Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niech zrobi sobie test IQ potem podzieli przez 5 to też mu wyjdzie rzeczywista liczba jego IQ.

@Flame WHERE R U??? Flamethrower, do gry, masz coś co do mnie należy :)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

dedyk znowu off.. 100% .. jeśli byłby update to by napisali o tym.. a tak od wczesnego rana z tego co ludzie tu gadają serv Off. i popieram posta od Haxora odnośnie eventu. Tylko żeby ten event miał ręce i nogi a nie tak jak wczoraj wieczorem.. podział w DH musi być.. low - midl na East gate DH.. a H na głównej. Bo inaczej jest to bez sensu i mija się z celem.

Opublikowano

dedyk znowu off.. 100% .. jeśli byłby update to by napisali o tym.. a tak od wczesnego rana z tego co ludzie tu gadają serv Off. i popieram posta od Haxora odnośnie eventu. Tylko żeby ten event miał ręce i nogi a nie tak jak wczoraj wieczorem.. podział w DH musi być.. low - midl na East gate DH.. a H na głównej. Bo inaczej jest to bez sensu i mija się z celem.

Waaaa Ty jeszcze grasz??? :D To Chyba Lookne tez ten serverek ;))...Tu XJohnCenaX z ZSZC :D

Opublikowano

No evencik by byl spoko zeby nadrobic expa ale wtedy niech jest wieczorkiem a nie odrazu jak open bedzie

Opublikowano

Event za każdym razem gdy jest inspekcja? Mówię stanowcze nie. Jeszcze wracając do tego - Eventu. Tak czy siak, są idioci na serwerze. I niektórzy przyjdą 80lvl'em wizzem. I zaczną ksuć dla małych lvl. :) Wczoraj już była taka sytuacja, a ta osoba wie doskonale, że zachowała się chamsko. Gdyby support nie zarreagował. To by nadal ksuł wszystkie unique low lvl. A gracze zagraniczni i Polacy. Byli ostro zdenerwowali, bo debilowi w końcu nie przetłumaczy się c:

@edit

Byłbym za to, żeby też był limit ip :) Bo nie wyobrażam sobie. Żeby 1 osoba puszczała sobie całe 1 pt na spocie. Jak będzie 500 osób.Na serwerze będzie praktycznie same euro... Bo ciągle będzie na każdym ( ale to każdym spocie) Full pt. 1 Osoby! Czemu daliście nieskończoną limit ip ? SIę nie dziwie, jak oni tak szybko lvl wbili,mając swoje party + na evencie z własnym pt :) Ja byłbym za tym, żeby maksymalnie był limit ip 3, dziękuje za uwage.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Inspekcja ? serv jest off od samego rana , w dodatku są ludzie którzy mają premki , sp tickety ( a czas leci) .. wiec event jest akurat tutaj na miejscu. Czytaj uważnie napisałem podział unique - E , S .

Opublikowano

Event za każdym razem gdy jest inspekcja? Mówię stanowcze nie. Jeszcze wracając do tego - Eventu. Tak czy siak, są idioci na serwerze. I niektórzy przyjdą 80lvl'em wizzem. I zaczną ksuć dla małych lvl. :) Wczoraj już była taka sytuacja, a ta osoba wie doskonale, że zachowała się chamsko. Gdyby support nie zarreagował. To by nadal ksuł wszystkie unique low lvl. A gracze zagraniczni i Polacy. Byli ostro zdenerwowali, bo debilowi w końcu nie przetłumaczy się c:

Więcej. Kropek. Wpierdol. To. Każdy. Zrozumie.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Więcej. Kropek. Wpierdol. To. Każdy. Zrozumie.

............................................Proszę, nie musisz prosić. :)

@edit

Zmieniłem tutaj wypowiedź,bo źle przeczytałem. Gildia się nie rozpoada. Tylko może powiem tak, byli u nas mili,dobrzy gracze. Ale po jakimś czasie woleli iść do kogoś innego :) Ale nie będziemy ich trzymać na siłę. W końcu ich decyzja jest, nie nasza. Ale i tak powodzenia tym co odeszli od HP.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano
@yoyoo0700

Niestety... myśleliśmy, że zapraszamy lojalnych graczy do swojej guild, ale jednak myliłem się. Ich podziękowanie za wspólnie spędzony czas z HP to opuszczenie guild bez słowa... Trudno, ale HP było, jest i będzie! GL.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

A może któryś z gm by się pofatygował i napisał kiedy serw będzie online ? Ani na głównej stronie ani tutaj żadnego info na ten temat..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...