Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4.3.4a Atlantiss.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra

Dziś jeden z developerów zrobił transfer . Wbiłem już 63% . Jak narazie nie spotkałem się jeszcze z ani jednym zbugowanym questem . Myślę , że po transferze powinniście dawać jakiś tier min. ilvl 220 . Po założeniu przedmiotów , które otrzymałem mailem miałem tylko 120 ;( Bardzo to utrudnia pójście na dungeony . Do tego nie wiem czy to jest blizzlike , ale na 50 lvl za questa dostaje tyle samo jak na 80 lvl więc chyba coś jest nie tak ;)

Zasady transferów są bardzo restrykcyjne by tylko osoby zainteresowane projektem podjęły sie próby, a po samym transferze nie masz iść na df'a tylko zrobić przynajmniej kilka questów by oswoić sie z nowymi spellami i talentami (95% transferowanych postaci jest z serwerów wotlk).

• Odpowiedzi 334
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zasady transferów są bardzo restrykcyjne by tylko osoby zainteresowane projektem podjęły sie próby, a po samym transferze nie masz iść na df'a tylko zrobić przynajmniej kilka questów by oswoić sie z nowymi spellami i talentami (95% transferowanych postaci jest z serwerów wotlk).

Aż 95% z serwerów WOTLK? Zakładam że przynajmniej 50% to z Sunwella?

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Końcu ID na Baradin Hold łączy się w jedno, w sensie. Jak idziesz na 25, na 10tkę już nie pójdziesz i na odwrót.

Z innych zmian? Nie doszukałem się zbytnio poważniejszych poza BH. To już krok w przód...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zbierzcie się poszukiwacze przygód i udajcie się do kilku krain by zdobyć ciekawe nagrody!

W Deepholm lata już smok Aeonaxx który da wam w nagrodę

http://wowhead.com/item=63042

W Uldum podróżuje tajemniczy wielbłąd, inny niż wszystkie inne. Powiadają iż owy wielbłąd, jest przepustką by dostać się do Dormusa który pasjonuje się wielbłądami!

http://wowhead.com/item=63046

Time Lost Proto Drake, znowu zgubił się w czasie i lata gdzieś pomiędzy Storm Peaks. Czy go odnajdziesz?

http://www.wowhead.com/item=44168

Powrót Deathwinga spowodował kataklizm Azeroth, w rezultacie też mgła w Pandarii zniknęła ale o tym później. Teraz Deathwing co 24 godziny pojawi się w losowym miejscu w Kailimdorze lub Eastern Kingdoms, siejąc postrach! Czy będziesz odważny na tyle, by stawić mu czoła?

http://wowhead.com/achievement=5518

Niemalże dekadę temu, narodziła się plaga nieumarłych która mogła zniszczyć całe życie w Azeroth! Dziś to jest cień dawnej potęgi, ale czy na pewno? Wyrusz wraz z towarzyszami, do ostatniego bastionu plagi do ruin miasta Stratholme i staw czoła Baronowi Aurius Rivendare, kto wie czy nie zdobędziesz jego wierzchowca?

http://www.wowhead.com/item=13335#

PS. To wszystko wraz z nadchodzącym revem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W dniu wczorajszym, dopiero po dwóch miesiącach walki razem ze swoją gildią położyliśmy Chogalla w wersji 10 Heroic.

W ramach odświeżenia tematu i zaprezentowania naprawdę blizzlike skryptów możemy pochwalić się filmem z niego:

Na kanale widoczny jest także m.in. Magmaw 10 Heroic, Chimaeron 25 Heroic, Omnotron Defense System 10 Heroic oraz kilka innych, a w niedługim czasie pojawi się tam także Maloriak Heroic oraz Twilight Ascendant Council Heroic.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer fajny ale za małe raty, nie każdy ma z kim grac żeby być na rafie, a na normalny exp z ratami 1x (jak na globie) jest za mało ludzi, 1x opłaca się tylko wtedy jak robisz df ciągle tu niestety tak się nie da.

Opublikowano

A wiesz że raty się zwiększają odrobinę jak znajdziesz gildie? Zresztą to bez znaczenia, bo zakładam że serwer postoi najdalej do grudnia i wyłączą go...

Opublikowano

A wiesz że raty się zwiększają odrobinę jak znajdziesz gildie? Zresztą to bez znaczenia, bo zakładam że serwer postoi najdalej do grudnia i wyłączą go...

Dlaczego mają wyłączyć ten serwer?

Przecież pracują nad nowym patchem i niebawem mają go wprowadzić, serwer jeszcze żyje  -.-

Wejdź sobie do Stormwindu i zobacz ile ludzi tam siedzi..

