Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrze jak cie xcoom rozpierdala na luzie, a ty spięty tak, że chyba w garniaku przed kompem siedzisz i kreślisz te swoje oświadczenia. :D

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Guardian, ja mysle ze to wlasnie ty masz 12 lat i nie masz zycia poza sro. Bo spinasz sie i to ladnie... Przewietrz sie lepie.

Smoke Weed

Opublikowano

Avenilo, twoj kolega sam edytowal post 128371926 razy gdy ja go pisalem gdzie sam napisal ze przeprasza ze bledy bo pisal w pospiechu, rowniez to pisalem w pospiechu i moglem popelnic kilka literowek.
Wiec daj na luz i nie czepiaj sie kazdego bledu..jestę dzieckię i przyznaje sie do tego teraz wlasnie piszac to po pokemonsku <3 pozdrawiam mordeczki i wiecej dystansu do siebie ktorego wam brakuje :D

Opublikowano

A ja teraz napisze ci coś bardzo mądrego

"Widzisz drzazgę w oku bliźniego a belki we własnym zobaczyć nie umiesz"

Tyle ode mnie w twoją stronę

Dziękuje i powodzenia życzę

I Zapraszam wszystkich na serwer

@Down

Widzisz człowieku żebym napisał cokolwiek w jego obronie ? Nic takowego nie napisałem Panie szanowny xcoom

Wiec skończ pierdolić trzy po trzy bo wyjdzie to na dobre wszystkim

Gdzie jest zwątpienie, tam jest wolność.

Opublikowano

nie widze? Widac ze nie przeczytales ze zrozumieniem tego co napisalem, otoz iz jestem tam napisane ze nie jestem sam swiety i tez wina po mojej stronie lezy. Jak i napisalem zeby szanowny guardian angel spojrzal rowniez na siebie. Bronisz kolegi rowniez a sami piszecie zeby oni mnie nie bronili..gdzie tu jest hipokryzja ?xD

Opublikowano

nie widze? Widac ze nie przeczytales ze zrozumieniem tego co napisalem, otoz iz jestem tam napisane ze nie jestem sam swiety i tez wina po mojej stronie lezy. Jak i napisalem zeby szanowny guardian angel spojrzal rowniez na siebie. Bronisz kolegi rowniez a sami piszecie zeby oni mnie nie bronili..gdzie tu jest hipokryzja ? xD

Odpowiem Ci krótko. Bronią Cię rozumiem, ale trzeba coś jeszcze wiedzieć o tej sprawie. Tak, wina leży też do mnie, bo popełniłem błędy i do których się zawsze przyznaję :) Tak jak napisałem jestem tylko człowiekiem. I ten błąd był, że po prostu wtedy do Ciebie wtedy napisałem, odpisywałem Ci na twoje wypowiedzi i odpisuje Ci na twoje głupie teksty. Ale powiedziałem sobie że już je po prostu będę ignorować :) Więc, życzę Ci wszystkiego co dobrego w życiu i powodzenia. Żegnam Cię i mam nadzieje że już nie będę miał z tobą nic do czynienia :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Widzę, że trafiłem w dobre miejsce :D Błąkałem się po różnych serwerach i jak dotąd czułem jedynie rozczarowanie... Nie interesują mnie serwery, na których w tydzień wbija się max lvl a po dwóch tygodniach kompletuje się som/sun set +7/9. Muszę przyznać, że rozbudziła się we mnie nadzieja, że będzie można pograć w silka, jak za dawnych czasów, w stylu retro :D Mam nadzieje, że nie będzie to kolejny sun/shit serwer, po którym biegają napakowane klocki, świecące się błyskotkami, które de facto psują całą zabawę. Osobiście chciałbym znów robić karawany i mieć potyczki ze zgrajami Thiefów :) Życzę powodzenia załodze ARDEBRAN :) Klienta już pobieram, więc w najbliższym czasie z przyjemnością dołączę :) Pozdrawiam!

P.S. EU/CHN to dobry pomysł, gdyż jak ktoś już słusznie wspomniał same CHN chary powodują, że serwer staje się nudny i 50% charów to glavierzy (dual lub force).

Opublikowano

Proszę, uspokójcie się, choćby i wyłącznie dla dobra tematu oraz serwera.
Jeśli chcecie się już koniecznie kłócić, i wbijać w siebie zęby to przejdźcie na jakiś czat :)

Opublikowano

widzę w końcu pierwszego deop suna na serwie ! graty. Już myślałem, że sun drop jest wyłączony :)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Kochani, uprzedzałam Was, że dalszy spam będzie nagradzany blokadami postów. Proszę wszystkich i każdego z osobna o przeniesienie tej zaciekłej dyskusji na PW (można w kilka osób :)).

@beloved: jak najbardziej. Ale dlatego zakładamy konkretne tematy. Jakby każdy pisał wszędzie to, co chce, to byłby ogromny bałagan. ;)

Opublikowano

Forum jest od dyskusji, ale też temat służy do wymiany opinii na temat owego serva :). Tak więc trzymajmy ten poziom. Wszelkie gratulacje itp powinny być kierowane na pw, ponieważ w temacie tracimy główny wątek - opiniowanie servera :P.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Kolejny przykład inteligencji. Tym razem pacjent IMP - "nie lubie jak ktos ksuje wiec bd dostawac z PK". Spot jest dla każdego i jakiś GM powinien zareagować na takie zachowanie.

O godzinie [11:43:18] IMP PK'nął moją postać na spocie. Ktoś wcześniej pisał, że Inperial rośnie w siłę ... chyba w głupotę. Nara

Opublikowano

Kolejny przykład inteligencji. Tym razem pacjent IMP - "nie lubie jak ktos ksuje wiec bd dostawac z PK". Spot jest dla każdego i jakiś GM powinien zareagować na takie zachowanie.

O godzinie [11:43:18] IMP PK'nął moją postać na spocie. Ktoś wcześniej pisał, że Inperial rośnie w siłę ... chyba w głupotę. Nara

Teoretycznie tak, ale chyba nikt nie lubi jak mu się ksuje, prawda? Jeżeli ktoś biłby moje mobki także bym zabiła. Poza tym skoro jest to serwer pvp nie unikniesz takich akcji. ;)

Opublikowano

Ha ha no proszę a kto straszył ze nie znasz mnie i możesz poznać no tragedia na forum się poszedł żalić bo go ktoś na pk zabił masakra.

Gratuluje dropu.

Do Administracji serwera może zwiększycie drop rate dla sox chociaż o 1 bo to jest tragedia.

Tak się Bawi inperial !! :D

imperil.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...