Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@neich ida wpi...

@ADMIN

z tego co wiem ma byc dzis event o 15 prawda? neizlocznie nalegam aby byly podzielone na low/hlvl i tak aby hlvl nie przychodzil na low uniki bo dostanie bana za psucie zabawy

b421ea0bef5eb630m.png

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Może ktoś chce kogoś taxować? Co Ty admin jesteś jakiś czy co, że decydujesz kogo zbanować?

edit: przemasos, tak się składa, że na początku to właśnie był limit ip.

Opublikowano

jestem za ip limitem bo gold zawsze mozna zarobić przez trade - droga administracjo serwera.. dziękujemy ze nas nie olewacie

Opublikowano

event ma byc dla zabawy i expa a nie do taxowania, chcesz taxowac to sobie taxuj na pt mobach, nie jestm zadnym adminem ani nic, ale bd jak na wiekszosci serwerow spam o pt, low lvl nic nie bd z tego eventu mail bo zrobi ktos 1 pt full 80 i tyle z eventu

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

tutaj zawsze jest podział na low/mid/high, więc tym się nie musisz martwić

nie zawsze.

Popieram IP limit do 4 kont. Dobre posunięcie.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Nowicjusz
Opublikowano

siemano moje pytanko jest nastepujace, czy ten serwer zyje?? czy biegaja same boty i zeby zrobic pvp trzeba czekac na godziny wieczorne ew. weekend ?

Nowicjusz
Opublikowano

troche beka zaczynam tu grac a juz sie zmienia na ip limit 8.. doysc ze gra 200 osob to jeszcze pewnie wiekszosc ma po 2/3 konta odpalone teraz mozliwosc bedzie 8 wiec nikt nie przyjdzie do was .. juz widze te ceny za 2tyg.

Opublikowano

ja wgl nie rozumiem do czego wy darzycie mowie tutaj do GM'ow do ilosci osob online czy czego? bo poki co to tylko GF widac w miastach

@ESDIT

@UP

dla twojej wiadomosci na serwie gra moze 80osob reszta to GF dlatego jest 300osob online

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

ip limit = 8 miał być. A gdy napisał gm że jest limit 4 - Odrazu większości graczy płakało ( Ci co puszczają 8/8 pt ) :3

EDIT

Beczka. <3

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...