Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odbudować? xD ciekawe tylko że to nie ja ją niszczyłem ;p a powód dlaczego odszedłem jest inny i niektórzy go znają ;p a co do twojego popracia xD ładny spam, kolega cie przysłał żebyś to napisał? heheh ;D

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Jesteś tak żenujący że lepiej żebyś wyszedł z tego tematu

A ja lubię dostawać % od mojej kochanej Miyoshi :)

@Down

Wybornie że inteligencja to ty nie grzeszysz

@Edit

To teraz możesz wyjść; >

Gdzie jest zwątpienie, tam jest wolność.

Opublikowano

@Up żałosny to był sąsiad jak Cie robił ;p

@up2 ojoj bo dziecko się zdenerwuje ;p a jak Ci inteligencji brak to do sąsiada reklamacja ;p

a Co do querty wasz team tyle czasu to naprawia ojoj :D

macie xD przysłuże się waszemu PrO Teamowi haha napisane w 1 minute;p

Jak by co napisze wam instrukcie haha :D

New querty , wklej, Execute ;D

zmiana stacka w tabsach haha

update _RefObjItem
set MaxStack = 250
where id in(select link from _RefObjCommon where CodeName128 like '%ITEM_ETC_ARCHEMY_%TABLET_%_%')

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

@up

boże....ty dalej myślisz że jesteś super (a robisz z siebie debila) lepiej wyjdź zanim się skompromitujesz do końca :)

swoją drogą wyborna riposta ("żałosny to był sąsiad jak Cie robił ;p" ) - poziom 10/13 latka :P

TaI6c.jpg

Opublikowano

rollbacka? xD powodzenia ;D hah Aven poszukaj to znajdziesz :)

No tak przecież graczy zdanie się nie liczy więc ich opinia jest nic nie warta według was skoro to co piszą nic nie znaczy pozdro xD

Fajnie, że opierasz swoją opinie na wypowiedziach innych ludzi, zapewne nie masz własnego zdania na żaden temat bo Twoje zdanie to opinia innych ludzi i wydaje Cię się, że jest słuszna, a Ty nawet tych informacji nie zweryfikujesz.

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

widzisz ;) Widać mam 10/13 lat jak twierdzisz a w kilka sekund napisałem querty nad którym cały wasz team siedzi i nie umie naprawić stacka

skoro kilka osób tak pisze, to po co to weryfikować mam :) raczej jak ktoś pisze to wie co pisze, a skoro gra na serwerze to wątpie żeby wyssał sobie z palca rzeczy.

Opublikowano

widzisz ;) Widać mam 10/13 lat jak twierdzisz a w kilka sekund napisałem querty nad którym cały wasz team siedzi i nie umie naprawić stacka

skoro kilka osób tak pisze, to po co to weryfikować mam :) raczej jak ktoś pisze to wie co pisze, a skoro gra na serwerze to wątpie żeby wyssał sobie z palca rzeczy.

człowieku nie cały świat opiera się na tym twoim "querty"

TaI6c.jpg

Opublikowano

I nie zrozumiałeś... nie chodzi o to co oni piszą a o to, że idziesz za resztą jak zombie... nie masz własnego zdania wypracowanego na własnych przeżyciach... Tylko jak 10 osób powie, że białe jest czarne to Ty się do nich przyłączysz.

Opublikowano

Sam stacka robiłeś pare dni, więc prosze Cie, zamilcz :) I tak najlepszym Twoim dziełem był nieatakujący pet, którego naprawiałeś 4/5dni, chociaż w sumie to lepsze były znikające moby, albo... 2x rollback też był ciekawy i nie pisz, że team nie sprawdził wszystkiego przed startem serwera, bo sam zrobiłeś śmieciowaty serwer, którego naprawiałeś łącznie z 3tyg i musiałeś zmieniać nazwe, bo inaczej niemiał byś nawet 20 graczy, nawet teamu nie potrafiłeś dobrać, a jak 1 serwer Ci padał to nic nie potrafiłeś zrobić, więc jedyne co moge powiedzieć to, że mały kundel najgłośniej szczeka :)

