Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szeryfie 5 IP limit to też raczej dużo... ludzie najpierw chcieli dużo, ale teraz niszczy to całą grę. Koksy mają po 8 GF, biegają z itemami +7/9 i jedyny powód dla którego nie są jeszcze poza zasięgiem to brak elixirów weaponów. Jeśli chcecie mieć normalnych graczy, którzy będą wam płacić za gre na dobrym serverze to zacznijcie sie interesować tym co piszą gracze. Robi się tutaj drugie iSro, 8 gf i jestem op. Walnijcie limit max 3-4 może nawet 2, gold farmy niech dostaną banana i server będzie najlepszy z privów bo ma potencjał. Liczę na was bo sam pozwalam wam zarobić :)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więcej gold farm, więcej golda, więcej itemów, więcej elixirów, więcej wszystkiego co za tym idzie większe możliwości wbicia wyższego +. GZ dla Ciebie ale to nie zmienia faktu, że gold farmy zwyczajnie niszczą tą grę i powinny zostać zbanowane;)

Opublikowano

jak dla mnie mógłby być nawet 2, gram jedną postacią i jednym stall newbem, więcej nie potrzeba.

Opublikowano

A co to za problem wbijać przez proxy? Kto będzie chciał gold farmić, ten nadal będzie to robił, nie widzę problemu. Administracja straci połowe graczy, a druga połowa będzie wbijała przez proxy, więc nie widzę sensu we wprowadzaniu limitu IP, bo z korzyścią dla adminów to na pewno nie będzie. ;)

swoją drogą, ZMIEŃCIE TE LITERKI ŻEBY SIĘ DAŁO CHOWAĆ DO STORAGE!

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Proxy - 3 minuty robienia, ale polowa graczy i tak odejdzie bo nie beda potrafic ^^.. ale jak kto tam chce.
A co do literek to zrobcie by mozna bylo chowac do storage, na noc puscic bota to zapcha mi inventory ;(

Smoke Weed

Opublikowano

A co to za problem wbijać przez proxy? Kto będzie chciał gold farmić, ten nadal będzie to robił, nie widzę problemu. Administracja straci połowe graczy, a druga połowa będzie wbijała przez proxy, więc nie widzę sensu we wprowadzaniu limitu IP, bo z korzyścią dla adminów to na pewno nie będzie. ;)

swoją drogą, ZMIEŃCIE TE LITERKI ŻEBY SIĘ DAŁO CHOWAĆ DO STORAGE!

Co ty chrzanisz? Skąd bierzesz liczby z kosmosu? Połowa graczy? Prosze Cię...

Kto będzie chciał wbijać przez proxy ten będzie to robił, ale na pewno zmniejszy się napływ graczy. A ten kto ojdedzie z serwera, bo nie może puścić swojego pt składającego się z 8 goldfarm niech odchodzi. Prawdopodobnie na jego miejsce pojawi się 1/2 nowych graczy.

Straci graczy? Na jakiej podstawie takowy wnioski wyciągasz?

Opublikowano

Na takim, że kto ogarnięty ten dalej będzie logował swoje gf'y, a jak ktoś tego nie ogarnie, to odejdzie. :) Zresztą ja mam to gdzieś, bo mnie to nie parzy, nie ziębi. Jedynie mam zastrzeżenia do tych literek, żeby można było je chować do storage, bądź zwiększyć znacznie stack. :)

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Limit max 3 jest ogar 4 jeszcze nie bo trzeba kupic 1 proxy a przy 3 ... to już dwa mało rentowne na privie;] wiec jestem za 3:P

w dzisiejszych czasach server bez Limitu to full GF sam mogę odpaplić 4 pt i co jade ? set +7 ale nie chcę tego server wprost super chce dotować i grać jak inni :) wg mnie 2 po lyssa PL server godny uwagi jak ktos grał tam 2 rNr to pm me;]

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Czytając te komentarze opadają mi ręce... już widzę jak masa tych troli, którzy ustawiają party gfów przeżucają się na proxy żeby dalej być pr0. Czyli lepiej nie zrobić nic, typowe polskie podejście. Zrobić limit na 3 zbanować gold farmy, które już latają i będzie git. Szkoda, że w regulaminie nie ma pkt odnośnie zakazu GF. kto odejdzie ten odejdzie, płakać z pewnością po nich ludzie nie będą, ale przyjdą nowi, którzy mogą już GF nie odpalać :) warto spróbować dlatego Szeryfie wprowadzaj dzisiaj limit na 3 i banuj te śmiechowe gfy co lataą po hotan typu kupawizz,kupawarrior etc.

No i wprowadzona zostanie 4... szkoda, że nie 3 no, ale to już wola GMa. Zajmijcie się sprawą gold farm, myślę, że bany powinny uspokoić trochę naszych krejzolów.

Opublikowano

@up

Jak najbardziej go boli... przecież co to za gra 1-2 charami kiedy można mieć 8-9 z czego większość gf, które zasrają cały server. Pazerność ludzi mnie przeraża...

Opublikowano

Zakaz pernamenty gfów... jestm za jeden dwa chary i tyle 4 moga w sumie być ale zero gfów to nsizczy eko serwa!!!

Dziękuje za uwagę pozdrawiam;]

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...