Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4.3.4a Atlantiss.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mogę mieć nadzieje, że będzie tylko z biegiem czasu lepiej. Kto wie, może jednak gracze się tu zlecą.

Tylko byle nie drugi Sunwell, że za SMS'y możesz sobie Black Qiraj Tanka kupić.

• Odpowiedzi 334
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta strona jest epic! Jeszcze zróbcie nowe forum na mega odjazdowym skrypcie, i ja będę zadowolony! I chyba rogala zostawię na PvP, zacznę od nowa expić magiem. :)

Opublikowano

Szkoda, że exp jest taki mały xD zaraz mnie będą hejtować, ale ciii.. ja się już swoje wyexipłem na takim expie, m.in. na globalu.

Ogólnie to jeżeli miałbym wybierać to BwD, BoT,TotFW to najlepszy content t11+

Jeżeli by się znalazła grupka 10-13 osób z forum/znajomych to można by rajdować 10man (25lepsze 4ever wherever whenever).

Doświadczenie z t11 mam duże, m,in. Glory of the Cataclysm Raider (niektóre już po nerfie, ale to i tak po nerfie było trudniejsze, niż DS przed nerfem)

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Szkoda, że exp jest taki mały xD zaraz mnie będą hejtować, ale ciii.. ja się już swoje wyexipłem na takim expie, m.in. na globalu.

Ogólnie to jeżeli miałbym wybierać to BwD, BoT,TotFW to najlepszy content t11+

Jeżeli by się znalazła grupka 10-13 osób z forum/znajomych to można by rajdować 10man (25lepsze 4ever wherever whenever).

Doświadczenie z t11 mam duże, m,in. Glory of the Cataclysm Raider (niektóre już po nerfie, ale to i tak po nerfie było trudniejsze, niż DS przed nerfem)

Co do grupki, to nie wiem o kogo dokładnie miało by ci chodzić, ale ja od czasu do czasu gram, po wyjściu contentu będę grał często, a forum reklamują się gildie, można napisać w celu rekrutacji, radziłbym od razu zacząć expić, żeby się wyrobić.

Menddor, oni nie popełnią już błędu z odliczaniem, podaniem daty itd.

Opublikowano

I dobrze że nie popełnią tego błędu z odliczaniem. Było kilka faili z privami które robiły odliczanie lub podawały daty i źle się to kończyło.

Opublikowano

Strona pełna profeska! Nie ma co, trzeba szykować się na porządny serwer z Polski. :)

ToD i Sunwell mogłyby się powstydzić przy developerach z Atlantissa. :)

Opublikowano

Strona pełna profeska! Nie ma co, trzeba szykować się na porządny serwer z Polski. :)

ToD i Sunwell mogłyby się powstydzić przy developerach z Atlantissa. :)

No nie do końca :D Wczoraj pojawiło sie kilka błędów a e-maile nie maja jeszcze podpiętych szablonów. Na dodatek armory wymaga przystosowania (obecnie całe jest niebieskie). Jeśli zauważycie jakieś nieścisłości proszę was o informacje.

Opublikowano

Strona OK, ale spodziewałem się, że ujrzymy raidy i sezon PvP, a tu lipa. Ciekawe, ile czasu jeszcze przyjdzie nam na to czekać ;/

@EDIT

Brakuje mi jednej rzeczy na stronie: liczba graczy online ogólnie, a nie tylko podział, ile osób aktualnie gra po stronie hordy lub przymierza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...