Saurfanga, to on wyczyścił całą instę. WTF?

EDIT.

Armano screen dosłownie sprzed chwili i nie edytowany, żeby nie było że fotomontaż.

ekojna.jpg

Na takie cwaniactwo się pozwala.

Opublikowano

Dziwne miejsce do zgłaszania takich problemów, ale zgłoszenie przyjęte zgodnie z pierwszym punktem regulaminu kar:

"Nie chcemy widzieć wśród społeczności Atlantiss chamstwa, a także jakichkolwiek odniesień do seksizmu, antysemityzmu, rasizmu, faszyzmu oraz wszelkich innych odniesień wskazujących na brak tolerancji gracza wobec innych."

Mylisz się, nie każdy, nie lubię gdy sie szufladkuje wszystkich ludzi. Ja od początku istnienia serwera serwera zbanowałem 6 osób, 4 użytkownicy z speed/fly hackiem a pozostali to osoby które złamały kilka punktów regulaminu plus stosowały obficie niekulturalne epitety w moją stronę.

Opublikowano

Jak uważasz.

Nie mniej, dziś Pilgrim's Bounty mamy na serwerze. Mam prawie koniec eventu, pomijając fakt że achiev z zdobyciem buffka z stołów w stolicach ally nie działa.

http://www.wowhead.com/achievement=3556

Podejrzewam, że u hordy też ten bug jest. Właściwie, to cały event solo można zrobić, bo FOOD FIGHT! Mogłem zaliczyć sam, nikt przy mnie przy stole nie musiał być.

Opublikowano

Już mam pilgrima! :D Nie wiem kto naprawił ten achievment z bufkami, ale piwo i kobiety dla niego. :P

Co do Cho'Galla...

Plz poprawcie Valionę i Theraliona, bo mają braki np. Brak dźwięków wymawianych. To sam z Cho'Gallem jak idziemy do Valiony i Theraliona. W sensie widać to co mówi, ale nie słychać ale to kosmetyka bardziej, ale to samo z bossami w BWD.

Btw. Doczekamy się bitwy o Tol'Barad? Bo wbijanie repy tam jest ciężkie. ;/

Opublikowano

Już mam pilgrima! :D Nie wiem kto naprawił ten achievment z bufkami, ale piwo i kobiety dla niego. :P

Co do Cho'Galla...

Plz poprawcie Valionę i Theraliona, bo mają braki np. Brak dźwięków wymawianych. To sam z Cho'Gallem jak idziemy do Valiony i Theraliona. W sensie widać to co mówi, ale nie słychać ale to kosmetyka bardziej, ale to samo z bossami w BWD.

Btw. Doczekamy się bitwy o Tol'Barad? Bo wbijanie repy tam jest ciężkie. ;/

DesoPl, wszystko w swoim czasie, nie jesteśmy w stanie wszystkiego naraz poprawiać :P Nie mogę powiedzieć kiedy ale doczekacie się.

Opublikowano

Ostatnio z nudów zacząłem wbijać repę w SSO i okazuje się, że parę questów wymaga poprawek. ;/ Inna sprawa to sprawa kluczy do instancji TBC np.

Kiedyś w Sethekk Halls leciał klucz do Shadow Labirynth i działa, nie potrzeba klucza do SL. Gorzej z Arcatraz, bo trzeba robić chain questa dalej po klucz a w patchu 4.0.3A klucz nie jest wymagany.

http://wowpedia.org/Key_to_the_Arcatraz

Z innych rzeczy? Wygląda póki co dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...