Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4.3.4a Atlantiss.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 334
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stanowczo nie polecam tego serwera.

Niski online, zero pvp, ogólnie nuda, tylko questy dobrze działają.

Po 2 latach spędzonych na serwerze przesiadłem się na http://www.twinstar.cz/ i nie żałuje. Gra tam 3,5k online, tak samo rate x1. Nawet co więcej, na Twinstarze można się szybciej dogadać z Czeskim GM niż z odpowiednikiem na Atlantissie. Poza tym podczas expienia Twinstar znacząco nie odstawał w questach od Atlantissa a serwer stoi około 8-9 miesięcy, w porównaniu Atlantiss stoi już prawie 3 lata.

Jakiś czas temu serwer Atlantiss włączył  PTR 4.3.4. Gdy zalogowałem się w godzinach wieczornych nikogo tam nie było. Tak więc nie jest praktycznie nic robione, lub postęp prac jest bardzo wolny.

Opublikowano

Stanowczo nie polecam tego serwera.

Niski online, zero pvp, ogólnie nuda, tylko questy dobrze działają.

Po 2 latach spędzonych na serwerze przesiadłem się na http://www.twinstar.cz/ i nie żałuje. Gra tam 3,5k online, tak samo rate x1. Nawet co więcej, na Twinstarze można się szybciej dogadać z Czeskim GM niż z odpowiednikiem na Atlantissie. Poza tym podczas expienia Twinstar znacząco nie odstawał w questach od Atlantissa a serwer stoi około 8-9 miesięcy, w porównaniu Atlantiss stoi już prawie 3 lata.

Jakiś czas temu serwer Atlantiss włączył  PTR 4.3.4. Gdy zalogowałem się w godzinach wieczornych nikogo tam nie było. Tak więc nie jest praktycznie nic robione, lub postęp prac jest bardzo wolny.

Dodaj do tego, że PTR bardziej zabugowany niż main realm np. Bugnięta archeologia choćby. A Badlands czy Stonetalon jak zaczęto robić, tak leżą rozkopane od dawna.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer od paru dni jest na 4.3.4 i nie dość że jest niestabilny. To jeszcze bug na bugu ala LoLtenWoW.

Zacznijmy od początku.

Ucieszywszy się z faktu, że 4.3.4 jest wprowadzone. Poleciałem kupić tabard gildiowy by wbić repę końcu. I nie ma! Bo ktoś nie pomyślał i nie sprawdził na PTR, czy będzie repa na RHC za trashe.

To więc lecimy do IF i Darnassus po daily do cookingu i fishingu i też nie ma!

Serwer za to ma nowe bugi, i jest mocno niestabilny od momentu wprowadzenia 4.3.4 no ale przecież to pre-patch to administracja serwera. "Wie co robi" A ten pre-patch zapewne potrwa kolejne półtora roku.

Szczerze powiedziawszy, to recenzja DodgyKebaba na YT ma się nijak do rzeczywistości, no ale kręcił ją na 4.0.6 kiedy serwer jeszcze jako tako funkcjonował.

Jeśli rozważacie grę tu, to wstrzymajcie się do czasu aż ustabilizują serwer, bo po DC jest zwyczaj cofek kilku minutowych.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio widziałem już ponad 800 osób na serwerze. Mam nadzieję, że serwer będzie teraz już tylko rósł w populacje. Dzisiaj zrobiłem sobie maga, znalazłem fajna gildie inter i gra się naprawdę przyjemnie.

Aktualnie godzina prawie 24 a na serwerze ponad 700 osób. W ally gra sporo ludzi z zagranicy.

btw temat trzeba zmienić na 4.3.4.

Opublikowano

Online rośnie, ale nad stabilnością serwera bym polemizował. Ostatnio próbując z gildią dokończyć BWD, to na Nefarainie mieliśmy DC fest, to sobie odpuściliśmy w sumie.

Do tego trzeba zaznaczyć fakt, że repe gildii idzie łatwo teraz wbić, bo za daily masz 150 repy choćby w Tol Barad, nie wiem jak z resztą. Ale Argent Tournament znowu pobugowane. ;/

Na plus zasługuje jednak fakt, że klucze do Kara czy hero TBC już nie są wymagane.