Opublikowano

Sam stacka robiłeś pare dni, więc prosze Cie, zamilcz :) I tak najlepszym Twoim dziełem był nieatakujący pet, którego naprawiałeś 4/5dni, chociaż w sumie to lepsze były znikające moby, albo... 2x rollback też był ciekawy i nie pisz, że team nie sprawdził wszystkiego przed startem serwera, bo sam zrobiłeś śmieciowaty serwer, którego naprawiałeś łącznie z 3tyg i musiałeś zmieniać nazwe, bo inaczej niemiał byś nawet 20 graczy, nawet teamu nie potrafiłeś dobrać, a jak 1 serwer Ci padał to nic nie potrafiłeś zrobić, więc jedyne co moge powiedzieć to, że mały kundel najgłośniej szczeka :)

pozdro xD good luck skoro tak sądzisz ;D

Opublikowano

A ja powiem jedno proste zdanie, lub 3. Wypierdalaj stąd, bo nikt Cię tutaj chyba nie chcę. :) Pokazujesz nam jakim jesteś profesjonalistą , o boże. Aż morda mi się cieszy, niech Cię bóg trzyma w twojej opiece! Przyszedłeś i krytykujesz, a może tak. Zazdrość zżera bo oni mają większy przypływ graczy? :) Bo chyba na to tylko wskazuje. Coś słabo wam tam z serwerem :c

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

pozdro xD good luck skoro tak sądzisz ;D

szczere wypie*dalaj, hejtujesz tutaj..gdzie sam pisales na Twoim serverze ze wszystko juz jest zrobione, tylko zostaly wam do naprawienia avatary czy tam inne drobiazgi..a jedno wielkie gowno wyszlo :>

Wiec prosze Cie, nie hejtuj tutaj skoro sam zrobiles cos do dupy gdzie mialo byc OGRMONE, gdzie bedzie gralo ponad 300 ludzi.. :)

Pomimo tego "profesjonalnego teamu" i tak sie staraja, uwierz mi ze nie kazdy zrobic umie za pierwszym razem i na poczatku tez do tego wszystkiego trzeba bylo dochodzic by dzialalo a chlopaki ucza sie na bledach.

Opublikowano

Jesli ktos z supportu przeglada ten temat To mam wielka prosbe naprawcie te stakowanie tabletow i tabsow bo przez bug znikaja mi one z depo dzisiaj stracilem okolo 100 tabletow do str itp ;/ A po to czlowiek to zbiera zeby byly bezpieczne w depo :(

Opublikowano

@Up żałosny to był sąsiad jak Cie robił ;p

@up2 ojoj bo dziecko się zdenerwuje ;p a jak Ci inteligencji brak to do sąsiada reklamacja ;p

a Co do querty wasz team tyle czasu to naprawia ojoj :D

macie xD przysłuże się waszemu PrO Teamowi haha napisane w 1 minute;p

Jak by co napisze wam instrukcie haha :D

New querty , wklej, Execute ;D

zmiana stacka w tabsach haha

update _RefObjItem
set MaxStack = 250
where id in(select link from _RefObjCommon where CodeName128 like '%ITEM_ETC_ARCHEMY_%TABLET_%_%')

Tobie to zajęło pisanie kilka minut, mi jednak wstuaknie danej frazy w google i przekonanie się, że zrobiłeś tzw. kopiuj/wklej zabrało tylko kilka jakże cennych sekund z życia. Nie wiem kim jesteś, ale teraz jestem pewien, że gaszenie ludzi łopatą gdy byli dzieckiem jest złym pomysłem. Lepiej dobijać odrazu ;)

Tak, jesteś idiotą.

Kiedy można spodziewać się zmiany maszyny na lepszą/wydajniejszą?

Opublikowano

Jak tu doładować sobie silki sms-em bo nie mam pojęcia.

Dodali byście jakiś inny system płatności sms.

Bo ten mmomat to lipka

Opublikowano

Tobie to zajęło pisanie kilka minut, mi jednak wstuaknie danej frazy w google i przekonanie się, że zrobiłeś tzw. kopiuj/wklej zabrało tylko kilka jakże cennych sekund z życia. Nie wiem kim jesteś, ale teraz jestem pewien, że gaszenie ludzi łopatą gdy byli dzieckiem jest złym pomysłem. Lepiej dobijać odrazu ;)

Tak, jesteś idiotą.

Kiedy można spodziewać się zmiany maszyny na lepszą/wydajniejszą?

Jeszcze w tym tygodniu zmienimy sprzęt na ok. 6 razy wydajniejszy od obecnego. :)

Jak tu doładować sobie silki sms-em bo nie mam pojęcia.

Dodali byście jakiś inny system płatności sms.

Bo ten mmomat to lipka

Za pomocą mmomat-u :)

Niestety... płatności sms są drogie, ponieważ operatorzy zabierają nam 65% prowizji, dzięki mmomat ceny silków obniżyliśmy jak tylko się da.

Opublikowano

Jeszcze w tym tygodniu zmienimy sprzęt na ok. 6 razy wydajniejszy od obecnego. :)

Za pomocą mmomat-u :)

Niestety... płatności sms są drogie, ponieważ operatorzy zabierają nam 65% prowizji, dzięki mmomat ceny silków obniżyliśmy jak tylko się da.

Zgadza się ale lepiej, żeby ludzie dotwali tak niż nie dotowali wcale ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...