Sunwell i inne pandashany czy jakieś zabugowane szajsy nie umywają się do Atlantissa.

usS1YUR.png

For every dark night there's a brighter day.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że praktycznie solo nie da sie wbic lvl-a bo nie ma jak... gildia daje 10% czyli wielkie gówno, za quest dostajesz tyle że exp leci jak krew z nosa, raty blizzkie można robić na serwie gdzie gra 3k+ bo wtedy na df-ach wbijasz lvl i leci bardzo szybko ale nie na serwerze gdzie masz 200 ludzi na frakcje...

Opublikowano

Ale podejście administracji jak to już niejednokrotnie tu mówiłem, pozostawia wiele do życzenia.

Z jakiej paki DX ma GM'a jak to idiota jest?

Jenova i jego foszki bamboszki, już chyba na nikim nie robią wrażenia. Albo przyjmuje krytykę na klatę, albo niech idzie do lekarza.

A jeszcze lepszy numer, jak horda przegrywa BG i celowo robi DC. xD

Opublikowano

Nie masz żadnych argumentów tylko jesteś "zbitym" dzieciakiem któremu coś nie wyszło ktoś go pocisnął i szargasz opinie serwera na forum bo tylko to ci pozostało...

Opublikowano

To już twoja opinia, a to co mówię jest akurat prawdą, zapytaj się normalnych ludzi którzy siedzą jeszcze na tym serwerze, choćby w Hell Unleashed, to ci powiedzą to samo. :)

Opublikowano

Deso opinie Twoją każdy już zna . Nie przeciągajcie dalej tej dyskusji .

Na serwie grałem imo fajny cata , ale bez RaF sie kijowo expi i długo sie na dfa czeka . 

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Deso, do grudnia? Nisko cenisz serwer. mniej więcej 600 online jest popołudniowym wieczorem czyli w starych czasach Night Watch o tym mógł pomarzyć a się utrzymał ładnych parę lat. Poza tym skoro twierdzisz że upada Atlantiss to co myślisz o Todzie gdzie jest połowa online ATS? Że padnie w październiku? W sumie pod koniec mam urodziny to niezły prezent bym miał:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na serwerze zaszły zmiany.

Teraz serwer jest zagraniczny rofl jakby wcześniej taki nie był, bo Ruskich jeszcze nie dawno na palcach można było policzyć itp. Ale podejście administracji dalej niezmienione jak wielki mur w chinach.

Btw. Teraz na stronie jak i na forum tylko po angielsku będzie można pisać. Pisanie w innych językach będzie grozić usuwaniem komentarzy albo nawet banami. xD

Opublikowano

Zobaczymy czy taka zmiana pomoże im w zdobyciu graczy inter. Poczekamy na patch 4.3.4 i zobaczymy kto będzie grać. Polacy i tak mają swój kanał na czacie więc co za problem ?

Opublikowano

I tu właśnie beka jest, bo world już nie jest polski. xD A za pisanie tam po polsku albo innym języku mute etc. :D

Z tym patchem bym się nie rozpędzał jednak...

Opublikowano

I tu właśnie beka jest, bo world już nie jest polski.  xD A za pisanie tam po polsku albo innym języku mute etc.  :D

To polacy stworzą kanał PL, a kanał world z czasem przestanie istnieć. To samo będzie z nowym forum, które ponoć ma być tylko w języku angielskim. No nic, to decyzja administracji, ale myślę że za kilka miesięcy zrezygnują z tych zmian. 

Zobaczymy, co będzie, gdy wreszcie wprowadzą patch 4.3.4. Za wiele się nie zmieni, ponieważ nowości (raidy, dungeony) i tak będą wprowadzane w ślimaczym tempie. 

Opublikowano

To polacy stworzą kanał PL, a kanał world z czasem przestanie istnieć. To samo będzie z nowym forum, które ponoć ma być tylko w języku angielskim. No nic, to decyzja administracji, ale myślę że za kilka miesięcy zrezygnują z tych zmian. 

Zobaczymy, co będzie, gdy wreszcie wprowadzą patch 4.3.4. Za wiele się nie zmieni, ponieważ nowości (raidy, dungeony) i tak będą wprowadzane w ślimaczym tempie. 

To chyba oczywiste, bo gdyby kupowano za realną kasę mounty, mini pety itp. To by w pół roku zrobili TH bo była by motywacja w formie gotówki.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie pobieram torrent i zamierzam grać na serwerze, pytanie do ogranych na cata otóż od początku swojej przygody z WoW-em zaczynając od TBC aż do patcha na Pandarii z Garoshem, niestety pominąłem cata i chciałbym się dowiedzieć czy palek na cata ma mechanizm leczenia jeszcze z Wotlk czy już ten z Pandarii (ci co grali wiedzą o co chodzi).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...