Opublikowano

Tak jest. exp x1, daje możliwość poznania świata +naprawdę świetne oskryptowanie. Serwer jest godny polecenia. Sam na nim gram.

Gdyby nie ten crash to dzisiaj by w końcu stuknęło 1k online.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
http://atlantiss.eu/news/view/139

BUMP!

Zobaczymy ile zyska atlantiss na upadku Moltena. Lepszej okazji na wybicie się z ilością online mieć nie będą. 

Postacie można przenosić, a już są tym zainteresowane osoby. 

Albo może zyskać, albo też szlag trafić bo pewne osoby w administracji, w ogóle tam się znaleźć nie powinny, a z kolei te osoby co wywalili powinny wrócić.

Opublikowano

Świetny serwer, wczoraj koło 1350 osób. Jednak jest jeden problem, pvp tam prawie nie istnieje.

Dla gracza co lubi tylko i wyłącznie pvp nie polecam. Na bg długo się czeka. Aren nie robiłem po jaki to ma sens, bez gearu. Jednak za pewne jest tak samo do dupy jak z bg.

Ja sobie dałem spokój i mimo, że serwer bardzo mi się spodobał podczas lvl postaci nie zamierzam na niego wracać w ciągu najbliższych miesięcy.

Opublikowano

Świetny serwer, wczoraj koło 1350 osób. Jednak jest jeden problem, pvp tam prawie nie istnieje.

Dla gracza co lubi tylko i wyłącznie pvp nie polecam. Na bg długo się czeka. Aren nie robiłem po jaki to ma sens, bez gearu. Jednak za pewne jest tak samo do dupy jak z bg.

Ja sobie dałem spokój i mimo, że serwer bardzo mi się spodobał podczas lvl postaci nie zamierzam na niego wracać w ciągu najbliższych miesięcy.

A wiesz czemu tak jest? Bo keki jak zaczną solidnie obrywać na BG, to focha strzelają bo mogą, końcu przecież plecy w administracji mają. No i to działa w obie strony bo jak ally obrywa, to odechciewa im się grać, mimo że pleców w administracji nie mają.

Priv postacie GM'ów ftw!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i jak w końcu z tym serwerem bo nie wiem czy mam wbijać może macie jakiś server godny uwagi ? to poprosiłbym o linka z góry dzieki :D

Opublikowano

Technicznie serwer stoi na wysokim poziomie... Ale pod względem społeczności można polemizować, odnosząc się do tego komentarza.

Jeżeli jesteś masochistą który lubi crashe i tonę bugów to właśnie znalazłeś swoją atlantydę. Jeśli lubisz tonę troli na czacie i lubisz te klimaty nie będziesz tam sam. Po prostu kraina marzeń.

Pomijając wzmiankę o crashach i bugach, bo to norma na privach. O tyle trolling etc to po prostu esencja tego serwera. A i negatywne opinie o serwerze na forum i pod newsami, są usuwane. :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest ktoś chętny zagrać ze mną rafe na Atlantiss?? 

Mam juz maga Undead 83 lvl ale nie chce mi sie wbijac 

Chciałbym zagrać Heal priest gnome

Chętni pisać kom

Pozdro  :D

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Wieczorami nie da się zalogować, 300 osób w kolejce co tylko dobrze świadczy o serwerze. 2,5k osób online. Polecam :)

Jedyny mankament to to, że co jakiś czas wywala serwer ale da się przeżyć. No i nie wszystkie questy prawidłowo działają ale wystarczy go anulować i podjąć jeszcze raz lub relognąć 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy opłaca się tu grać? Jak długi wbija się max lvl? Jest tak jak na globalu za czasów cata?

Lvl na RAF`ie wbijesz w max tydzień grając po 3-4h. Opłaca się, ale tylko jeśli lubisz ten dodatek. Sporo online i dosyć stabilnie.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Nie polecam. Poza ladna strona i ciekawym kanalem na yt nic godnego uwagi. Poza tym nowy "progresowy" realm bedzie w patchu The Burning Crusade. Ludzie kto w 2016 roku gra w The Burning Crusade ?! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...