Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam PSC bo "doładowanie" można kupić chyba wszędzie a w dodatku jest ono tanie :D

tu można sprawdzić czy znajduje się jakiś punkt w którym można kupić "doładowanie" do PSC https://www.paysafecard.com/pl-pl/

Tej opcji używam w innych grach.

Jeżeli można wiedzieć ile kosztuje najtańszy sms? Oczywiście żeby kupic 100 silków

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tej opcji używam w innych grach.

Jeżeli można wiedzieć ile kosztuje najtańszy sms? Oczywiście żeby kupic 100 silków

12zł o ile się nie mylę, bo jak kupywałem 200 silków wyniosło mnie 24zł z groszami. :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o paysafecard to jest wyszczególniona suma w euro. Czy jak kupię kartę za 20 zł to mi zaakceptuje? Czy będzie wołać kartę w euro?

Najlepszy sposób płatności jak dotąd widziałem na Polskim serwerze Lysa Online już nie istniejącym oczywiście.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o paysafecard to jest wyszczególniona suma w euro. Czy jak kupię kartę za 20 zł to mi zaakceptuje? Czy będzie wołać kartę w euro?

Najlepszy sposób płatności jak dotąd widziałem na Polskim serwerze Lysa Online już nie istniejącym oczywiście.

Będzie latać weźmie kurs dnia i kupi ileś tam silków... ~500

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

@ Tu nie ma możliwości płacenia PSC (jak na razie)

A co do tematu i servera może jakiś bonusik do joba, żeby zwiększyć aktywność

Opublikowano

no job już niestety zanikł na serwie. Na początku jeszcze coś się działo, a teraz null. Fajnie by było, gdyby faktycznie liderzy swojego joba te nagrody otrzymywali, a ranking byłby zerowany co tydzień. Myślę, że zachęciło by to wszystkich do robienia jobów.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

@ Tu nie ma możliwości płacenia PSC (jak na razie)

A co do tematu i servera może jakiś bonusik do joba, żeby zwiększyć aktywność

Jeżeli PSC to paysafecard to przecież jest taka opcja :)

Opublikowano

@2x up

Spokojnie to kwestia czasu, jest coraz wiecej nowych graczy ;) Ludzie sie expia/farmia ale swoja droga codziennie widze jakies karawanki wiec nie jest tak zle ^^

Opublikowano

Po przegraniu kilku godzin muszę napisać, że jest to jeden z lepszych prywatnych serverów na jakich grałem, Exp nie leci za szybki ani nie za wolno i czuć ten klimat starego silka kiedy to był 80 poziomy max, jedyny minus to lagi które czasami występują, ale z tego co wiem niedługo ma ich nie być.
Także jeśli się dalej zastanawiacie czy zagrać, to możecie wbijać śmiało, bo warto :]

Opublikowano

Jeżeli PSC to paysafecard to przecież jest taka opcja :)

Pokaż mi palcem gdzie? w donate ja nie widzę;/

@może chodzą 3 na dzien max uważasz., że granie thiefem będzie ciekawe?? czekać 5h na trade ;/ albo wcale nie będzie

Opublikowano

@up w mmomat jest opcja paysafecard :)http://vlep.pl/2gijvu.jpg

to mmomat ma... administrator servera nie udostępnia opcji płacenia PSC. A gdyby ją dodał na stronę bez pośrednio było by o wiele lepiej;p

Opublikowano

Gildia InperiaL zaprasza aktywnych graczy !

Posiadamy dobrą gildie z dobrą unią !

Fajna atmosfera, spoko ludzie !

PM w grze do Sz3w4, Masio

Opublikowano

Najprawdopodobniej dzisiaj, około godziny 16 / 17 przenosimy serwer na lepszą maszynę, a więc lagi znikną. Przenoszenie serwera może potrwać około godziny.

Opublikowano

@up napisz to normalnie jak czlowiek a nie jak bys był najarany bo kompletnie nie widac tego co piszesz .. a zeby odczytac z sensem co tam nabazgrales trzeba podswietlic tekst

Edge-1.png
Opublikowano

@up napisz to normalnie jak czlowiek a nie jak bys był najarany bo kompletnie nie widac tego co piszesz .. a zeby odczytac z sensem co tam nabazgrales trzeba podswietlic tekst

Ja tam wszystko widzę dokładnie. ;)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Planujemy zaktualizować nasz Event Table i wprowadzić nowe Eventy PvP, Mass PvP jak i nagrody za Guild Wary. Więcej informacji pojawi się wkrótce na naszej stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...